Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Nowy Tmax na Mazowszu

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Co by nie gadać to bez "rescue car" Orzecha ani rusz. Grzesiu głowa do góry najważniejsze, że jest T-max.

Z całej przygody wynika, że "morwowe" auta są do wożenia babeczek a nie 2oo.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Worlan

9

• dr.big

7

• MariuszBurgi

6

• morwa37

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Już w domku,super wyjazd dużo przygód ale najważniejsze ze T-max w garażu.Już nie mogę się doczekac następnego wyjazdu z Worlanem kierunek Amsterdam.Wielkie dzięki dla Orzecha za transport do Piastowa.Jutro kolejny wyjazd do Strykowa po scholowanie huj...i .

• Sympatycy
Opublikowano

Uff, już w domu. Sączę pifko i uśmiecham się sam do siebie. Dzięki Orzechowi będę dzielił łoże dzisiejszej nocy z moją Halką, a nie z Morwą gdzieś pod Łodzią :clapping:.

Z ciekawostek, których nie opisałem było zaklejenie się podczas podróży. Jako, że to auto głównie ciastka wozi, gdzieś na mnie przelazło coś słodkiego i pioruńsko klejącego. Rozlazło się to po kurtce, spodniach, koszuli i sam nie wiem gdzie jeszcze. :ninja: Ale najważniejsze, że daliśmy radę, a Tmax dodał blasku Morwowemu komisowi. ;)

Mietus, mówisz i masz :)

Tak widziałem drogę

IMG_3260.JPG

Wpychanie chujni do serwisu

IMG_3262.JPG

No przecież to tylko samochód...

IMG_3264.JPG

Nasz cel podróży

IMG_3266.JPG

IMG_3267.JPG

IMG_3268.JPG

IMG_3269.JPG

Na koniec chciałbym podziękować Morwie za miło spędzony dzień pełen wrażeń. Oczywiście zawsze jestem do Twojej dyspozycji - Piotrek. ;)

Opublikowano

Przeczytałem tą "podróż za jeden uśmiech " od deski do deski 0laughing.gif

Teraz widzę po co ten cały trud. Widzę że było warto

• Sympatycy
Opublikowano

Już nie mogę się doczekac następnego wyjazdu z Worlanem kierunek Amsterdam.

Morwa, odpowiedź jest banalnie prosta jak tytuł filmu - NIGDY W ŻYCIU :clapping:

Roni, możesz zamknąć :ninja:

• Administrator
Opublikowano

Na koniec chciałbym podziękować Morwie za miło spędzony dzień pełen wrażeń. Oczywiście zawsze jestem do Twojej dyspozycji - Piotrek. :)

Morwa, odpowiedź jest banalnie prosta jak tytuł filmu - NIGDY W ŻYCIU ;)

Ja widzę, że ty to się tak droczysz z Morwą...a jak będzie kolejny wyjazd z opcją all inclusive pchania 4oo do najbliższego serwisu to popędzisz na skrzydłach! :ninja:

No dobra, tmax jest w Wawie... więc jutro palimy nim (delikatnie) gumę pod C66 a później szukamy mu nowego domu :clapping:

;)

• Sympatycy
Opublikowano

Morwa mówiłem Ci że jak wlewasz do fiata olej ze smażenia pączków to bez paprochów z dna patelni elektrycznej :clapping:

EDIT:

No i oczywiście mowy nie ma o żadnym cukrze pudrze!!

• Sympatycy
Opublikowano

Ja widzę, że ty to się tak droczysz z Morwą...

Ojciec...... nie bądź taki do przodu, bo ci tyłu zabraknie. Raz mi współczujesz, a innym razem podpowiadasz Morwie, żeby mnie PKS-em wysłał do Warszawy. Morwa ma tak głośno ustawiany telefon, że wszystko słyszałem. :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

oj lubicie to chłopaki :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Myślę, że było warto się przemęczyć, T-max pierwsza klasa :ninja: Następnym razem wybierzcie się na zakupy jakimś lepszym sprzętem :clapping:

• Administrator
Opublikowano

Raz mi współczujesz, a innym razem podpowiadasz Morwie, żeby mnie PKS-em wysłał do Warszawy. Morwa ma tak głośno ustawiany telefon, że wszystko słyszałem. :clapping:

Ajjć, a tak się starałem mówić cicho ;)

No dobra, fakt... myślałem, że to może tyś pechowy :rip1: ... ale teraz mi się rozjaśniło po poście Kiśla! :)

Faktycznie za domem Piotrek ostatnio coś dolewał z baniaczków do Doblaka. Nawet stękał pod nosem, że musi uważać na jakiś krokodyli... czy coś takiego... no ale żeby olej z pączków... z fusami???!!! :ninja:

;)

• Klubowicze
Opublikowano

Nareszcie coś się dzieje na forum.

