michu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ewik dziękujemy Ci bardzo i życzymy tobie tego samego , nasza Kujawianko
czaro69 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Michał, a nam to już nie podziękujesz?
Sympatycy Foczka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kochani Kujawiacy! Zyczenia spokjnych i zdrowych Swiat Bozego Narodzenia przesyla Foczka.
szamot Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dziękuje bardzo i nawzajem , Pozdrawiam
Sympatycy siemik Opublikowano 7 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ze względu na absencję chorobową Życzymy Wam Kujawiaki Spokojnych i Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia. !placz1
Arkadiusz Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Bardzo ubolewam z uwagi na L-4 Siemików !!! A kujawiakom życzę Wszystkiego Najlepszego Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, dużo zdrowia, i Wszystkiego Najlepszego. Fajnej imprezy Wam nie trzeba życzyć, bo na pewno będzie zajefajna. Żałuję, że z Wami nie będę, ale cóż, odbiję to sobie w innym czasie.
krzys-68 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Widzę że nie tylko ja pracuję w weekend
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2012 Bawimy sie od wczoraj czekamy na kujawiakow i wszystkim dziekujemy za zyczenia w tej chwili jest -10 stopni na dworku Wysyłane za pomocą Tapatalk 2
Tomekgdz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Włodek nie przesadzaj za godzinkę ruszamy z Grudziądza myślę, że przywitasz nas odpowiednio
michu Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Michał, a nam to już nie podziękujesz? Czaruś oczywiście Wam też dziękuję i Wszystkim pozostałym też My ruszamy o 12 tej (obiadek w Tucholi) 9
Tomekgdz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dzielnie czekam i obserwuję alkomat by pokazał 0, 00 ale to wszystko trwa
krzys-68 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Dzielnie czekam i obserwuję alkomat by pokazał 0, 00 ale to wszystko trwa Przyjedź do mnie,mam na to lekarstwo skuteczne
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2012 Hicior spotkania pidzama nie pije. Ciekawe jak dlugo Wysyłane za pomocą Tapatalk 2
Jolka Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Szkoda że w tym roku Was z nami nie będzie ale myślę że odbijemy to sobie:-D Szkoda że w tym roku Was z nami nie będzie ale myślę że odbijemy to sobie Szkoda że w tym roku Was z nami nie będzie ale myślę że odbijemy to sobie Szkoda że w tym roku Was z nami nie będzie ale myślę że odbijemy to sobie
czaro69 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 "Napisany Dzisiaj, 22:33 przez Jolka: Szkoda że w tym roku Was z nami nie będzie ale myślę że odbijemy to sobie:-D Szkoda że w tym roku Was z nami nie będzie ale myślę że odbijemy to sobie Szkoda że w tym roku Was z nami nie będzie ale myślę że odbijemy to sobie Szkoda że w tym roku Was z nami nie będzie ale myślę że odbijemy to sobie" Widzę, że impreza jest przednia bo Jola się zapętliła :)
Arkadiusz Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 A Pidzam nie pije, co to sie porobilo Ale choć je troszkę? Czy też nie ? Taaaaaa, koniec Świta się zbliża nie ubłaganie, tylko dlaczego Pidzam nie piej ? Myślę, że dlatego, że końca nie będzie!!!
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Grudnia 2012 Pragnę podziękować wszystkim za spotkanko. My już w domu. Sławka do pracy, a ja na Motomikołaje
michu Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dzięki Wszystkim za spotkanko Dojechaliśmy cali i zdrowi
Rekomendowane odpowiedzi