krzys-68 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Do wiosny opanujesz ....Tylko nie prostuj i nie sprzedawaj na all...
upiór Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 A mówiłem że za szkło , i n a wystawę . A tak na poważnie Tatuś to tylko jakiś tam kawałek czegoś zdrówko jest najważniejsze a reszta to tylko takie tam nic . Do wiosny to coś poskładasz ( może ) i będzie komarek śmigał jak UFO hi hi . No dobra czas czas brać się pracy . Pa pa .
Bobas Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 A mnie choróbsko rozwaliło na łopatki. Leżę w łóżku, bo w piątek mam imprezę w robotu i coś w sobotę się szykuje
Arkadiusz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 No moi drodzy, nie chorować, nie poddawać się !!! Ps. Tomek, zacną to może byś złożył, ale B...... to nie wiem, nie wiem. Tam tyle części jest !!!
szamot Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 No Bobasek dasz rade jak nie Ty to kto, wez garść leków i będziesz nówka nierdzewka. Potrenuje na Królu a jak nie dam rady to zostawie i kupie trzeci skuter może Zacną tylko ta prościzna
upiór Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 No Bobasek dasz rade jak nie Ty to kto, wez garść leków i będziesz nówka nierdzewka. Potrenuje na Królu a jak nie dam rady to zostawie i kupie trzeci skuter może Zacną tylko ta prościzna Ale za tą prościzną idą takie rzeczy jak . 1) spokojne i przespane noce . 2) stres nad kończącymi się łożyskami Starczy po co budzić smoka .
Arkadiusz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Na ZACNĄ trzeba zasłużyć !!! Koniec audycji !!!
Klubowicze robson Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Wczoraj drugi dzień tej jesieni do roboty PKP, zacna czeka w ciepłym garażu, ale jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa - podobno po 15-tym ma być na plusie, pożyjemy zobaczymy .
michu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Robson !....To ty żyjesz..... kurde myślałem że Ci internet odcieli żeby mi to było ostatni raz bo naślę na Ciebie Upiora !vampire
Bobas Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 To fakt, Robsonek ostatnio podupadł na pisaniu. Ma chłopina teraz dużo roboty. Ale przynajmniej kasiora będzie się zgadzać.
Arkadiusz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Robson , to czyli na Burgmani 2013 znów jeden pokój, stringi i te tematy ? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ja wiem, że się zmęczyliście na "opłatku" ale pisać mi tu, ale już !!!
Bobas Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Oj , dalim czadu na tym naszym opłatku. Było fajnie. Szkoda, że musiałem przyjechać jako ostatni i wyjechać jako pierwszy, ale dalim radę
Klubowicze robson Opublikowano 10 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2012 Robson , to czyli na Burgmani 2013 znów jeden pokój, stringi i te tematy ? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ja wiem, że się zmęczyliście na "opłatku" ale pisać mi tu, ale już !!! Arek, jakoś się rozlokujemy w domku jak będzie nam dane, bierzemy do spółki tylko kawalerów, mogą być słomiani tak jak my . Dobra niech już się kończy ta bura s**A, od tygodnia nie dosiadałem Zacnej, już mnie nosi i nie wiem jak długo wytrzymam bez jazdy !TOMCAT. P.S. Przesiadłem się na PKP i MZK, dżizas jak to frustrujące ,.
michu Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Robert zdrowie masz tylko jedno , czasami trza odpuścic i dac odpocząc ZACNEJ
Ola Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Potrenuje na Królu a jak nie dam rady to zostawie i kupie trzeci skuter może Zacną Co to, to nie. Takim pomysłom sprzeciwiam się z pełną stanowczością Król jest tylko jeden, nawet jeżeli zrobiony z dwóch i to jedyna słuszna decyzja.
upiór Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Oj , dalim czadu na tym naszym opłatku. Było fajnie. Szkoda, że musiałem przyjechać jako ostatni i wyjechać jako pierwszy, ale dalim radę Bobasku to prawda , jak zwykle było fajnie , szkoda tylko że zawsze mało czasu na wszystko . To co dopisał Grześ ale było fajnie szukanie po całym lesie ech przygoda . Prawie jak na sylwestra , na ostatnią chwilę ale zawsze na czas . Powiem Wam że zasnąłem około 5,00 a o 7,00 oczy same mi się otworzyły , na 100 % jest tam bardzo fajny klimat i takie super powietrze . otrenuje na Królu a jak nie dam rady to zostawie i kupie trzeci skuter może Zacną No i że by nie było . Święty mikołaj ten to ma dar przekonywania . Ola Mikołaj wspomniał o takim cacy sprzęcie co ma Bobas . ZACNA marka dla szanownej Pani .
michu Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 No i po sniegu , do świąt mógł polezec
upiór Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Może i szkoda , ale teraz to się zaczną grypy i takie tam . Z dwojga złego mogło lepiej trzymać troszkę mrozu , powiedzmy - 2 . Racja Michale na święta będzie brzydko taka jesienna plucha .
Jolka Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2012 OJ tam,oj tam,pogoda lubi płatac figla i może święta jednak będą białe.Panowie więcej optymizmu bo widzę ,że jakiś ,,dół" Upiorka złapał.Mały nie daj się tej burej s... a po złym zawsze przychodzi dobro
Bobas Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 No pewnie, Jolka ma rację A i śnieg spadnie i -2 mrozu złapie i wszystko będzie OKI DOKI. U mnie w domciu koza podłączona , grzeje jak cholera i mówi , że czeka na trzaskające mrozy. Niech robactwo wymrozi to na wiosnę mniej tego diabelstwa na kaskach będzie.
Jolka Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 No i dobrze bo marzenia to fajna rzecz, a jak tak sobie pomarzysz to od razu lepiej się człowiekowi robi . Krzyś 68 spróbuj czasami troszeczkę pomarzyc to zobaczysz. jak może byc fajnie chociaż przez chwilę.
krzys-68 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 W sumie za marzenia nie karają więc.... Na wiosne zmiany-czyli sprzedaję "lańcuch"
upiór Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 W sumie za marzenia nie karają więc.... Na wiosne zmiany-czyli sprzedaję "lańcuch" Jak tego nie zobaczę to nie uwierzę .
Rekomendowane odpowiedzi