Baśka13 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 O tym spotkaniu Upiorku to wiem myślałam że jeszcze coś innego, w temacie spotkania się nie wypowiadam, gdyż 1 grudnia mam córki osiemnastkę i wiadomo finanse, i takie tam różne przemilczę. Czyli tradycyjnie mnie nie będzie z Wami Pozdrówki
michu Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Baśka Przecież możesz przyjechac do nas nawet na chwilkę , pogadac jeszcze w tym starym roku. Będzie nam bardzo miło
upiór Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Baśka Przecież możesz przyjechac do nas nawet na chwilkę , pogadac jeszcze w tym starym roku. Będzie nam bardzo miło Bo jak nie to pojedziemy po Ciebie i Twego Męża . Zobaczysz a wtedy nie będzie licho jak powiada Bobas . Może sobie nawet po śmigamy na parkiecie . Od takie coś znalazłem na szybko . [media=] [/media] .
Bobas Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Skrzypek gra ładnie, ale minę ma jakby miał nawalone w porach
upiór Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Skrzypek gra ładnie, ale minę ma jakby miał nawalone w porach Bobasku a sprawdzałeś , .
michu Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Upiprek co ty.tak po nocach piszesz? Aaaaa
Klubowicze fundi600 Opublikowano 6 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2012 Teraz wiem co mnie straszyło
upiór Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Spoko spoko upiory czasami tylko straszą . Pogoda normalnie do bani a to słomko a to deszczyk e tam .
Bobas Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zamówiłem dziś paski odblaskowe na koła z logo Honda. Felgi są czarne, paski będą czerwone, a logo Honda srebrne. Siedzonko będę miał obszyte skórą imitującą czarny karbon. Musze się powoli brać za moją Zacną, bo sezon za pasem . ......ach, jaki ja głupi z tymi skuterami jestem.........
Arkadiusz Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 ......ach, jaki ja głupi z tymi skuterami jestem......... Głupi to nie jeżdżą Zacnymi, Bobasku
upiór Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zamówiłem dziś paski odblaskowe na koła z logo Honda. Felgi są czarne, paski będą czerwone, a logo Honda srebrne. Siedzonko będę miał obszyte skórą imitującą czarny karbon. Musze się powoli brać za moją Zacną, bo sezon za pasem . ......ach, jaki ja głupi z tymi skuterami jestem......... Dostałeś zwrot z podatku czy co ??? . ;)
krzys-68 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Nie czytaleś ze w Chojnicach padła 6 w Lotto .Teraz bedzie mial wielu "kolegów"
Bobas Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Te gadżety nie będą jakieś kosmicznie drogie. Nie przekroczą w każdym razie wartości skutera Parę złotych wpadnie,bo mi koleś za psa kasę oddaje. Jedna wizyta chłopaków załatwiła wszystko. Każdy z nich gratis dostał po szczeniaku, a mi koleś oddaje kasiorę ....a z tą wygrana to miałem dziś z Polski chyba ze 30 telefonów od znajomych z zapytaniem, czy to ja byłem tym szczęściarzem. Na szczęście to nie ja
krzysurban Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Głupi to nie jeżdżą Zacnymi, Bobasku Oj chyba pogadamy inaczej
szamot Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Głupi to nie jeżdżą Zacnymi, Bobasku Że niby kto?
Arkadiusz Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Hi hi, uwielbiam jak jest ruch na forum No i wyobraźnia Wam pracuje, ale ja miałem co innego na myśli ?
kiero Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Głupi to nie jeżdżą Zacnymi, Bobasku Zobacz co Cie czeka
Bobas Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 To było ścięcie głowy na Spidermaxie . Pokulała się w trawę i nie mogliśmy znaleźć. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło
Arkadiusz Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 A ja, powiadam Wam, Zacna zawsze górą !!!! Zejdzie na prawidłową drogę, tak jak uczynił do Bobasek. A wszystkie grzechy będą Wam wybaczone. Błądzić każdy może, ale odnaleźć prawidłową drogę, to nie wszystkim jest dane.
krzysurban Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Słuchaj głosu serca i .... zaufaj rozumowi. Gdy trudno nam podjąć decyzję, zamiast racjonalnymi argumentami, kierujemy się intuicją. Naukowcy ostrzegają jednak, że nie każdemu "serce" dobrze podpowiada.
Bobas Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja wróciłem do korzeni, bo to już moja druga Zacna. To dobry sprzęt i tyle. Jak dla mnie mogłaby być wielkości Króla i wówczas nie miałaby konkurencji. Mam wrażenie, że Król to już turystyk, a Zacna to jeszcze skuter ( z wielkim szacunkiem dla Zacnej oczywiście )
upiór Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja wróciłem do korzeni, bo to już moja druga Zacna. To dobry sprzęt i tyle. Jak dla mnie mogłaby być wielkości Króla i wówczas nie miałaby konkurencji. Mam wrażenie, że Król to już turystyk, a Zacna to jeszcze skuter ( z wielkim szacunkiem dla Zacnej oczywiście ) Powiedział co wiedział . Chyba nikt się nie dowie ile mnie kosztowało nerwów , Bobasku nie szukaj tam gdzie nie ma sensu . Słuchaj bicia serca ono Ci prawdę powie , a o telefonach to namawianiach to nawet nie wspomnę . Ale dumny teraz jestem że moje słowa nie zostały puszczone w kosmos tylko zostały w przemyśleniach i została ZACNA i słuszna decyzja podjęta . Wszak dumny jestem z Kolegi i z tego co po latach zawitało w stajni u Kolegi drugi już raz i może na tym zakończę .
Arkadiusz Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Ale dumny teraz jestem że moje słowa nie zostały puszczone w kosmos tylko zostały w przemyśleniach i została ZACNA i słuszna decyzja podjęta . Wszak dumny jestem z Kolegi i z tego co po latach zawitało w stajni u Kolegi drugi już raz i może na tym zakończę . Amen.
Rekomendowane odpowiedzi