upiór Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Ale pogoda mgła tak jakoś dziwnie , wszystko jakoś tak się buja . No dobra szalone głowy , pragnę tym co wpadli na kawę bardzo serdecznie podziękować za wizytę i mile spędzony wieczór . Jak zwykle czas uciekł bardzo szybko tym bardziej w wyśmienitym towarzystwie . Dzięki za prezent tylko tak dokładnie to nie wiem komu osobiście mam dziękować , dlatego dziękuję wszystkim co tak cichaczem się ustawili i zrobili taką niespodziankę . Szkoda tylko że nie wszystkim było dane z takich czy innych przyczyn dojechać . Jak powiada Bobasek damy radę nadrobimy w tym temacie . Pozdrawiam upiorek .
jawor13 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Witam! Kołobrzeg zaliczony w ciągu jednego dnia w sumie 610 km. Deszcz, słońce ładne drogi i koleiny przeżyłem wszystko. Super wypad. Jednak poległem w piątek w Toruniu. Nie pamiętam jak to się stało. Z relacji świadków prawdopodobnie nie przypuszczałem iż za zakrętam na lewym pasie stoją samochody w korku, a na prawym jechał jakiś dostawczak. Dojazd do skrętu w prawo i świadomość wróciła jak przyjechała karetka. Majka w garażu ja w szpitalu. Na szczęście wszystko całe troszkę obtarć i zaniki pamięci. Jednak pamiętam, że jestem zalogowany na burgmanii . Z moich obtarć i zniszczeń wnioskuję, że położyłem majkę na boku i wtedy uderzyła w samochód a ja na prawym boku przejechałem się. Do zobaczenia na szlakach jak zreperujemy się z Majką. Pozdrawiam
Bobas Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 O kur....... Dobrze, że nic Ci się wielkiego nie stało. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoja Majkę. Upiorek, żałuję, że nie mogłem z Wami pogadać na żywo. Ale jak to napisałeś- niebawem nadrobimy.
szamot Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Witam! Kołobrzeg zaliczony w ciągu jednego dnia w sumie 610 km. Deszcz, słońce ładne drogi i koleiny przeżyłem wszystko. Super wypad. Jednak poległem w piątek w Toruniu. Nie pamiętam jak to się stało. Z relacji świadków prawdopodobnie nie przypuszczałem iż za zakrętam na lewym pasie stoją samochody w korku, a na prawym jechał jakiś dostawczak. Dojazd do skrętu w prawo i świadomość wróciła jak przyjechała karetka. Majka w garażu ja w szpitalu. Na szczęście wszystko całe troszkę obtarć i zaniki pamięci. Jednak pamiętam, że jestem zalogowany na burgmanii . Z moich obtarć i zniszczeń wnioskuję, że położyłem majkę na boku i wtedy uderzyła w samochód a ja na prawym boku przejechałem się. Do zobaczenia na szlakach jak zreperujemy się z Majką. Pozdrawiam O cholerka ale zakończyłeś sezon, najważniejsze że Tobie się nic nie stało resztę sie naprawi i zagoi pozdrowienia
michu Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Witam! Kołobrzeg zaliczony w ciągu jednego dnia w sumie 610 km. Deszcz, słońce ładne drogi i koleiny przeżyłem wszystko. Super wypad. Jednak poległem w piątek w Toruniu. Nie pamiętam jak to się stało. Z relacji świadków prawdopodobnie nie przypuszczałem iż za zakrętam na lewym pasie stoją samochody w korku, a na prawym jechał jakiś dostawczak. Dojazd do skrętu w prawo i świadomość wróciła jak przyjechała karetka. Majka w garażu ja w szpitalu. Na szczęście wszystko całe troszkę obtarć i zaniki pamięci. Jednak pamiętam, że jestem zalogowany na burgmanii . Z moich obtarć i zniszczeń wnioskuję, że położyłem majkę na boku i wtedy uderzyła w samochód a ja na prawym boku przejechałem się. Do zobaczenia na szlakach jak zreperujemy się z Majką. Pozdrawiam Kolego to przykra sprawa.... cholera co jest z tym sezonem? Najważniejsze ,że jesteś caly . Tak jak Szamot pisze - sprzęcik się naprawi , a ty kolego kuruj się kuruj bo przyszły sezon czeka. Trzymaj się
jawor13 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Dzięki za słowa otuchy wszystkie plastiki wraz z lampą już zamówione tylko muszę jechać je odebrać z miejscowości Leźno woj. pomorskie. Koleś ma tanio więc pewnie w kwocie 700zł zamknę się i majka będzie jeszcze ładniej wyglądała. Pośmigam mam nadzieję jeszcze w tym sezonie i może spotkam się z Wami. Dzięki bardzo pozdrawiam.
