limmp1 Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Witam,zakładam wątek może się w dzisiejszych czasach przydać,wiadomo jakie czasy może ktoś ma do zaoferowania jakieś zajęcie lub szuka go proszę wpisywać może komuś się przyda pomoc
lanciomaniak Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Szukam przedstawiciela handlowego...
limmp1 Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Opublikowano 21 Listopada 2012 opisz dokładnie czego oczekujesz może ktoś będzie zainteresowany
lanciomaniak Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Generalnie oczekiwania - takie jak wobec handlowca... Ważna informacja - praca dotyczy ściany wschodniej Polski.(Warm-Maz, Mazowieckie, Podlasie, Rzeszowszczyzna) Branża jakiej to dotyczy to wyposażenie i asortyment dla profesjonalnej gastronomii(bez spożywki) Więcej info na gadu... 3028717
Gość Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Szkoda, od dwunastu lat jeżdżę Lancią, myślałem, że może... Generalnie, z bólem serca ale, jak parę osób wie, chętnie rzucę latanie, tylko co robić dalej?
lanciomaniak Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 ...nie wiem co do tego mają Lancie, ale ja też nimi jeździłem i czasami miewam z doskoku...
Rekomendowane odpowiedzi