T0MEK Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Trochę to bardziej skomplikowane, ale gratuluję poczucia humoru. Ja muszę siedzieć z chorymi dziećmi, bo żona ze swoją matką w szpitalu, więc jakoś mi mało wesoło ze świadomością, że spotkanie w Cafe66 jest właśnie w najlepszym momencie.
Sysgone Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja się pojawiłem na chwile i trochę narobiłem zamieszania, bo przyjechałem co prawda 4oo ale w "służbowej" kamizelce i ciutkę poruszenia wywołałem i powodów do śmiechu
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2012 Bardzo dziękuję za wspólną kolację Wigilijną. Jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego z okazji zbliżających się Świąt Szkoda, że w tym roku musiałem wyjść jako pierwszy. Za rok nadrobimy
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2012 I po spotkaniu. Dziękuję wszystkim za obecność. Ci co się wpisali a nie przyszli, no cóż, wypadało chociaż napisać......... Worlan, Arecki, czekamy na zdjęcia.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dziwna Wigilia, Orzech trzeźwy...
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Orzech trzeźwy, bo kasy pilnował.. byłem też świadkiem jak defraudował i nie pił gorzały tylko bezalkoholowe taka to była Wigilia Burgmanii Nie było tak źle. Mimo spożycia znacznie mniejszych ilości %%, atmosfera spotkania była jak zawsze wspaniała. Były poważne dyskusje Podsłuchane jednym uchem: Mariusz, kiedy ja wreszcie dostanę legitymację ? Worlan mi mówił o niespodziance na Święta. Myślałem, że to będzie legitymacja, a on mi dzisiaj mówi, że dostanę wiertarkę. Morwa, przecież wiesz, że Worlan to jedna wielka ściema "Nasze " Panie i brzydale...w obiektywie Było fajnie, miło, świątecznie i wesoło. Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Życzą Grzegorze ALBUM
Klubowicze Domel Opublikowano 8 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nasza trójka również dziękuje za udane spotkanie wigilijne i super atmosferę, zresztą jak zawsze. Szczególne DZIĘKI Tym którzy byli zaangażowani - jak zwykle, w przygotowanie wszystkiego i cóż do zobaczyska.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2012 I ja tam byłem,sledzia jadłem,wódke piłem.Dzięki za kolejne spotkanie wigilijne. Podziękowania dla Pina za transport w obie strony.
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ale fajnie popatrzeć choć na zdjęcia. Wasze buzie roześmiane, choć nie siedzicie na skuterach. Pozdrawiam.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2012 Było super jak co roku, dzieki wszystkim za miłe spotkanie i wspaniałą atmosferę. Szacun dla Orzecha za organizację wigili i podziękowania za transport do domku.
Klubowicze valdi Opublikowano 8 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2012 Orzech trzeźwy, bo kasy pilnował.. No nie poznaje Kolegi
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie wigilijne organizatorom za przygotowania , było naprawde bardzo sympatycznie, ale to jest wpisane w kontrakcie Burgmani jak zawsze Jeszcze raz życzymy wszystkim zdrowych i wesołych świąt i co i.... do zobaczenia Strażaki (Robert&Patrycja)
Klubowicze sonor Opublikowano 8 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ja rowniez Dziekuje za mile,sympatycznie spotkanie wigilijne. Organizatorom wielkie Dzieki i Zycze wszystkim Burgmaniakom i ich rodzinom Zdrowych i Wesolych Swiat. i.... do zobaczyska!!!
Sympatycy orzeł Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dziękujemy za spotkanie i miło spędzone chwile . ps: pozdrowienia dla klientów pub-u (C-206)
Klubowicze krzytro Opublikowano 10 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2012 No to i ja chciałem podziękować za miłe spotkanko i życzę wszystkim Wesołych Świąt
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Grudnia 2012 Wszystkim życzę Świąt Radosnych i Wesołego Mikołaja. Specjalne podziękowania dla Areckiego za odtransportowanie mojego zewłoka do domu...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 11 Grudnia 2012 Z małym opóźnieniem składam podziękowania dla Orzecha za ogarnięcie tematu, dla Worlana za fotki i niemijające się z prawdą komentarze (szczególnie ten o wiertarce ) oraz dla Wszystkich przybyłych za uśmiech, miłe gesty i każdą serdeczność Spotkania Wigilijne w takim gronie to czysta przyjemność. THX Wesołych Świąt! Ps. Bym zapomniał, specjalne THX dla Morwy... za bóle brzucha ze śmiechu
Klubowicze .maniek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam Wszystkich Burgmaniaków, Jako Nowy Klubowicz życze Wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt w rodzinnym gronie.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2013 Witam wszystkich, kiedy można spodziewać się odświeżenia tematu na 2013 rok ? Można by już coś planować powoli bo niektórzy maja zaproszenia do rodzin, itp, itd. Wiem, wiem za wcześnie hehe
Klubowicze krzytro Opublikowano 25 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2013 Trzeba ogłosić przetarg na Organizatora.Puk,Puk Orzech odezwij się
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 25 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 25 Października 2013 Przetarg odbył się jak zawsze..... pod stołem hehe wygrał bezapelacyjnie Orzech więc czekamy
michalu Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 jajko jest już dawno zaklepane tylko nie pamiętam na kiedy, na pewno w grudniu
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Października 2013 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Października 2013 Będzie założony odpowiedni temat - nowy!!! Rezerwację mamy na 20.XII i tutaj nic już się nie zmieni. Nie ma co się jeszcze podniecać, mało kto wie co będzie wtedy robił a jak już wstawię temat to zginie nam w natłoku innych i trzeba go będzie ciągle podbijać
Rekomendowane odpowiedzi