Sympatycy siemik Opublikowano 14 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2012 Radziu to ty nie wiesz? A mówią że Malbork taki mały. Jak naprawią mi hamulce to podjadę. hi.hi.hi.
Bobas Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Szama szamą, ale i tak mógłbyś przyjechać. Jak tak będziesz zapitalał to jeszcze w Boże Narodzenie się zapomnisz.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2012 Chętnie bym się z Wami spotkał i podzielił nie tylko opłatkiem !piwko ale w grudniu ludziska strasznie dużo jedzą i muszę im zapewnić szamę na święta Radek, ale Olgę możesz wypuścić z domu będzie bezpieczna z nami
Burgerman Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Znam Waszą nadopiekuńczość i dla tego cieszę się, że w tym czasie ma szkołę. Zresztą Witek !vampire już jej mącił w głowie przez telefon.
Bobas Opublikowano 16 Listopada 2012 Autor Opublikowano 16 Listopada 2012 Proszę, żeby każdy z uczestników naszej Wigilii ( oprócz Kujawiaków ) podał kolor lakieru swojego skutera. Albo poprawcie mnie jak się mylę : 1. Mareczek - grafit metalik 2. Abach- czarny jak smoła 3. Pidżam- srebrny jak Silver Wing 4. Drek- bordowy jak nochal u pijaka 5. Siemik - podaj jaki kolor jest lub jaki ma być 6. Bilety- srebrny jak łańcuszek u Kiera w gablotce 7. Lechu- grafit metalik 8. Spinka- jaki będzie teraz kolor ? 9. Urbanek- biały jak moje nogi po zimie 10. Mirka- jaki ???
Mareczek Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Proszę, żeby każdy z uczestników naszej Wigilii ( oprócz Kujawiaków ) podał kolor lakieru swojego skutera. Albo poprawcie mnie jak się mylę : 1. Mareczek - grafit metalik 2. Abach- czarny jak smoła 3. Pidżam- srebrny jak Silver Wing 4. Drek- bordowy jak nochal u pijaka 5. Siemik - podaj jaki kolor jest lub jaki ma być 6. Bilety- srebrny jak łańcuszek u Kiera w gablotce 7. Lechu- grafit metalik 8. Spinka- jaki będzie teraz kolor ? 9. Urbanek- biały jak moje nogi po zimie 10. Mirka- jaki ??? Delikatnie zostałem wkręcony przez (Upiora i Bobasa)do udziału w spotkaniu pod hasłem „ Spotkanie wigilijne u Kujawiaków.” Proszę o dopisanie do listy Mareczek szt.1 Kasę przeleje niezwłocznie
szamot Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 I tak trzymać wkręty to u nich normalka,
Sympatycy spinka Opublikowano 19 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2012 8. Spinka- jaki będzie teraz kolor ? kolor "brumisia" będzie najpiękniejszy ze wszystkich, czyli taki jak był - BURGUND lub BISKUPIA CZERWIEŃ różnie to nazywają (jak na obrazku obok). A co Ty kombinujesz????
upiór Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Bobasku cicho sza ja tam nic nie powiem bo przecież jesteś taki wysoki aż do nieba . Widać że nasza Spinka wraca jak nic do zdrowia , jaka ciekawa :lol: . Brawo Mareczku powiem tak , jak by Ciebie zabrakło to na bank świat by się skończył .
Bobas Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Opublikowano 19 Listopada 2012 Z kolorem Spinki to już wiemy. Dziewucha rzeczywiście jest już jedną nogą na swoim biskupim skuterze. A co do Marka to wzięlim go sposobem i się udało . Będziem kolędy razem śpiwać Spineczka, co ja kombinuję ? Nic takiego. Chcemy Wam przemalować skutery. Kupiłem pistolet do malowania i muszę się gdzieś nauczyć fachu . Z góry dziękuję i przepraszam za ewentualne zacieki .
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Listopada 2012 Siemka Na tą chwilę kolorek jaki preferuję jest kolor BIAŁY pasujący do mojego bolidu.
Bobas Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 Zegarek tyka. Już niebawem się widzimy .
upiór Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Pozostało 15 dni do spotkania . Tylko co by te puszki były puste , bo padnę na zawał jak mi jakaś fotka dojedzie na sylwestra
szamot Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 postaraj się o jakąś kartę rabatową albo niech chociaż jakąś uliczkę nazwą np Upiorną bo jednak kasę mają dzięki Tobie.
Abach Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Pozostało 15 dni do spotkania . Tylko co by te puszki były puste , bo padnę na zawał jak mi jakaś fotka dojedzie na sylwestra Na Sylwestra?? Nie ma szans, tak szybko nie działają. Jak Ci się "poszczęści", to nagrodę dostaniesz dopiero po nowym roku 13 dni do spotkania... szykujemy niespodziankę
krzysurban Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Chcę poinformować,że jadę sam:) Jakby co łóżko jest wolne:)
krzys-68 Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 postaraj się o jakąś kartę rabatową albo niech chociaż jakąś uliczkę nazwą np Upiorną bo jednak kasę mają dzięki Tobie. Coraz cześciej ustawiają na "strzał od tyłu" i coraz więcej tych z antenkami ITD jest .Wczoraj zobaczyłem jak za mną błysneło w Żninie .Łudzę się że mgła....
Bobas Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Opublikowano 26 Listopada 2012 Przypominam, że 30- stego mija termin zapłaty za imprezę
krzysurban Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 To jest nas dwóch I tak ma być
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2012 To jest nas dwóch Niestety trzech Sławka nie dostała wolnego na ten wekend i teraz to cały misterny plan poszedł w p.....
upiór Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Ech biedactwa , mało to pięknych Pań na świecie !placz . Co na to poradzić czasami tak bywa , że wszystkiego nie uda się załatwić albo ustalić .
Bobas Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 A wiecie jakie jest podobieństwo kanarka i ...............
Rekomendowane odpowiedzi