Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2012 Edit Jak by ktoś mnie nie widział na tym zdjęciu grupowym to dobrze zrobiłem że z końca machałem ręką nad głowami. Bo mały jednak jestem hehe. Roberto, tak sobie myślę.....Jak to jest, że z Twoim udziałem to zawsze jest fajna fota. Udało się, jesteś obecny
Administrator Artix Opublikowano 24 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 24 Listopada 2012 Uporałem sie z fotami do zobaczenia pod linkiem https://picasaweb.go...arolinyIJordana Nawet Siemik dostał mandat z fotoradaru - Warszawskie robia z boku Dlatego Warszawscy motocykliści na widok fotoradaru musza sie odwrocic w bok i tak sa nauczeni. Niech was nie zmyli rejestracja - B to Burgmania a potem rok produkcji skutera - before Christ (pol. przed Chrystusem) czyli 708 rok przed naszą erą. a tak wyglada protest skuterowcow ze Karolina nie chce byc juz panną
Arkadiusz Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Karolinka i Michałku, Wszystkiego dobrego. 100 lat, 100 lat !!! Nawet nie wiecie jak ubolewam, że nie mogłem być z Wami w tym momencie. Najlepsze życzenia od Arkadiusza i Iwony. Wasze Zdrowie !!! Zdjęcia Piękne !!!
Sympatycy Miętus Opublikowano 24 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2012 Dotarłem bezpiecznie do domku, dziękuję za spotkanie, wspólne świętowanie. Młodej Parze jeszcze raz życzę na nowej drodze życia dużo szczęścia, miłości ....100 lat. kilka fotek
Drek Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Dotarłem Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Młodej Pary ciut przemoczony. Phhhhi ty tylko ciut . My 350 km tak wracaliśmy. Hardkor !!! A jak zmarzłem hehe. Ręce to ściągałem bokiem jakoś palce nie chciały się rozprostować A Paniom na bramkach to podawałem portfel żeby sobie same kase wyciągały (spoko było odliczone). W połowie drogi temperatura sobie jeszcze bardziej spadła, a co. A na koniec pojawiła się mgła, zjazd bym minął heh. Ale warto było. Nie spodziewałem się, że w takim wspaniałym gronie przejadę w paradzie po Wawie w tym roku i to jeszcze z takiej miłej okazji. Dziękuję Krzytrowi i Pająkowi za odprowadzenie i wskazanie drogi do domu. P.S. Mam mufki na sprzedaż lekko śmigane Dzięki wszystkim za super spotkanie. P.S. 2 Zybex też dotarł. P.S. 3 Szczególne podziękowania dla Orzecha za oferowanie noclegu !!! Wielki Szacun Przyjacielu Jak będziesz w naszych stronach daj znać, żebyśmy mieli szansę się odwdzięczyć.
Klubowicze Ewik Opublikowano 24 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2012 Przepraszamy, że zaraz po toaście opuściliśmy tak wyborowe towarzystwo i świetną imprezę ale siła wyższa (Teść z okazji moich urodzin zafundował dla nas bilety do teatru ). Dziękujemy, że mogliśmy aktywnie uczestniczyć w tak wyjątkowym wydarzeniu . Karolinko i Michale jeszcze raz życzymy Wam z całego serca wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze życia. Widziałam dzisiaj Waszą radość, miłość, szczęście i te uczucia niech wam towarzyszą przez całe wasze wspólne życie :) !OKK .
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2012 Podpisuję się obiema rekami pod postem mojej żony. Worlan twoje zdjęcia oddają całą atmosferę tego jakże sympatycznego i wzruszającego wydarzenia. Krzytro i Foczka super wszystko przygotowaliście: auto, kotyliony i wszystko pozostałe. Orzech jak zwykle potrafisz wszystko ogarnąć (urodzony organizator) Foczka dzięki za trwanie na posterunku Drek, Zybex szacun za km na 2oo aby z nami być . Siemiki, Roni, Ania i pozostali czterokołowcy, że byliście. Wszystkim uczestnikom za to, że znowu uwierzyłem w Burgmanię. No dosyć tego rozczulania się... moje foty
M_Pajak Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja już chba nie będę się powtarzać Korola , Michał wy już wiecie czego wam potrzeba.I tego właśnie Wam życzę. Drek ojjj tam ojj tam cieszę się że dotarliście z Zybexem cało i zdrowo , to najważniejsze. a przejazd z Wami po czarnej strefie Wa-wy był dla mnie tylko przyjemnością.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 25 Listopada 2012 Phhhhi ty tylko ciut . My 350 km tak wracaliśmy. Hardkor !!! A jak zmarzłem hehe. Dreku... Zybexa to kumam. Wszystko grzane, szyba jak "we wozie"... tylko ten czarny dym spalin jak z Ikarusa. Jeśli jechałeś z tyłu to łatwo nie miałeś No ale na GP z krótką szybą, z niesprawnymi i do tego hamującymi mufkami przy wczorajszej pogodzie to miałeś "rześki" powrót Tak, hardcore to dobre określenie... ale spójrz na to inaczej. Jechałeś w niecodziennej paradzie, widziałeś niecodzienne wydarzenie, napiliśmy się szmpana... a do tego zobaczyłeś na ulicy znaną prezenterkę TV Drek, Zybex... szacun, że przyjechaliście. No i oczywiście podziękowania dla Wszystkich przybyłych a specjalne THX dla Krzytra, Foczki i Orzecha... oni już wiedzą za co Worlan, fotki rewelacja Artix, gif z parady
michu Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Karolinko Michale Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia Bardzo żałuję że nie mogliśmy się pojawic
Klubowicze sonor Opublikowano 25 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2012 Coz moge wiecej dodac... Wszystko napisane,pokazane,przedtsawione przez uczestnikow. Sto lat w szczesciu i zdrowiu dla was Kochani!!! Dziekuje,ze moglem uczestniczyc w tym jakze waznym dla was dniu i dziekuje wszystkim ktorzy uczestniczyli. Wszystkego naj,naj dla Ciebie Karolinko i Jordanie!!!