upiór Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 No nie skaza jakaś czy co , sezon się pomału kończy dlatego uważajmy na siebie i miejmy oczy otwarte . Kuruj się Kolego , a majkę czeka mała rehabilitacja . P.S. Tak jeszcze przy okazji . Bobasku nie wiedziałem że po za pracą dorabiasz na boku :lol1: . Ale było cacy . https://picasaweb.go...582060141667122
Baśka13 Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Szczęście że tylko tak się skończyło, zdrowiej kolego i majkę naprawiaj.
Bobas Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Upiorek, sam wiesz, że z tym dorabianiem po pracy to mi słabo wychodzi Obiecuję, że będę pracował nad sobą
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 @jawor13 bardzo przykro czyta sie takie wpisy. Lecz sie i wracaj jaknajszybciej na moto
Klubowicze robson Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 No to jawor13 pojechałeś chłopaku, najważniejsze żeś cały. Ja dzisiaj do fabryki Zacną w taką piękną pogodę jechałem, taka mgiełka była, że świata nie widziałem, a wieczorem to normalnie jak w horrorze jakimś, tylko się modliłem, żeby komuś w bagażniku nie wylądować, albo ktoś w moim kufrze.
Klubowicze krzytro Opublikowano 22 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2012 A ja dziś stanę się właścicielem Silver Winga . Wiem, że nie można za mną nadążyć, ale chyba lubię te zmiany. Upiorek, wisisz mi flachę, że dołączyłem do grupy Zacnych. Pająka kupił szwagier Robsonka. Mam nadzieję, że będziemy mieli w naszej grupie nowego człeka. Bobas i Ty przeciwko mnie?Żartuje,moje gratulacje.I nic na Mierzei nie stawiałeś?
Drek Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Na Mierzei śpiewaliśmy w dużym gronie, pod jego oknem, serenadę i też nie postawił.
Bobas Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Sorki chłopaki, ale nie zdążyłem. Miałem nokaut techniczny i byłem liczony. Obiecuję, że nigdy się to nie powtórzy.
szamot Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Bobas nie obiecuj bo i tak nie brzmisz wiarygodnie,co isę odwlecze to nie uciecze a mi się wydaje że jednak piliśmy za Twoją Zacną
upiór Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Tak to prawda osobiście piłem za taki ZACNY sprzęt .
Klubowicze robson Opublikowano 22 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2012 Chyba mięknę na stare lata, zapalenie oskrzeli mnie rozłożyło, nie od jazdy !scooter mam nadzieję, zresztą w robocie połowa ludzi prycha i kicha, pewnie od kogoś wirusa złapałem. Zapowiadają opady białego g***a i temperatury ujemne, może już czas powoli kończyć sezon .
Bobas Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 No to dziękuję za picie zdrówka w imieniu swoim i Zacnej. Na razie stoi w garażu i czeka na rejestrację i kilka fiki miki
Arkadiusz Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Bobas i Ty przeciwko mnie?Żartuje,moje gratulacje.I nic na Mierzei nie stawiałeś? Stawiał, ale tylko tym co jeżdżą ZACNĄ marką ? Tak to prawda osobiście piłem za taki ZACNY sprzęt . To jest potwierdzenie. Chyba mięknę na stare lata, zapalenie oskrzeli mnie rozłożyło, A mówiłem Ci na Mierzei, że podczas spania stringi ciepła nie dają to tylko sznureczek !!! A Ty powtarzałeś, pijemy coś, czy nie, bo jak nie to śpimy, a okno było otwarte!!!
upiór Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Panowie Koledzy co w tym pokoju robiliście . To dlatego teraz Robert jest chory i łyka antybiotyki . P.S. Robert czy Arek jest temu winien hi hi .
krzysurban Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Witam, Ja nie wiem, po prostu nie wiem po co te krzyki przez telefon,że ja nic nie piszę?! A reszta nie może dostać opery w tą upiorną noc?? Odezwałem się, jestem usprawiedliwiony A tak ogólnie właśnie się pytam, dlaczego tutaj cisza??
szamot Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Bo się pochowaliśmy przed Upiorami bo dzisiaj to ich noc, osobiście widziałem kilka na mieście
upiór Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam jeszcze po nocy jestem do bani , ale wszystko wraca do normy .
Rekomendowane odpowiedzi