Kisiel ma rację, olej musi być bez pudru (cukru pudru) :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Nareszcie coś się dzieje na forum.

Sam się z tego śmieję. Zaczynając ten post do głowy mi nie przyszło, że tak się rozwinie i będzie miał tyle wyświetleń w ciągu kilku godzin. :msn-oh:

Nie ma to jak: pierdu, pierdu.... :)

Opublikowano

Ale właściwie to ... o co chodzi?

PS ten T-Max to właściwie dla kogo? Dla Morwy? No nieeee, nie ten stajl. Dla Worlana? Też nie, dyć nie żółty.

Opublikowano

No dobra Panowie po ile ta popelina i dlaczego tak drogo :msn-oh:

Opublikowano

Ładny, warto było się pomęczyć :msn-oh:... I od razu ma lusterka, szybę, i mocowanie tablicy Barracudy... Manetki pewnie też... A kolor? Taki sobie :) ...

• Klubowicze
Opublikowano

Co to za T-max jak nie jest żółty :):msn-oh: . A tak swoją drogą ładnie wyposażony.

• Klubowicze
Opublikowano

Ale właściwie to ... o co chodzi?

PS ten T-Max to właściwie dla kogo? Dla Morwy? No nieeee, nie ten stajl. Dla Worlana? Też nie, dyć nie żółty.

Przecież to wiadomo dla miłośnika T-Max :blush:

No dobra Panowie po ile ta popelina i dlaczego tak drogo :photo:

Jak widać jeden kandydat już się znalazł :clapping: .

Przy okazji Grzesiu wyszła ci fajna reklama sprzedażowa :clapping: .

Teraz Piotrek będzie musiał co nieco odpalić :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ciężko chory doblo scholowany wstepne rokowania usterka czujnika połozenia wału.Worlan szukuj sie juz na nastepny wyjazd.Co do t-maxa tak sie podoba ze narazie zostanie w Piastowie w garażu trzeba troszke nakrecic kilometrów.

Opublikowano

Ciężko chory doblo scholowany wstepne rokowania usterka czujnika połozenia wału.Worlan szukuj sie juz na nastepny wyjazd.Co do t-maxa tak sie podoba ze narazie zostanie w Piastowie w garażu trzeba troszke nakrecic kilometrów.

Z tego postu wynika, że kilometry bedziesz nakręcał w garażu :clapping:. A tak na serio, interesowalam się tym sprzętem wcześniej, ale uznaliśmy, że dopiero na wiosnę będziemy szukac. Myślałam, że postoi w tym Sieradzu, a tu wyrwałeś niezły sprzęt. Oni byli zdeterminowani, żeby go sprzedać, bo w tamtych rejonach chyba ciężko coś takiego opchnąć. Mój x-max pochodzi też z tego salonu...

• Klubowicze
Opublikowano

Ten t max od poczatku był dla mnie cynk od Rafała dostałem na poczatku lipca ze bedzie miał sztuke palce licac..Po wczorajszej rozmowie zapewnił jezeli będzie ktoś chciał kupic nówkę sztukę u niego w salonie zrobi bardzo korzystna oferte dla klubowiczów.

Opublikowano

(...)Myślałam, że postoi w tym Sieradzu, a tu wyrwałeś niezły sprzęt. Oni byli zdeterminowani, żeby go sprzedać, bo w tamtych rejonach chyba ciężko coś takiego opchnąć.(...)

Nikt dzisiaj nie myśli tak "regionalnie" :clapping: , co to za problem podpiąć przyczepkę i przejechać kilkaset (w tym przypadku zaledwie 200!) kilometrów po sprzęt. Mamy dobę internetu, każdy ma przy sobie komórkę, dobry aparat też ma pod ręką, a ograniczenia w wysyłce dokładnych zdjęć na maila sięgają jednorazowo wartości kilkudziesięciu MB...

PS. Z tego co pamiętam, ten Tmax dość długo był "wywieszony" na allegro...

• Klubowicze
Opublikowano

Bigu jakie pieniadze trzeba zapłacic za kierunki led do t max podaj mi namiar gdzie kupic

Opublikowano

Ja kupowałem z Włoch na ebayu z homologacją za jakieś 60 - 70 euro plus przesyłka....

Wbij po prostu Tmax LED i zobaczysz mnóstwo ofert :) .

http://www.ebay.it/s...cat=0&_from=R40

Jak zmienisz kierunki, nie zapomnij też o zmianie impulsatora(?), bo zmieni się częstotliwość migania wynikła ze zmiany oporu LED :clapping:...