Lucjan73 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Wszystkiego Najlepszego dla Młodej Pary ! Fantastycznie mieć takich przyjaciół Wielki Szacun szczególnie dla tych którzy przyjechali z daleka !
Klubowicze Jordan Opublikowano 25 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2012 Dziękujemy wszystkim tym co mogli być osobiście i byli duchem, naprawdę taką ilością obecnych sprawiliście nam niesamowitą radość, dziękujemy za prezenty, piękną kartkę i cudowne zdjęcia. Cieszymy się bardzo że wszyscy dobrze się bawili szkoda tylko że tak szybko uciekliście Karolina i Michał Kubiakowie (Jordanowie)
Sympatycy szorstki Opublikowano 25 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2012 Wszystkiego najlepszego dla Karolinki i Michała Tutaj kilka zdjęć z zacnej imprezy, z której niestety, musiałem wcześniej się "ewakuować": https://picasaweb.google.com/106124288249879034222/BurgmaniaSlubJordanaiKaroliny?authkey=Gv1sRgCMO0pvyOu4PboAE# pzdr
Sympatycy spinka Opublikowano 25 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2012 Największe szczęście w życiu to pewność, że jesteśmy kochani ze względu na nas samych, albo raczej pomimo nas samych. Niech to motto zawsze Wam przyświeca. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na wspólnej drodze życia.
mkapilkr Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 wszystkiego najjjjjjj życzę wam by zgodność była.
Jarek_PL Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Poprzez posty i zdjęcia tu zamieszczone , mogę powiedzieć że byłem na ślubie Jordana i Karoliny ( dziś Państwa Kubiaków) Pragnę dołączyć się do tych już napisanych tu życzeń dla Państwa Młodych , i od siebie dołożyć jeszcze duży worek fajnych życiowych niespodzianek , które rozkładam wam na całe długie wasze życie.
Kordian Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Spełnienia marzeń, zdrowia, radości oraz samych szczęśliwych i pogodnych dni w życiu.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 26 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2012 Wszystkiego najlepszego szczęścia zdrowia pomyślności.
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2012 Wreszcie udało mi się dorwać do komputera,no więc chciałbym podziękować wszystkim którym udało się dotrzeć na paradę,ślub i przyjęcie.Szczególnie tym którzy przyjechali z daleka nie mówiąc o tych którzy przyjechali na 2oo-szacun Krzyśkowi "Szwagrowi" za udostępnienie (bezpłatne)samochodów które bezpiecznie i komfortowo dowiozły Młodą Parę na ślubowanie Foczce za przygotowanie całego tego zamieszania,wykonanie kokardek,puszki itp. Ewikowi za pomysł i zakup wyrzutni płatków-wypadło super Sobie nie będę dziękował ale też się troszkę napracowałem Młodej Parze za wytrwałość w dążeniu do celu,wyglądaliście super Nie pozostało mi nic innego jak życzyć Młodej Parze dużo zdrowia i szczęścia w miłości
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 26 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2012 Wszystkiego Najlepszego! dla Was Młodzi krótka zajawka Waszego Święta podajcie proszę namiary na priva a całość podeślę. Dziękuje za możliwość spotkania się z Wami, Orzechowi za możliwość noclegu, Pająk i Krzytro za przeprawę przez stolicę, Drekowi za towarzystwo we mgle...
Klubowicze krzytro Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2012 A kiedy będzie cały film?
Bobas Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze Waszego życia
Karo-Linka Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zybex uprzątnij proszę skrzynkę bo nie można wysyłać do Ciebie PM Pozdrawiam
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 27 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2012 proszę prześlij na zbigniew_zbigniew@op.pl "maniak" chyba ma ograniczony dostęp.
Rekomendowane odpowiedzi