Mareczek Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Chcę poinformować,że jadę sam:) Jakby co łóżko jest wolne:) będziesz spał w nogach I tak ma być Cóż tu pisać
Tomekgdz Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Tomeczek będzie z moją kochaną rybeczkom hi hi ktoś musi odprowadzić Zastanawiam się nad naszym kierowcą czy zabrać Magdę, ale obawiam się tyle samych samców
szamot Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Oj tam oj tam ,nie lękaj się przygarniemy ją,my jesteśmy grzeczne chłopaki
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Listopada 2012 Widzę że dużo samotnych. My jedziemy razem no chyba ze któreś z nas złapie focha.
Arkadiusz Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 ale obawiam się tyle samych samców Dlatego jak mam jechać sam, to nie jadę wcale
szamot Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 pewnie tylko jak do tej pory to zawsze Cie widziałem samego no właściwe nie zawsze nieraz byłeś z kolegą
Bobas Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 Na czerwono zaznaczyłem osoby, od których otrzymałem wpłaty. Krzyś Urban płaci na miejscu. Czy brak wpłaty od pozostałych osób z listy oznacza, że rezygnują z udziału w imprezie ?
upiór Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jeszcze tylko 6 dni i się widzimy . Bobasku pewnie po niedzieli dadzą jakiś znak . [media=] [/media]
Tomekgdz Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Pany, od której jesteśmy zakwaterowani? Kto, o której będzie na miejscu?
Bobas Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2012 Można przyjeżdżać od godz. 13- stej.
Mareczek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Pany, od której jesteśmy zakwaterowani? Kto, o której będzie na miejscu? Ja planuje przyjazd do lokalu „ZIELONY WIATR”. Około godziny 15, 00-15, 30 po uprzednim napełnieniu żołądka w domu lub po drodze, żebym nie myśleć tylko o jedzonku. A jeszcze jedno; Postanowiłem nie pić napoi mocnych tylko lekkie tak żebym w niedziele mógł spokojnie bez stresu na trzeźwo wracał do domu.
michu Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Myślę ,że będziemy wyjeżdżac około 12 tej po drodze (Tuchola) jakies jedzonko także na miejscu będziemy około 14 tej
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Grudnia 2012 A czy można przyjechać dzień wcześniej?
Sympatycy siemik Opublikowano 4 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2012 Kończę pracę o 14tej i zaraz ruszamy a Sylwia. Prędkość przelotowa ok. 60 km/h więc na 17tą powinniśmy dojechać. Po przyjeździe od razu TATERKA
upiór Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Myślę ,że będziemy wyjeżdżac około 12 tej po drodze (Tuchola) jakies jedzonko także na miejscu będziemy około 14 tej Michale temat znany , reszta na telefony . Jeszcze 2 dni do . Na życzenie nawet szaman dostarczył te białe coś .
Bobas Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Fundas, z wcześniejszym przyjazdem jest kłopot. Ośrodek jest sezonowy, a teraz funkcjonuje tylko organizując imprezy.
Tomekgdz Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Widzę, że Włodek to bratnia dusza pomysł rewelacja
Bobas Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 Proszę, żeby osoby, które nie wpłaciły jeszcze kasy za imprezę dały mi już ją osobiście w sobotę na miejscu.
Klubowicze robson Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 Fajnie macie, ja niestety cały weekend w robocie , zresztą jak co roku o tej porze. Bawcie się dobrze i nie przesadzajcie z opłatkiem .
michu Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Fajnie macie, ja niestety cały weekend w robocie , zresztą jak co roku o tej porze. Bawcie się dobrze i nie przesadzajcie z opłatkiem . No szkoda Robert myślałem że uda Ci się zalatwic WOLNE , ale cóż ...robotę w tych czasach trzeba szanowac
Klubowicze robson Opublikowano 6 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Grudnia 2012 No szkoda Robert myślałem że uda Ci się zalatwic WOLNE , ale cóż ...robotę w tych czasach trzeba szanowac Oj Misiu nawet nie wiesz jak trzeba, a jest coraz gorzej, strach pomyśleć co będzie po Nowym Roku .
Arkadiusz Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Fajnie macie, ja niestety cały weekend w robocie , zresztą jak co roku o tej porze. No choć nie jestem sam. Robson, witaj w klubie bezopłatkowców.
czaro69 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Wszystkim uczestnikom spotkania wigilijnego życzymy dobrej zabawy oraz Wesołych Świąt - Ada i czarek
Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kochani, życzę wam udanego spotkania i szampańskiej zabawy. Życzę wam zdrowych radosnych Świąt Bożego Narodzenia w ciepłej rodzinnej atmosferze i szczęśliwego Nowego Roku
Rekomendowane odpowiedzi