przemas Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 No ciekawe..., filmik zawiera odnośnik do testów na hamowni, mnie bardziej zastanawia jaka jest droga hamowania ze 100km/h...
jacek_gda Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Sztuka dla sztuki ale jeżeli taka zabawa daje komuś frajdę to dlaczego miałby tego nie robić. Sam mam podobnie i czasami lubię zrobić coś nie o końca racjonalnego, daje mi to frajdę i tyle
Klubowicze MAKI Opublikowano 18 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2012 Pewnie spodnie miał uszyte z koca azbestowego - bo ja bym np.nie dał tak wygotować sobie jąder .
Dziadek1950r Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Witam i pozdro-mała zmiana tematu !piwko [media=] [/media]Jak się to ma do tematu? Przytul 10% za śmiecenie. kisiel
gkrz Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 A tu coś dla miłośników biznesu i przyjemności w jednym:
Dziadek1950r Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 z pokorą przyjmuje TWOJE wariacje skuterowe a tak na marginesie to serdeczne dzięki za miłe i cieplutkie przyjęcie nowego wąchacza spalin
T0MEK Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Witamy cieplutko :*, ale od przywitań i filmów nie-skuterowych są inne działy forum.
Rekomendowane odpowiedzi