Bobas Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 Zapomniałem napisać, że na imprezie będzie beczka piwa ( wszystko oczywiście w cenie )
szamot Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 i super alkoholu nigdy za wiele,aczkolwiek z Kątó Rybackich przywieźliśmy trochę z powrotem
upiór Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 To prawda ja dostałem flaszkę na odjazd .
kiero Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Tomcio gorzała została!!! a co niektórzy piszą że my tylko na umór pijemy...
upiór Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Jeszcze 29 dni do spotkania . Mam nadzieję że Bobasek trasę wyznaczy bo ja nie dam rady temu wszystkiemu podołać .
Bobas Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 Kur..... Z 7 na 8 grudnia muszę iść na noc do roboty ( Kołobrzeg ). Sorki, że jako organizator przyjadę z jęzorem do podłogi, ale jak to się mówi siła wyższa
michu Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Ale masz fajnie normalnie Ci zazdraszczam
Tomekgdz Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Bobas widzę, że zaś się nie zobaczymy pewnie dopiero rano
Bobas Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 Tomek, nie rób mi tego chłopaku.
upiór Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Kur..... Z 7 na 8 grudnia muszę iść na noc do roboty ( Kołobrzeg ). Sorki, że jako organizator przyjadę z jęzorem do podłogi, ale jak to się mówi siła wyższa Ten tego kto to powiedział twardym trzeba być a nie gumą do ............ ;) .
szamot Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Jak mus to mus.Bobik nie pękaj jakoś to będzie poczekamy na Ciebie najwazniejsze żebyś dojechał do nas.
Bobas Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 Nie będzie tak źle. Myślę, że ok. 17- stej będę na miejscu. Pilnujcie tylko Tomka, żeby dotrwał z tym opłatkiem.
pidzam Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 O 17-ej Tomaszek nie odrozni oplatka od ogorka kiszonego.
Bobas Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Opublikowano 11 Listopada 2012 OOO !!!!! Na konto wpłynęła kasa za imprezę od naszego Pidzama. Na czerwono zaznaczam osoby na liście, które dokonały wpłatę.
Mirka Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 OOO !!!!! Na konto wpłynęła kasa za imprezę od naszego Pidzama. Tak wcześnie ? To dlatego już nie ma pieniędzy na sukienkę dla mnie
michu Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Tak wcześnie ? To dlatego już nie ma pieniędzy na sukienkę dla mnie Mireczko to nikt Ciebie nie uprzedził że to będzie impreza na NAGUSA?
Sympatycy spinka Opublikowano 12 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Listopada 2012 .....na NAGUSA .......?????? To Lech jedzie sam, ja nie mogę uczestniczyć bo muszę mieć ubraną lewą nogę ;-)
szamot Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Zrobimy wyjątek dla Ciebie, jedna noga może być ubrana
krzys-68 Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Jak u wróbelka-jedna nóżka bardziej...
Bobas Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Spinka, to niech ta jedna noga będzie ubrana. Jak dasz rade to możesz ją ewentualnie ogolić .
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2012 OOO!!! Czyżby była mowa o nagości? Ja się nie pogniewam, choć raz popatrzę z przodu a nie za pomocą lusterka Mam tylko nadzieję że nie będzie padało bo mam w planach zajechać swoim bolidem a nie chciał bym go pochlapać.
Burgerman Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 OOO!!! Czyżby była mowa o nagości? Ja się nie pogniewam, choć raz popatrzę z przodu a nie za pomocą lusterka Mam tylko nadzieję że nie będzie padało bo mam w planach zajechać swoim bolidem a nie chciał bym go pochlapać. Ten bolid to na 2 czy 4 kołach?
Bobas Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Opublikowano 14 Listopada 2012 Burgerman, Ty się lepiej na Wigilię dopisz, bo już nie pamiętam jak wyglądasz
Burgerman Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Chętnie bym się z Wami spotkał i podzielił nie tylko opłatkiem !piwko ale w grudniu ludziska strasznie dużo jedzą i muszę im zapewnić szamę na święta Zresztą jak się kiedyś spotkamy to i tak mnie nie poznasz bo urosły mi włosy
upiór Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Burgerman, Ty się lepiej na Wigilię dopisz, bo już nie pamiętam jak wyglądasz Tak tak Bobasek dobrze prawi .
Rekomendowane odpowiedzi