Sympatycy orzech Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2012 Słuchajcie, koszt jedzenia to 55 Pln, do tego dochodzi zamknięcie sali tylko do naszej dyspozycji - 800 Pln Koszt zamknięcia sali musimy rozdzielić na wszystkich uczestników i to generuje nam te dodatkowe 20-25 Pln. Będziemy monitorować temat i ewentualnie zrezygnujemy z wyłączności. Wigilia jest raz w roku ale jeżeli to dodatkowe 25 Pln odstrasza to proszę o info. W 800 Pln mamy możliwość przyniesienia swoich trunków, koszt 0,7 + 1L Coli na miejscu to 90 Pln. Tyle w woli wyjaśnień, czekam na opinie tylko proszę o deklaracje (opinie) bez zbędnego skakania sobie do gardeł.
Ysabel Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 My juz mamy bilety do polski kupione, ale niestety ladujemy 18 grudnia .... czyli po herbacie ....
Administrator Artix Opublikowano 19 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 19 Listopada 2012 Obecny a czy bedzie jeszcze Goska i Al Quaida to sie zobaczy. Jesli Al Quaida przyjdzie to z wlasna michą choc chcialbym napisac ze za piwem nie przepada ale bym sklamal Nie jestem za zamknieciem sali bo w niczym to nam nie przeszkadza
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Listopada 2012 Ponieważ sporo jest głosów przeciwko zamknięciu sali tylko dla nas, rezygnujemy z tej opcji. Koszt Wigilii wynościć będzie 55Pln, płatne na miejscu.
Klubowicze Jack Opublikowano 21 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2012 Czy to znaczy, że mogę przyjść, ale nie mogę przynieść...???
Gość Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 Jacuś, nie wnikaj. Nikt nic nie pisze o przychodzeniu i wnoszeniu. Niewiele się zmienia. Cena spada, transparentność imprezy wzrasta i koniec!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2012 Niestety Jacku ale masz rację, trzeba sieę zaopatrzyć na miejscu 0,7 + CC 90PLN.
M_Pajak Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Qrde strasznie drogą wódzie tam mają , no ale mus to mus więc bede i Aga tyż bydzie (jako środek transportu dla mnie no i może dla Krzytra) .
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2012 Czy to znaczy, że mogę przyjść, ale nie mogę przynieść...??? Możesz wnieść w organiźmie
Gość Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 No i jak zawsze. Nie było tanio, teraz zrobiło się drogo. 55+45 (flaszka na dwóch tych słabszych)=100pln. Człowiek człowiekowi zgotował taki los!
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2012 Flyman, jedni chcą z zamknięciem, inni nie chcą. Nic nie poradzisz.
M_Pajak Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Seba bo chyba matematyka padła. Przy sali wychodzi to miej więcej tak 20-25 zł sala + 0,7l 30 zł + cc 6 zeta . Jak by nie liczył to i tak 90 dych nie wyjdzie .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 22 Listopada 2012 M_Pajak... nie wiem do czego zmierzasz Koszt Wiglili to 55 pln. Napoje wyskokowe nie są wszystkim niezbędne... a jak ktoś musi (bo się udusi) to przypominam, że będziemy spędzać Wigilie Klubową w lokalu, który żyje głównie ze sprzedaży alkoholu. Po przemyśleniach odpuściliśmy zamykanie sali bo czemu za "alkohol" mają płacić biesiadnicy, którzy go nie spożywają? Księgowym dziękujemy za wyliczenia...a wszystkich chcących spędzić miły wieczór Wigilijny z podtekstem maxi skuterowym serdecznie zapraszamy
Sympatycy orzech Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Listopada 2012 Pajak, z matmy jestem całkiem dobry. Jak ktoś będzie wozem tak jak Ty z Agą to koszt biesiady wyjdzie 2x55Pln + Twoja flaszka 90 czyli razem 200. Idąc Twoim tropem przy zamknięciu sali przy tej ilości uczestników wyszło by 2X80 + 30 + 6 czyli 196. W Twoim przypadku wynik jest prosty - minimalna oszczędność. Jak ktoś przyjedzie na chwilę to obecny koszt jest bardziej przyswajalny. Tak jak pisałem wcześniej - wszystkim nie dogodzisz i musimy iść na kompromis.
M_Pajak Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Ojjjj tam czepiacie się. Poprostu kupiłem sobie nowy kalkulator. Ile by to nie było to i tak spotkanie z WAMI bezcenne.
Gość Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 A więc mogę i nie mogę, ale przyjadę, tylko nie będę pił,bo będąc na Wigilii, będę w pracy. Zresztą, wszystko się jeszcze może zmienić. Reasumując, bardzo proszę o dopisanie na listę Biesiadników. Flyman – 1 pcs. (Żona nie da rady).
Gość woytekpo Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Po wczorajszych rozmowach w C66 proszę o dopisanie mnie do listy Pozdrawiam : Wojtek
Klubowicze Jack Opublikowano 24 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2012 Wracając do kwestii procentów. Czy ktoś degustował ostatnio czystą niegazowaną w C66? Niestety, wiele lat praktyki w terenie nauczyło mnie, że barowe trunki pochodzą często z trochę innych wytwórni. Nie lubię, jak mi się naftą odbija Eeee, chyba najprościej będzie spróbować na najbliższym spocie
Sympatycy Arecki Opublikowano 26 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2012 Mało mnie ostatnio w temacie Burgmanii, ale wigilii nie odpuszczę. Dopisz i mnie Orzechu .
Gość Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Jacuś, nie bój nic! Nie pozwolę Ci pić byle czego.
Klubowicze Jack Opublikowano 27 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2012 O! Tak do mnie mów! W zasadzie, to przecież towarzystwo jest najważniejsze, a sprawy techniczno-organizacyjne jakoś załatwimy Póki co, mało chętnych na liście... Koleżanki, Koledzy! Zapraszamy!
GrzechoCnik Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Skoro Jack tak gorąco zaprasza to się też zgłaszam. Orzechu dopisz mnie na swoją "listę".
Sysgone Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Ja niestety nie będę mógł się z Wami pobawić, ale wpadnę na chwile złożyć Wam życzenia.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 29 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2012 Obecny prosze o dopisanie.
Klubowicze Domel Opublikowano 29 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2012 Myślę, że to jest ta chwila kiedy trzeba podjąć decyzję - proszę o dopisanie Domel + Aga
Rekomendowane odpowiedzi