Sympatycy m@rkiz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jestem. Opcja domek, koszulka męska M.
Sympatycy Miętus Opublikowano 6 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Obecny Opcja / domek / koszulka męska XL
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Oczywiście nie może mnie tam zabraknąć. Poproszę o kwaterunek w domku (myślę, że w starym i dobrze znanym, szacownym Gronie) i koszulka XL. Piootr/ domek / koszulka XL Przelew poszedł
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2012 2 os plus kid .Domek. koszulki XL i M i M dziecko lat 11 Dreku... proszę o precyzje... Inaczej nie ma jak wpisać na listę. Prosimy wszystkich o podawanie swoich danych zgodnie z pozycjami na liście
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 6 Grudnia 2012 Użytkownicy+ Opublikowano 6 Grudnia 2012 Saper - MELDUJĘ, posłusznie gotowość wzięcia udziału w tak zacnym przedsięwzięciu. Proszę o wpisanie na listę: Saper - opcja / domek / koszulka męska XXL Bardzo dziękuję, i do ZOBACZENIA !!!
Klubowicze robson Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie do listy, miejsce w domku, koszulka "L"-ka. Jeszcze tylko pół roku .
Sympatycy orzeł Opublikowano 6 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2012 My z Gieńką JADZIEM. A koszulki jeżeli jakieś będą to prosim XL i XS. No i spanie w jakiejś chałupie też by się przydało.
kiero Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie domek 2 osoby koszulki 1 xxl i 1xl .
Arkadiusz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Arkadiusz / Domek/ koszulka XL. Przelew poszedł
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie domek 2 osoby koszulki 1 xxl i 1xl . Proszę ponownie o podawanie nicków/ imion.
Klubowicze Trebor Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Proszę o dopisanie do listy Koszulka- XL Nocleg -domek
Klubowicze Karolina Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jedziemy, czemu nie... Najwyżej ucieknę z pracy. Przelew poszedł za opcję z domkiem. Koszulki: Karolina - damska rozmiar S Ogryzek - męska rozmiar XXL Wyszemir - dziecięca rozmiar 110 P.S. Kto tym razem rozdziela po pokojach - znowu Kisiel?
KOZAK2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 KOZAK2012 Proszę o dopisanie do listy / namiot / koszul.XXXL
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 6 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Strażaki (Robert&Patrycja) meldują swoją obecność ,opcja domek Koszulka XL M Koszulka M D
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Roberto Koszulka XL - M Agnieszka Koszulka XL - D Cezar ( 15 lat) Koszulka L - M poproszę o dopisanie do listy , poprosimy domek 5 osób ( pewnie ze znajomymi będziemy) Do zobaczyska
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Poproszę dopisać mnie i Foczkę do listy uczesników,domek ten co zwykle nr.2 z Ewikiem i Wrzoniem Koszulka męska XL i damska L.Przelew poszedł.
bobbens Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 witam proszę o wpisanie na listę bobbens, opcja domek, koszulka L lub XL zależy jaka rozmiarówka
Moplic Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Witam! Proszę o dopisanie do listy: wariant 1, domek nina - L damska moplic- L męska ZDECYDOWANIE! Pozdrawiam.
Bobas Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 U mnie w liście jest pomyłka z rozmiarem koszulki. Ma być XXL.
Klubowicze karton Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 dopisz mnie koszulka L+syn Kuba koszulka M
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Grudnia 2012 Orzech/domek/koszulka męska XL/kasa leci Dodatkowa koszulka dziecięca na wzrost 125 cm/S
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jack Warcraft.../domek/męska XXL Już widać, że nie dla wszystkich chętnych wystarczy domków, przydałaby się więc jakaś informacja, co będzie decydowało o przyznaniu kwaterunku. Wariant 2 zawiera: ... Pewnie to tylko zwykłe przeoczenie redakcyjne, że w wariancie 2 nie ma uczestnictwa w paradzie, alleee... Czujnym trzeba być! Edit: O! Już jest
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Administrator Opublikowano 6 Grudnia 2012 Pewnie to tylko zwykłe przeoczenie redakcyjne, że w wariancie 2 nie ma uczestnictwa w paradzie, alleee... Dokładnie, przeoczenie. Jest korekta . Dokładną informację o ilości miejsc w domkach podamy po precyzyjnym śledztwie . Na tą chwilę miejsca noclegowe w domkach jeszcze SĄ
Rekomendowane odpowiedzi