Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Spotkanie wigilijne u Kujawiaków.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem tylko sprawdzic jak to jest byc GPH . Niestey trzezwosc to stan gleboce przereklamowany.W[ecej to sie nie powtorzy.

Kulawa i Gerjatryk odwiezieni , my rowniez doma.

Dzieki za przednia zabawe (jak zwykle u Kujawiakow),miejscowka z wypasem , warto znac takie miejsca.

Pozdrawiam trzezwy Pidzam i zchlorzony Rudzielec.

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bobas

22

• upiór

16

• szamot

15

• michu

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

My też doma :frusty:

Bobas dzięki za wyjątkowe spotkanie. Super miejsce, doskonałe warunki i ekstra jedzenie. Już w ciemno zapisujemy się na kolejne spotkanie w Zielonym Wietrze :)

Jedynie Krzysiu H. z AM miał jakiś problem z trafieniem i co ciekawe z wyjazdem też mu coś nie pasowało. Ale to też najwyraźniej świadczy o wyjątkowości tego miejsca.

Dziękujemy również Mikołajowi za niespodziewaną wizytę i wyjątkowe prezenty :) Wierszyki i "kolanko" przypomniały wszystkim dziecięce lata:

2012.12.08.01.jpg

Jolka gratuluję dostępu do klubowych klimatów :) Ciacho ekstra, Gośka coś wspominała, że chciałaby przepis :frusty:

Szamot xfactor czeka na Ciebie, ale 2.20 to chyba nieodpowiednia pora na trening ;)

Pidżam, kto nie pije, ten głupi.... sam wiesz... Pamiętaj tylko, aby wymienić prawy tylny.. :)

Spineczko, dziękuję Ci bardzo za przechowanie mojego kalendarza 2012 przez blisko cały 2012 rok... to moja wina, w przyszłym roku postanawiam poprawę :)

A ogólnie wielkie dzięki z przemiłe spotkanie i życzę wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia :)

Opublikowano

Ja też dziękuję Wam wszystkim za wyjątkową imprezę .

Było fajosko !!!!

Dzięki za przybycie i doborowe towarzycho.

I jeszcze raz życzę wesołych i spokojnych świąt.

Może niebawem zrobimy w Zielonym Wietrze kulig, ale koniecznie na skuterach :frusty: .

Spineczka jest oczywiście zwolniona z przyjazdu na !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Tak jak napisano, dostarczono nas pod sam dom.

Zabawa mimo mojej nidyspozycji była przednia, a jedzonko kto nie był niech żałuje .... ten sandacz, pasztet, dziczyzna nie wspomnę o zrazach wszystko mniam, mniam.

Miejscówka pierwsza klasa jeśli obsługa się nie zmieni to warto odwiedzić ponownie.

Św.Mikołajowi bardzo dziękujemy za prezenty jak napisał Abach szczenięce lata się przypomniały :-)

Smerfetka niespodzianka smakowita dowiozłam w całości i zaraz zniknie.

Bobas dzięki za zorganizowanie przemiłego spotkanka.

Wszystkim jeszcze raz zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.

p.s.

W wesołym autobusie dopadła mnie alergia, więc wykichałam kota jeszcze przed trójmiastem

Opublikowano

Mikołaj dotarł do domeczku , co prawda miał po drodze jeszcze parę spraw do załatwienia ,jak to mikołaj :frusty: .

P.S.

Jutro napiszę coś więcej .

Opublikowano

Również dziękuje za super spotkanko i imprezkę,Bobasowi i Upiorom dwóm za ogarnięcie wyszło super, fajna miejscówka obsługa i żarcie też. a jeszcze pyszne Smerfetkowe babeczki no i Michałom za transport.

Opublikowano

Również Dziękuje wszystkim obecnym za miłe sympatycznie spotkanie wigilijne. Bobasowi za organizację i znalezienie tak urokliwego miejsca w środku boru.

