Gość Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Bardzo dziękuję, kalendarz dotarł, ale mam nieodparte wrażenie, że nie posiada tych zdjęć, które rzeczywiście wygrały w poszczególnych miesiącach. To oczywiście szczegół. Reszta super, jeszcze raz dzięki za całokształt.
boochos Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 (...)nie posiada tych zdjęć, które rzeczywiście wygrały w poszczególnych miesiącach(...) To prawda-wyjaśnienie tych kwestii jest we wcześniejszych postach - informowałem o tych faktach jeszcze przed rozpoczęciem sprzedaży...
Abach Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Informuję, że mój listonosz okazał się zupełnie opanowany. Nie składał przesyłki na cztery, aby zmieścić do skrzynki, tylko wystawił awizo Dziś odebrałem na Poczcie. Wielkie dzięki
T0MEK Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 A ja chciałbym poinformować, że udało mi się dostać kalendarz w drugim obiegu. Za rok może odsprzedam kolejnej osobie.
andrzejSkoczow Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Do mnie kalendarz dotarł ,wielkie dzieki Pozdrawiam
Klubowicze sonor Opublikowano 11 Stycznia 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2013 Kalendarz do mnie dotarl. Dziekować Pozdrawiam.
dr.big Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Boochos, kalendarz jest, dobra robota . Dzięki jeszcze raz.
marcyś Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Czy mam jeszcze szansę na nadliczbową 1 sztukę ?
boochos Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 ostatnia szansa to była licytacja WOŚP, następna to rok 2014 - jeszcze tylko 11 miesięcy!!!
szczolkin Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 koledzy! przespalem kalendarz na 2014? czy moze nie bylo listy jeszcze?
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2013 Nie przespałeś, jak widać nie ma chętnych do ogarnięcia tematu kalendarza na 2014 rok. Może warto pomyśleć nad inną formą kalendarza, np
boochos Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Opublikowano 30 Listopada 2013 Wysyłka jest dość upierdliwa , ale bez przesady, da się ogarnąć. Zachęcam wszystkich niezdecydowanych do podjęcia trudu tworzenia Kalendarza BURGMANII 2014. Zdaję sobie sprawę, że jest wielu potencjalnych chętnych, tylko pewnie nie chcą się wyrywać . Koleżanki, Koledzy - ODWAGI!(z tego co wiem to ktoś z W-M się przymierzał do tego dzieła, ale narazie - cisza... Może ktoś z innego regionu się podejmie...? Jakby co,to ja już zamawiam 1 sztukę. Ps. Wziąłbym i w tym roku tą fuchę ale niestety mam do maja przerwę w życiorysie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Listopada 2013 Administrator Opublikowano 30 Listopada 2013 Boochos, nie ukrywam, że trzymaliśmy za Ciebie kciuki i w tym roku Jak to się mówi: Robmy to co nam dobrze wychodzi
boochos Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Opublikowano 30 Listopada 2013 Mariusz, w poniedziałek wyłączam telefon, we wtorek komputer, do maja znikam z życia prywatnego - taka karma, niestety... (ludzie, ludziom zgotowali ten los) . Zabroniłem już córce myśleć o zajęciu, którym zarabiam na życie. Jeśli wszystko pójdzie pomyślnie, to w przyszłym roku, z chęcią znów się zgłoszę na ochotnika, ale teraz nie mogę. Może jednak ktoś się odważy, nie jest to niewykonalne, ale trochę czasu zajmuje. A tego mi właśnie brakuje. Pozdrawiam. PS . Jest jeszcze gorszą wiadomość, podobno Mikołaj jest w ciągu alkoholowym, bo ŚNIEŻYNKA od niego odeszła, tak więc prezenty w tym roku też wiszą na włosku.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Listopada 2013 Administrator Opublikowano 30 Listopada 2013 Mariusz, w poniedziałek wyłączam telefon, we wtorek komputer, do maja znikam z życia prywatnego - taka karma, niestety... (ludzie, ludziom zgotowali ten los) . Ok, Ok, rozumiem, że z wolnej stopy... ale powiedz chociaż w którym ZK będziesz "odpoczywał" to paczkę wyślemy
czaro69 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Bez obaw, zadbamy o Szymona. Ale faktycznie chłopina nie ma czasu
Klubowicze krzytro Opublikowano 30 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam wszystkich,w temacie kalendarzy kiedyś licytował się ze mną nijaki Krzyciu,może w tym roku ogarnie temat?
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zjednoczeni w Burgmanii! Skoro jest jak jest, to może należałoby rozważyć formę e-kalendarza... Idźmy z duchem czasu. Widzę to tak, że ktoś kto wie jak za to się zabrać szykuje 12 plików z kolejnymi miesiącami + ewentualnie 13 z portretem Prezesa w stroju galowym (np. w pdf) które następnie są umieszczane na stronie głównej Burgmanii w nowo powstałej zakładce "do pobrania". Dzięki temu jest zachowana jednolita forma, odpada problem z wysyłką a kto wie do czego jeszcze ta zakładka może się w przyszłości przydać. Można też rozważyć dystrybucję dwukanałową (poprzez zakładkę i w realu).
Rekomendowane odpowiedzi