mimik1975 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 proszę o dopisanie do listy mimik1975 /koszulka L magda koszulka L Opcja domek
Abach Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie do listy: Smerfetka.../domek/damska S Abach.../domek/męska L Pieniążki są już na koncie zlotowym Jedno pytanie techniczne... Rezerwacji prosimy dokonywać dopiero po uiszczeniu opłaty zlotowej i stosownym odznaczeniu na liście zlotowiczów widocznej w kolejnym poście. Szczegółowe informacje co do sposobu rezerwacji miejsc podamy do 15 stycznia 2013 Jeżeli okaże się, że mimo wstępnej deklaracji i wniesionej opłaty za domek, takiej opcji zakwaterowania zabraknie, czy zostanie zwrócona cała opłata zlotowa i w jakim terminie? Wiem, że jestem upierdliwy, ale lubię czyste i jasne sytuacje
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Przelew poszedł. Poz. 68 na liście. Zwrotu nie oczekuję
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie: Pin/Domek/L Iga/Domek/L Romek/Domek/XXXS
Arokis Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Cześc. Do więkrzych miast zalicza się Trójmiasto i naprzykład z Sopotu jest tylko 468 km.Pozdrawiam organizatorów zlotu.
Administrator xmarcinx Opublikowano 6 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2012 Melduję się. xmarcinx, domek, koszulka XL
krzysiu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie wariant 1domek Krzysiu/męska-XXL zmiana bo przytyłem KrzysiuViola/żeńska-L 100% juz dzwonie do hajnòwki w sprawie odbiory Burka ;-) Pozdrowienia
Ola Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie Ola, koszulka damska M, domek
Klubowicze fundi600 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie fundi600 koszulka XL i Sławka koszulka M / domek
Jarek_PL Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jakbym mógł opuścić taką imprezę ? Jarek_pl Domek Męska "M"
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jedno pytanie techniczne... Jeżeli okaże się, że mimo wstępnej deklaracji i wniesionej opłaty za domek, takiej opcji zakwaterowania zabraknie, czy zostanie zwrócona cała opłata zlotowa i w jakim terminie? Wiem, że jestem upierdliwy, ale lubię czyste i jasne sytuacje Adaś, już odpowiadam. W/g wstępnych wyliczeń miejsc noclegowych w domkach jest cirka sztuk 160. Jeśli zbliżymy się do tej liczby podamy informację o braku miejsc w domkach. Rezerwację będzie można dokonywać po zaksięgowaniu wpłaty i odznaczeniu na liście jako "zapłacone". Tak jak jest napisane w poście nr.1 temat rezerwacji ruszy max do 15 stycznia... ale mamy nadzieję ogarnąć temat znacznie wcześniej. Informacja o rezerwacjach pojawi się w wątku zlotowym. Jeśli miejsca w domkach zostaną wyczerpane a zlotowicz nie będzie zainteresowany opcją zastępczą (pracujemy nad awaryjnym wariantem pod dachem) lub opcją "namiot" kasa zostanie niezwłocznie zwrócona. Mimo obaw wierzę, że damy radę przyjąć wszystkich deklarujących zgodnie z ich oczekiwaniami
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie domek Flyman/męska-XL Flymanowa/kobieca-XL Flymanówna lat będzie miała nadal 5 rozmiar koszulki 128
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Czyli z wpłatą można się wstrzymać do czasu podania technicznego sposobu rezerwacji - czyli od kiedy, z kim i pod jaki numer telefonu ? Również będzie info o: Czy 1 os.(z wpłatą) może rezerwować cały domek dla 4/5 os. ? Czy tylko 1 łózko ? Jak są liczone dzieci co do łóżek ? W zależności od wieku ? Czy każde dziecko to 1 łóżko ?
Abach Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Mariusz dzięki, teraz wszystko jest jasne (...) Zwrotu nie oczekuję Jack, Ty masz spacerek... Ja kilka razy więcej... Dla przykładu, do Żywca całą drogę jechaliśmy w deszczu i nie chciałbym po takiej trasie rozkładać namiotu... Muszę dbać o komfort, lata już nie te
Lucjan73 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Mam pytanie do organizatorów, chciałbym dziś zrobić przelew za całą familje. Niestety nie jestem w stanie przewidzieć czy aby całość się stawi na zlot. Żona podjęła prace i nie wiem na dziś czy w czerwcu dostanie wolne, zakładam że tak ale co w przypadku kiedy będziemy zmuszeni przyjechać w okrojonym składzie ? Można liczyć na zwrot kasy ? Do kiedy będzie można zgłosić ewentualne korekty ?
