boochos Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 zaznaczyłem pomarańczowym kolorem osoby, od których nie widzę u siebie przelewu, proszę sprawdźcie
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2012 zaznaczyłem pomarańczowym kolorem osoby, od których nie widzę u siebie przelewu, proszę sprawdźcie W poniedziałek po 10 jak minie pierwsza sesja w Twoim banku zamykaj listę i rób zamówienie. Nie ma co czekać. Sam zapomniałem zapłacić i tylko dzięki Czaro zreflektowałem się dzisiaj. Gdybym nie wpłacił nie byłoby oczywiście pretensji z mojej strony.
boochos Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 (...)Sam zapomniałem zapłacić i tylko dzięki Czaro zreflektowałem się dzisiaj.(...) Czaro - wielkie dzięki za zaangażowanie pomimo licznych obowiązków
STRUS_TM Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Przelew sobie "poszedł". Pozdrówka!
czaro69 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Myślę, że Orzech ma rację. Jeśli ktoś nie zapłaci w terminie to nie ma kalendarza a z pretensjami proszę do samego siebie
Sympatycy orzeł Opublikowano 2 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2012 kasiora poleciała, kalendarze odbierze Wrzonio
SimonWarka Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Kasę mimo to wysłałem. Mam nadzieję, że uwzględnisz mnie w zamówieniu.
Sympatycy zegar Opublikowano 3 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2012 kasa poleciała wczoraj
hasiek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 .....się obudziłem! - przelew poszedł, jeśli za późno - trudno- moja wina.
Klubowicze Ravenka Opublikowano 3 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja też zapłaciłam, przesyłka warszawska:)
boochos Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 OK. zamykam listę chętnych. wysłałem zamówienie do drukarni. teraz - czekamy
T0MEK Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Kuuuuurcze blade, przegapiłem .... Moja wina, trzeba czytać WSZYSTKIE tematy na przyszłość. Jakby ktoś miał kalendarz na zbyciu to z chęcią przygarnę (albo przesyłką albo osobiście w W-wie).
ciesu Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 wysłałem zamówienie do drukarni. teraz - czekamy SUPER wiadomość - czekamy z niecierpliwością! :-)
Klubowicze Jack Opublikowano 17 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2012 Co tam słychać w temacie? Liczyłem, że kalendarze będą pod choinkę...
tomekmoroz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ja śmiem twierdzić, że już dotykałem. Są już przygotowane. Bombowe! Mam nadzieję, że po remoncie mojego "maxa" w kalendarzu na 2014 rok też będę miał swój miesiąc. Pozdrawiam.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2012 Część kalendarzy (tzn. ci co chcieli) już jest w Warszawie.
boochos Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 wysyłka będzie po świętach, żeby poczta w tak gorącym okresie się nie pomyliła...sorki,taka profilaktyka
michalu Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 ale gamoń ze mnie, 5 minut temu przeczytałem że trzeba było miesiąc temu wpłacić pieniądze za kalendaż przepraszam za zamieszanie
goral Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam Niestety dokładnie miesiąc temu miałem wypadek i wylądowałem w szpitalu. Jak wyszedłem było już po czasie - kasiory nie miał mi kto wysłać... Jakby ktoś miał jakąś "superatę " to proszę o pamięć
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dzięki boochos . Kalendarze już cieszą moje oczy. No i jeszcze podziękowania dla Wrzonia za dostarczenie przesyłki.
SimonWarka Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 wysyłka będzie po świętach, żeby poczta w tak gorącym okresie się nie pomyliła...sorki,taka profilaktyka Czekamy! Wrzućcie poglądowe foty Ci co mają
burgifan Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Już nie mogę się doczekać, mam nadzieję że na 1 stycznia już będzie wisiał, bo to już Nowy Rok w końcu ))
boochos Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dziś rano, skoro świt wybiegłem z pracy... ...i znalazłem sie na poczcie, jako pierwszy klient. Jakaż wielka radość była na twarzy Pani w okienku, kedy ujrzała kilkadziesiąt przesyłek do oznaczkowania i ostemplowania. Poniżej - jedna z czterech "gromadek" kalendarzy, które ruszyły w świat Mam nadzieję, że wkrótce do Was dotrą PS. - jeden kalendarz =25 PLN - jedna koperta = 2,20 PLN - cena za przesyłkę = znaczki naklejone na kopertę Proszę wyliczyć rzeczywisty koszt, każdej z przesyłek, podawane wcześniej 6 PLN - było "kosztem ogólnym" Jeżeli ktoś "zauważy", że przelał mniej pieniążków niż powinien( niektórzy przelali tylko sumę za koszt kalendarza, bez przesyłki - pomimo tego wysłałem wszystkie kalendarze z listy "opłaconych"), to dodaję, że numer mojego konta nie uległ zmianie... PS2. PROSZĘ O WPIS, JEŻELI KALENDARZ DOTRZE DO ADRESATA
jaro_4setka Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 szymon ma racje, jeżeli ktoś zamawiał na przesyłkę grupową,a przelał tylko za kalendarz do troche nie fair wiadomo ,że paczka większa kosztuje więcej,uwierzcie mi te kalendarze troche ważą, więc podejdzmy do tego uczciwie, i przelejmy jescze trochę pieniążków boochosowi, (oczywiście Ci co nie zapłacili za przesyłkę,tylko liczyli na grupową za 6 zł ) nas te dodatkowe 3 zł nie zbawi, a Szymon jak wiem,to musiał pare ładnych "groszy" dorzucić od siebie,zauważyliście groszy w cudzysłowiu , a więc jak chcemy żeby ktoś jeszcze miał ochote np. w następnym roku zająć sie organizacją takiego luksusu,do roboty... bo uraz może zastać na kilka lat
krzysiu Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wielkie dzieki jest juz czeka na oficjalne powieszenie. Szczęśliwego Nowego Roku 2013 ps coś tylko sierpień wyszedł kiczowato - może tak miało być......
Rekomendowane odpowiedzi