Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Sylwester 2012/2013 "Gessler Restauracje" specjalna oferta dla Burgmaniaków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Bardzo szybkimi krokami zbliża się "Sylwester 2012/2013".

Mam do zaoferowania miejsca (oczywiście siedzące :)) na tą właśnie imprezę, która odbędzie się w "Gessler Restauracje - U Kucharzy" - gmach Hotelu Europejskiego z widokiem na "Grób Nieznanego Żołnierza" (Plac Piłsudskiego). Są to pomieszczenia po dawnym klubie HOT-L.

Szczegóły dot. imprezy wkrótce ale już dziś wiem że cena będzie oscylować pomiędzy 160-200 zł /osobę.

Bogate menu ( w zeszłym roku jedzenie było rewelacyjne - było nawet prosie pieczone w kapuście (palce lizać)

Muzyka lata 70,80,90 i największe hity ostatnich lat.

Za oprawę muzyczną będę odpowiedzialny Ja :) czyli Dj Pablo.

Pełną ofertę przedstawię zainteresowanym niebawem gdyż jesteśmy w trakcie przygotowań menu.

Moi zaproszeni goście będą mieli zapewniony rabat, jaki jeszcze nie wiem gdyż ustalam to z właścicielami.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany piszcie do mnie na PM - odpowiem najszybciej jak to będzie możliwe.

Pozdrawiam Pablos

Opublikowano

Kolego, coś jest nie tak z Twoją skrzynką PM (zapchała się? :puke: ).

Przy próbie wysyłki wiadomości dostałem odpowiedź:

"Znaleziono następujące błędy

Użytkownik pablos nie może otrzymywać nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana"

Opublikowano

Tak faktycznie skrzynka była zapchana :) mój błąd - wielkie przeprosiny :o i dzięki za wskazanie problemu.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odświeżę nieco temat ... poniżej kilka informacji dla zainteresowanych:

Menu w skrócie:

Dania ciepłe

- 2-3 dania ciepłe (drugie danie)

- flaki

- barszcz czerw. z krokietami / uszkami

- rosół

Dania zimne:

- półmiski wędlin

- sałatki

- śledzie na pewno 2 lub 3 rodzaje

- ciasta

Napoje

soki, cola, sprite , fanta - do oporu

alkohole : wódka i wino (OPEN BAR)

szampan

Menu może ulec zmianie ale w nieznacznym stopniu (głównie chodzi tu o drugie dania i zupy ilość potraw bez zmian)

Po północy pieczone mięso ( w zeszłym roku był prosiak) w tym coś podobnego

Impreza dla max 120 - 130 osób (miejsca siedzące)

Wydzielone miejsce do palenia tytoniu.

Miejsca jeszcze są cena niestety 200 zł od osoby (zniżka tylko dla grupy powyżej 20 osó :clapping:

Można także wnosić swój alkohol (jeżeli Ktoś ma swoje szczególne upodobania) ..... inne alkohole także do nabycia na barze w przyzwoitych cenach.

Muzyka: przeboje lat 70-tych, 80-tych, 90-tych i obecne..... zabrzmi też wiele utworów polskich wykonawców.

O ciągłość zabawy zadba DJ Pablo i DJ-ka She.

Więcej informacji pod moim nr tel.

tel.530-107-197

lub

e:mail djpablosound@gmail.com

Pozdrawiam

UWAGA: Pozostało już tylko ok. 50 miejsc

Pozdrawiam Pablos

Opublikowano

Ja a w zasadzie my się zdecydowaliśmy. Idę ja z połówką i dwójka znajomych. Z tego co wiem, to miejsca jeszcze są. Oglądałem lokal i zapowiada się sympatycznie :clapping:

Opublikowano

Ja a w zasadzie my się zdecydowaliśmy. Idę ja z połówką i dwójka znajomych. Z tego co wiem, to miejsca jeszcze są. Oglądałem lokal i zapowiada się sympatycznie ;)

Cieszę się, że się podoba lokal ... impreza też zapowiada się sympatycznie, tym bardziej, że wszystkie zaproszenia rozprowadzamy tylko wśród znajomych i ich przyjaciół.