Krzysiowi -podziękowania za transport gdybym to ja prowadził to zapewne zasiliłbym jakąś kasę gminną. 39oficer.gif fotoradar.310.jpg

I takie tam.............DSCN6140.JPG

DSCN6102.JPG

Opublikowano

No i słodkości były DSC_0385.jpg

Smerfetkowe ciasteczkaDSC_0389.jpg

Pidżam i Kiero na pachcieDSC_0397.jpg

Opublikowano

Dziękuję za wszystko, za tańce, za wódkę, za towarzysza w podóży i za miły klimat towarzyski :clapping:

Po groźbach Upiorów zaczynam się odzywać:)

Opublikowano

Dzięki serdeczne za wspólne opłatkowe biesiadowanie, za wyborowe towarzystwo, za Upiora-Gwiazdora :clapping: , Upiora Juniora-dj :) , Bobasa-Organizatora i Micha-Szofera :msn-wink: Miejsce urokliwe (zwłaszcza jak nasypało śniegu), jedzenie pyszne. Tańce do białego rana były, wódka zimna też. Jednym słowem, było super.

Opublikowano

Gwiazdor był i prezenty równieżDSC_2922.jpg

Serdeczne podziękowania dla Bobasa za mile upominki, których niestety nie zamieściłam na fotce.

Zyczę sobie i innym jeszcze wiele takich sympatycznych wesołych imprez.

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka.

Dojechaliśmy już wczoraj szczęśliwie, troszkę długo ale bez niespodzianek w postaci zdjęć.

Bobas. Dzięki za spotkanie w mądrze przemyślanym miejscu, czyli w środku lasu.

Dojazd był najlepszy, w środku nocy nawigacja sfiksowała i pojechaliśmy dalej w las aż w końcu zajechaliśmy do końca drogi leśnej przy, na szczęście dobrze oznaczonej leśniczówce i tam po kilku próbach dobudzenia pani leśniczowej i przekonania jej że nie jesteśmy bandytami w środku nocy, pokierowała nas w odpowiednie miejsce.

Smerfetka. Dzięki za babeczkę, Anie powiedziała że była przepyszna.

Upiorek, Ty zawsze zaskoczysz wszystkich swoim zachowaniem.

Łukasz dziękujemy za świetną muzykę i wytrzymanie z nami do 4.30 co najmniej.

Wszystkim dziękujemy za miłe towarzystwo a Lechowi za to że nie pożałował nam naszej białej strzały, która bezpiecznie i szczęśliwie wozi nas od kilku miesięcy.

Pozdrawiamy Siemik z Sylwią

p.s. Jedzonko było WYPAS.

- Szef kuchni zaprezentował swoje wyroby w sposób rewelacyjny. REWELKA i wielkie podziękowania dla tego pana.

- Dwie panie z obsługi REWELKA, mimo że musiały rano przygotować wszystko od początku to i tak dotrzymywały towarzystwa do samego końca.

- Dziękujemy opiekunkom naszego towarzystwa.

Dziękujemy za spotkanie i prosimy o organizację kuligu.

Opublikowano

No czas się dopisać .

Kochani jak zwykle nasze kolejne spotkanie wypadło wzorowo :clapping: , szkoda jednak że nie wszystkim było dane się opłatkiem podzielić . W tym miejscu pragnę podziękować Bobaskowi za ogarnięcie tematu :fireman2: nie będę powtarzał to co już zostało napisane .

Dodam tylko tyle że takiej ilości ryb pod każdą postacią nie jadłem już dawno . Miejsce wspaniałe i te powietrze :) .

Mam nadzieję że mieliśmy wszyscy wspólnie wszystko co powinno być na takim spotkaniu .

Była choinka choć mała ale była .

Mikołaj był , stary bidula ale dotarł na czas ech ten stary Rudolf :lol1: :lol1: .

Prezenty pod każdą postacią też były , babeczki mniam :clap: , superowe .

No i na specjalne życzenie miłych uczestników spotkania wigilijnego nawaliło nam śniegu , szkoda że nie było chętnych na bałwana .

Dzięki wszystkim za tak wspaniałą imprezę w tak doborowym towarzystwie .

Pozdrawiam .

Opublikowano

U mnie sniegu jak w Zakopanym. A chcialem dzis skuterem posmigac.

Opublikowano

U mnie sniegu jak w Zakopanym. A chcialem dzis skuterem posmigac.

Po garażu chyba... -6C i biało...

Opublikowano

Po garażu chyba... -6C i biało...

Krzysiek, proszę Cię, ........... u mnie jest - 13 !!!

Opublikowano

U mnie też

Opublikowano

Brrr zimno jak cholera

Opublikowano

Krzysiek, proszę Cię, ........... u mnie jest - 13 !!!

Wieczorem było -12C ale rano cieplej. :)

Z każdym dniem bliżej wiosny... :boxing: