Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 31 Grudnia 2012 W dniu 28.12.2012 o 10:34, jaro_4setka napisał(a): więc podejdzmy do tego uczciwie, i przelejmy jescze trochę pieniążków boochosowi, (oczywiście Ci co nie zapłacili za przesyłkę,tylko liczyli na grupową za 6 zł ) Mówiąc delikatnie... APELUJĘ o to samo o czym pisze jaro_4setka Nie robić siary! Bo w przyszłym roku zamiast kalendarza z prawdziwego zdarzenia będzie kalendarz malowany plakatówkami na bloku rysunkowym przez 3 letnią Zosię
krzysiu Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Gapa ze mnie....sierpień jest w 3D ;-). Szkoda ze drukarnia okularów nia dała
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Grudnia 2012 Boochos - właśnie przesyłki przyszły (ArtCho, Burgifan, Kowal i Urbi). Wielkie dzięki za załatwienie wszystkiego. Różnica (17-6=11) wysłana na Twoje konto. Od kolegów ściągnę za pomocą spółki windykacyjnej z Ukrainy - mają skuteczne metody!
Jurek_mwo Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Kalendarz właśnie odebrałem od listka Wielkie dziękuję za wkład pracy za angażowanie.
jaro_4setka Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 W dniu 31.12.2012 o 12:16, krzysiu napisał(a): Gapa ze mnie....sierpień jest w 3D ;-). Szkoda ze drukarnia okularów nia dała nie kupuj na razie okularów 3D ,jutro popatrzysz na sierpień trzeźwym okiem,zobaczysz,że wszystko jest ok :-)
Burgerman Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dzisiaj rano zapukał do moich drzwi listonosz z przesyłką. Wielkie dzięki, kalendarz jest super. Z moich wyliczeń znaczkowych wyszło, że kwota powinna się zbilansować. Jeżeli coś źle policzyłem poproszę o wiadomość na PM - niezwłocznie doślę. Raz jeszcze wielkie dzięki i Szczęśliwego Nowego 2013 Roku.
Sympatycy siemik Opublikowano 31 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Śliczne dzięki. Przesyłka doszła dziś wieczorkiem.
gti0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 jest jeszcze możliwość kupna takiego kalendarza
gti0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 oczywiście pytanie,troszkę się zgapiłem ale kupiłbym taki kalendarz
Klubowicze Trebor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kalendarze już są i są !OKK Dziękuje bardzo.
boochos Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 W dniu 5.12.2012 o 06:48, T0MEK napisał(a): Kuuuuurcze blade, przegapiłem .... Moja wina, trzeba czytać WSZYSTKIE tematy na przyszłość. Jakby ktoś miał kalendarz na zbyciu to z chęcią przygarnę (albo przesyłką albo osobiście w W-wie). W dniu 17.12.2012 o 19:37, michalu napisał(a): ale gamoń ze mnie, 5 minut temu przeczytałem że trzeba było miesiąc temu wpłacić pieniądze za kalendaż przepraszam za zamieszanie W dniu 18.12.2012 o 07:48, goral napisał(a): Witam Niestety dokładnie miesiąc temu miałem wypadek i wylądowałem w szpitalu. Jak wyszedłem było już po czasie - kasiory nie miał mi kto wysłać... Jakby ktoś miał jakąś "superatę " to proszę o pamięć W dniu 1.01.2013 o 20:29, gti0 napisał(a): jest jeszcze możliwość kupna takiego kalendarza UWAGA! Do wzięcia jest jeszcze 8 (osiem) sztuk luksusu. Cena za kalendarz, kopertę, przesyłkę = 33PLN Jeżeli ktoś zdecyduje się i przeleje pieniądze na moje konto - numer w pierwszym poście - proszę tu się wpisać - mam tylko osiem sztuk... W tytule przelewu proszę o nick + dane do przesyłki.
dr.big Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Hejka, jedną sztukę poproszę ja, przelew jutro, bo dzisiaj w drodze, dzięki wielkie . Edit: -> Zrobione: Twój przelew zostanie zrealizowany w dniu 2013-01-03
Abach Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Poproszę jedną sztukę, przelew zlecony - kasa jutro będzie na koncie. Dziękuję
ciesu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Boochos - WIELKIE DZIĘKI - dziś listonosz Pat przyniósł mi kalendarz!!! Jest SUPER, raz jeszcze dziękuję za czas i energię poświęconą na to przedsięwzięcie :-) Pozdrawiam!!!!
EMIL B Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dzisiaj rano zapukał do moich drzwi listonosz z przesyłką. Wielkie dzięki, kalendarz jest super
STRUS_TM Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kalendarz super! Wielkie dzięki! I wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Wszystkich!
Sympatycy Miętus Opublikowano 2 Stycznia 2013 Sympatycy Opublikowano 2 Stycznia 2013 Boochos, Kalendarz trafił do celu - Wielkie Dzięki Uzupełniający przelew poleciał. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
marcin62 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kalendarze dotrały, dzięki. Uzupełnienie do znaczków poleciało przelewem. Pozdr.
Klubowicze PIN Opublikowano 2 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2013 Informuje, iż odrobina luksusu właśnie dotarła Z wyliczeń wyszło, że trza będzie dopłacić, co też uczyni jutro Iga --> (a co, niech też ma wkład w luksusowe nasze życie ). boochos-> wielkie gratki, bardzo fajnie wyszło
gti0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 W dniu 2.01.2013 o 12:49, boochos napisał(a): UWAGA! Do wzięcia jest jeszcze 8 (osiem) sztuk luksusu. Cena za kalendarz, kopertę, przesyłkę = 33PLN Jeżeli ktoś zdecyduje się i przeleje pieniądze na moje konto - numer w pierwszym poście - proszę tu się wpisać - mam tylko osiem sztuk... W tytule przelewu proszę o nick + dane do przesyłki. proszę o jedną sztukę kase już przelewam
Corleone Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dzięki Boochos. Kalendarz I-sza klasa. Cieszę się, że przeszedł mój pomysł z imieninami i sąsiadującymi miesiącami, bo to znacznie poprawia praktyczność kalendarza. Mój już wisi w domu a jutro zawiśnie w pracy. Z tego co wyliczyłem ze znaczków + koperta, to chyba coś powinienem dorzucić do indywidualnej przesyłki... Dzięki.
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 2 Stycznia 2013 Właśnie wróciłem z poczty kalendarze dotarły. Dziękuję! Z Nowym Rokiem - nowym krokiem kalendarzem.
Majeczka Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 kalendarze doszły, świetna jakość dzięki WIELKIE za dobrą robote !YES LwG
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 A niech tam. Skoro jeszcze są, to bardzo chętnie (szt. 1). Pieniądze w locie. Pozdrawiam, Fly
Rekomendowane odpowiedzi