burgifan Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ale super ! Zaraz będę ! Ale zaraz zaraz, przecież jest Sylwester, to trudno, poczekam może z tym kalendarzem do jutra, albo pojutrza... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU !!! Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Super ! Od jutra do piątku pracuję 7-20, sobota odpada bo 24h mogę podjechać we wskazane miejsce dopiero w niedzielę... A to mała nagroda za rok ciężkiej harówki ...https://picasaweb.google.com/114997205147535851893/Vectra02</p> Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Urbi, Kowal, Burgifan - przyszły kalendarze. Jak się umawiamy? Koszty przesyłki wyszły 17 zł, różnicę już wysłałem na konto Boochosa, a więc po przeliczeniu wychodzi 3,5 na kalendarz. Rozliczymy się jak się spotkamy. Artur, zadzwonię i podejdę do Ciebie - w końcu mam 5 minut..., albo rzuć mi... - kieruj na godz. 11 Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Najlepszego dla wszystkich w nowym roku 2013, pogoda taka sobie idę się przejechać skutem trzeba jakoś uczcić nowy rok Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Stycznia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Najlepszego! Ale sie pojeździliśmy! Burgifan, wyślij mi PW swój nr telefonu. Umówimy się na przekazanie kalendarza. Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ArtCho i bilety wielkie dziękuję za dostarczenie do pracy kalendarzy i nalepki na czterokołowca. Zazdroszczę przejażdżki.Pozdro. Odnośnik do komentarza
SOVIETT Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 http://chamsko.pl/30756/Motocyklista_nie_stoi_nigdy_w_korku lekko mnie zmroziło jak sie dobrze przyjrzeć to gość ma chwilami na zegarach 126km/h Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nie no, ja pitole, prawdziwy debil ! On długo nie pożyje ! Przesada. ArtCho dzięki za kalendarz, jest super ! Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Stycznia 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ale zobaczcie ile puszki zostawiają wolnego miejsca! Wiedzą, że 2oo mogą przejechać! Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Stycznia 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Artur, bardzo dziękuję za osobiste dostarczenie kalendarza. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza
Samba Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Wybieram sie o 12 na przejazdzke, ktos chetny? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Szkoda ja w pracy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi