Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 21 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2012 Krzytro,ja jade samochodem
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 21 Listopada 2012 Jedziemy. Proszę nas dopisać do listy: Zybex I Drek. Oczywiście na 2oo. Szacun Panowie Odpalać grzane manetki/ kanapy i będzie git A Valdi jak to Valdi... nie umi paczać
Klubowicze Jack Opublikowano 21 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2012 Bo trzeba być twardym a nie ………………. Śledzę ten wątek i aż mnie nosi, żeby przyjechać na 2oo i wspólnie z Wami złożyć życzenia Nowożeńcom, ale niestety - obowiązki rodzicielskie nie pozwalają. Pozdrawiam wszystkich. Ucałujcie ode mnie Karolinkę i Jordana, którym z tego miejsca życzę wszystkiego najlepszego.
Klubowicze valdi Opublikowano 21 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2012 Radi albo Radi23 oto jest pytanie?
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2012 Krzytro dolaczamy z Babcią, no chyba że śnieg lub ulewa.
M_Pajak Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Krzychu dopisz i mnie , ale solo bo Aga ciepło lubna jest . Sorry że ptyam ale gdzie się spotykamy bo coś niedoczytałem ?
GrzechoCnik Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Masz Pajączku 24.11.2012 Korsykańska 5 o godz.13.00. 13.30 zabieramy Jordana i Karolinę do USC Wesoła.14.30 odbędzie się ślubowanie.Reszte ustalimy na miejscu.Foczka robi kwiatuszki ze wstążek.Jeśli macie ochotę przyozdobić troszkę skutery,byłoby fajnie Krzysiu, dopisz to w pierwszym poście bo wymiękam...
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2012 Masz Pajączku Krzysiu, dopisz to w pierwszym poście bo wymiękam... Ten post może połączyć Administracja,ja nie mam uprawnień
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 22 Listopada 2012 Zrobiony edit pierwszego postu.
Karo-Linka Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam, Michał powiedział, że musimy spod domu odjechać o 13.20 ze względu na jego samopoczucie Pozdrawiam
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 23 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2012 Czyli zbiórka w sobotę o 12:50 na Korsykańskiej 5.
GrzechoCnik Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Skuter umyty, ja umyty, jeszcze tylko koszulę wyprasuję i flagę Burgmanii przykręcę i jesteśmy gotowi do wyjazdu.
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2012 Zaraz wyjezdzam pzdr
Sympatycy Foczka Opublikowano 24 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2012 Moja uszkodzona pletwa nie pozwala na to, aby zalozyc jakiekolwiek obuwie, nawet sandalek Krzytra nie wchodzi. Przepraszam za nieonecnosc, Was i Mloda Pare. :-( Robcie zdjecia, prosze.... Zostaje w Centrum dowodzenia. Pozdrawiam wszystkich!
Klubowicze Domel Opublikowano 24 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja już po ale niestety w pracy. Było super - Młodzi ekstra, fura super a parada co tu gadać - zawodowa. Zdjęć nie mam ale napewno za chwilę się pojawią bo fotoreporterów było co nie miara. Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Młodej Pary i dzięki wszystkim za spotkanie i jakże profesjonalny przejazd. Do zobaczenia.
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2012 Samego Szczęścia i Zdrowia dla Młodej Pary, 100 lat !!! Prawda, że wyglądają pięknie.. Karolinka.....piękna Karolina mam jeszcze coś wklejać ? no dobra, jedna ze skarbonek.....widziałem u krzytra dwie takie same mojej gęby tu nie szukajcie, bo jej nie znajdziecie jeszcze raz młodzi nie wszyscy byli tacy ładni, pora na brzydali oczywiście dzieciaczek nie zalicza się do brzydali no dobra, czas na coś ........... pięknego... a tu najpiękniejsza panna (ale jeszcze nie młoda) okropne zacne jak chcecie zobaczyć więcej fotek zapraszam do obejrzenia album u
GrzechoCnik Opublikowano 24 Listopada 2012 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zajechałem do domku, zdałem relację telefoniczną Marzence, bo była wielce ciekawa jak się impreza udała. Aaaaateraz idziemy na jednegooo! A teraaaz idzemy wódkę pić! No i zrobiłem sobie drinka żeby wznieść toast za zdrowie państwa młodych! Wszystkiego najlepszego! A że impreza była niesamowita to potwierdzą pewnie fotki i filmy jak tylko fotoreporterzy ogarną temat.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja już w domu. Pogoda na koniec się ciut popsuła a ostatnie km'y w drodze do domu leciałem z Orzełkiem i Gieńką ciut przemoczony. W dużym skrócie... wszystko to co zaplanowaliśmy udało się zrealizować. Można więc rzec- pełen sukces Mam kilka fotek ale poczekam na bogate galerię profesjonalistów Zybex- czekamy także na Twój film. Raz jeszcze nieustające: SZCZĘŚCIA MŁODEJ PARZE
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2012 Też już w domku, wracaliśmy razem ze Strażakami i kropiło nam cała drogę, ale opłacało się moim skromnym zdaniem wszystko udało się na cacy. Szczęścia Młodej Parze życzę. 100 lat !!!!!!! PS Poprosimy Worlan o więcej fotek, już ja to na pewno mogę powiedzieć że twoje fotki są zawsze z najwyższej półki Edit Jak by ktoś mnie nie widział na tym zdjęciu grupowym to dobrze zrobiłem że z końca machałem ręką nad głowami. Bo mały jednak jestem hehe.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 24 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja również w domku.JESZCZE RAZ WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA MŁODEJ PARY.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 24 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2012 Strażaki w domku, dziękujemy jeszcze raz za suuuper impreze Życzymy raz jeszcze 100lat Szczęścia Zdrowia dla Młodej Pary
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja też już w domu, dzięki wszystkim za mile spotkanie. Jordan, Karolina - wszystkiego dobrego jeszcze raz.
Klubowicze PIN Opublikowano 24 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2012 Również dotarłem do domciu cało i zdrowo. Dzisiejsze przeżycia były niesamowite, wszystkim bardzo dziękuje, ale przede wszystkim młodym za wspaniałe przyjęcie (czego się nie spodziewałem) i jeszcze raz w tym miejscu życzyć wszystkiego dobrego.
Administrator Artix Opublikowano 24 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 24 Listopada 2012 Jeszcze raz 100 lat Młodej Parze Juz za chwileczke juz za momecik zdjecia z parady zaczna sie krecic Jesli kogos na niej nie uchwycilem to moze przestac grac w totka bo lecialem seria cala grupe zatem bedzie to pechowiec roku
Rekomendowane odpowiedzi