O północy krótka przerwa w tańcach na życzenia, szampan i sztuczne ognie a widok z lokalu jest super!.

Oczywiście zabawa do ostatniego twardziela/ki tanecznego :newyear:.

Do zobaczenia

Pablos .... DJ Pablo i DJ She

• 2 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

No i rok 2013 wypada uznać za rozpoczęty :xmas:

Kopytka do dziś mi szwankują a dym z podeszwy nadal się unosi :Jumpy:

Kilka fotek dopuszczonych do prezentacji... :photo:

DJ Bunny & DJ She :batman:

201212312091.jpg

Dancefloor

201301012112.jpg

DJ'eje :dj: mieszali ostro krążkami i pen'ami... :dj:

201301012118.jpg

...tak by nikt się nie nudził :)

201301012119.jpg

Krótkie chwile odpoczynku :)

201212312089.jpg

201212312088.jpg

Ja & Corleone

201301012115.jpg

Pablos... THX :clapping:

Do siego Roku! :msn-cry:

Opublikowano

Impreza naprawdę udana :).... może poza flaczkami :batman: no ale nie każdy musi to lubić ale za flaczki nadrabiał świeżo upieczony bochenek :photo: i.... żytko !piwko Po bitach DJ Pablosa ja również muszę zmienić zelówki w butach :clapping: ale właśnie po tym się wspomina dobrą zabawę.

Podsumowując. Nowy rok rozpoczęty zacnie :msn-cry:

Opublikowano

UFF ... odespałem , znów popracowałem i wreszcie mogę dorwać się do kompa ....

Dzięki Wam wielkie z udanego przejścia w nowy 2013 r ..... bawiliście się naprawdę godnie z przesłaniem Burgmanii "...tak się bawi ... tak się bawi BU RGMA NIA !!!!"

Wszystkim gorąco życzę, żeby uśmiech taki jak na Sylwestra nie opuścił przez cały rok....,zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych najskrytszych.

Byliście naprawdę - no miód i malina :)

PS. Po nie przespanych wcześniej ponad 40 h nie była to moja najlepsza noc tak więc jeżeli zachowałem się jakoś nietaktownie czy też grałem kiepsko .....proszę wybaczcie ..zrehabilituję się następnym razem ;)

Posiadam też krótki filmik więc zgram i wrzucę :)

Z pozdrowieniami

Pablos

• Sympatycy
Opublikowano

Są jeszcze wolne miejsca ? :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Tak Marcin są, możesz jeszcze zarezerwować na 31-12-2013 :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Tak Jasiu

• Sympatycy
Opublikowano

Szkoda, ja tego sylwestra spędziłem na oddziale położniczym tut. szpitala więc myślałem że jeszcze nadrobię. Przecież Gesslery nie takie sztuczki robią na mieście :mad2:

• Klubowicze
Opublikowano

Marcin, brałeś udział w mistycznym wydarzeniu narodzin nowego życia, gratuluje wam syna ;) . A sylwester to świętowanie kolejnego roku dla Ciebie zawsze mogę go zorganizować w dowolnej dacie. Czy ktokolwiek narzuca nam czas lub miejsce na świętowanie dawaj termin a będzie taki sylwester, że.................. :Jumpy::laughing: :laughing: :mad2:

Opublikowano

Taaa, dawaj termin a przybędziemy !!! Nowy Rok nowe warunki.

• Sympatycy
Opublikowano

To jest myśl - na sylwku w połowie stycznia jeszcze mnie nie widzieli :D

Opublikowano

Sprzęt jest, chęci są kwestia daty i miejsca i robimy jakieś "Disko-bandżo" .... jestem otwarty na propozycje ;)

PS. Powiem Wam jednak, że Burgi jego Zając i kilku znajomych to naprawdę najlepsza ekipa na imprezy ..... zawsze widać to towarzystwo na parkiecie roztańczone i uśmiechnięte. Bez Nich wiele imprez byłaby totalny dnem .... hmmm muszę pomyśleć o wydaniu jakiś kart "MEGA - DANCER" :)

Pozdrawiam

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżę, bo czas odświeżyć.

A w tym roku coś będzie, bo troszkę żałuję, że w zeszłym mnie nie było.