Sympatycy Kisiel Opublikowano 6 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jeżeli zmiany zostaną zgłoszone do 15-go maja pieniądze zostaną zwrócone. Czyli z wpłatą można się wstrzymać do czasu podania technicznego sposobu rezerwacji - czyli od kiedy, z kim i pod jaki numer telefonu ? Również będzie info o: Czy 1 os.(z wpłatą) może rezerwować cały domek dla 4/5 os. ? Czy tylko 1 łózko ? Jak są liczone dzieci co do łóżek ? W zależności od wieku ? Czy każde dziecko to 1 łóżko ? Najprawdopodobniej rezerwacjami zajmę się ja ale nie mam jeszcze planu ośrodka z naniesionymi domkami z ilością miejsc więc nie mam na czym pracować. Ponadto po dzisiejszym dniu nie mam pewności czy nie trafię do Tworek jeszcze przed zlotem Jeżeli chodzi o dzieci do 5 lat - dotyczy to dziecka w tzw. opcji "przy rodzicach" - ale rozmawiałem z właścicielem ośrodka - będzie można ew. zrobić dostawkę i nikt z tego nie będzie robił wielkiego halo (btw m@rkiz dorobiłeś się potomka? ) Na drugą część Twojego pytania opuszczę zasłonę milczenia
Klubowicze morwa37 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Prosze o dopisanie do listy; Morwa XL. Ala L Adam M Madzia M opcja domek
Administrator Artix Opublikowano 6 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2012 Artix i Gosia - domek koszulki L + oczywiscie nierejstrowalna Al - Quaida ktorej lozko nie jest potrzebne bo ma wlasne oczywiscie deklaruje tez koszulke dla niej tylko za czort nie wiem jaki rozmiar nosi 2 latka dzis wiem to rozmiar 86 ale za pol roku
ja-rek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Prosimy też o dopisanie do listy. opcja domek a w nim: 1.ja-rek koszulka XL 2.Martyna lat 6 koszulka(zmierzę w ten weekend) ja-rek.
Klubowicze Doktorek Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Widzę, że już pojawiła się informacja o przyszło rocznej Burgmanii, nie wiem jeszcze w jakiej będę kondycji na wiosnę i czy już będę mógł podrużować Zacną, na pewno jeszcze nie dam rady na noclegi w namiocie, chciał bym być na tym zlocie uczestnikiem,ale sam nie pojadę, w związku z tym jeszcze do końca nie odpowiem czy z Wami się spotkam, pozdrawiam Was życzac milej zimy Przemek Doktorek Proszę o dopisanie mnie do listy, a kasę przeleję po konsultacji z lekarzem - Chirurgiem Ortopedą, który mnie operował po moim wypadku Przemek koszulka XL
czaro69 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Mam podobny problem co Artix, deklaruję chęć na koszulkę dla młodej, ale rozmiar podam bliżej terminu zlotu
Administrator Artix Opublikowano 6 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2012 Czaro jesli jest karmiona cycem to ja ci moge podac rozmiar jaki bedzie miala za pol roku patrzac na twoj podpis bedzie miala 9 mc a zatem rozmiar bedzie 68-74 w przypadku innego odzywiania to nie wiem, bo wtedy dzieciaki jakos szybciej rosna
Klubowicze Migu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Proszę dopisać do listy Miga i Halinkę opcja domek. Koszulki męska XL, damska M.
michalu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 prosze i mnię dopisać koszulka najwieksza spanie koniecznie w domku, inaczej nie jadę
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Siemik, Sylwia i córeczka ( Ania lat 12 - dobrze gra w piłkę nożną ). - NAMIOT Jutro podam rozmiary koszulek, dziś mam banie a dziewczyny już śpią. Idę spać do piwnicy.
Rekomendowane odpowiedzi