Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bobasek

gratulacje :clapping:

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bobas

11

• upiór

11

• Arkadiusz

11

• szamot

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bobas, nie będę cytował tych Twoich wypocin, ale wróciłeś na odpowiedni sprzęt, ładnie to opisałeś i po prostu uratowałeś się od wyrwania nóg z d........py.

Jeśli Prezes Zacnej marki nie będzie wnioskował o ścięcie głowy, to jesteś uratowany. Szamot, Ty też to przemyśl dobrze, zastanów się nad poczynaniami kolegów, młody jesteś, jeszcze wszystko przed Tobą !!! :clapping: Szansa jest dla Ciebie, nie wiele czasu Ci zostało, taki młody, niby rozsądny chłopak jesteś !!! :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

Bobas moje gratki wiedziałem, że długo nie wytrzymasz. Zacna to zacna.

Opublikowano

Babas, gratulacje ;):ninja: Upiorek pewnie będzie na mierzei zadowolony :ninja:

• Klubowicze
Opublikowano

No i wydało się - w garażu stoją obok siebie dwa skutery, Zacna i Spidermax zwany w pewnych kręgach kozą ;) .

Teraz zastanawiam się, czy nie pogonić Zacnej, już mi się opatrzyła troszku, a koza będzie jakąś odmianą.

Opublikowano

Dopiero wróciłem z garażu.

Oblukałem dokładnie całego sprzęta.

Przebieg oryginalny na 100 % ( 6000 km ).

Wszystkie podzespoły zupełnie nowe.

1 rejestracja we Francji w 2010 roku.

Oparcie już wywalone, siedzenie jedzie do obszycia.

Sprzęcicho oczywiście po małych przygodach.

Miał ślizga na prawą stronę i został cały pomalowany.

Niestety sprzęty sprowadzone mają albo duży przebieg albo są po ślizgu.

W przeciwnym razie cena jest bardzo wysoka.

Opublikowano

Bobas, Zacna, to zacna, nic dodać nic ująć !!!

I nikt mnie nie przekona, żadne tam CVT itd. :)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak, Kochani i zobaczcie już po Mierzei, ale ten czas leci. A Wy tak mało piszecie :chair:

Opublikowano

No właśnie.

Naskrobać coś, bo czas leci, a tu jak nie było skrobania tak nie ma :clapping:

Opublikowano

Jutro wybieram się do Kołobrzegu moją Majką. Do zobaczenia na drodze, mam nadzieję iż spotkam kogoś z naszego rejonu. Chyba, że jest ktoś chętny na wspólny wypad . Wyjazd ok godz 10 z Torunia powrót w ten sam dzień. Ostatnio skoczyłem do Bydgoszczy po buty dla żonki. Ciemno, zimno i deszczowo było super.

Pozdrawiam

Opublikowano

Szkoda, że tak późno piszesz, bo bym Cię przechwycił w Chojnicach lub Człuchowie.

Uważaj na fotoradary, bo ta trasa to makabra pod tym względem.

Opublikowano

I uwaga na ograniczenia prędkości za obwodnicą Świecia, przed Przysierskiem. Drogowcy ustawili 40km/h i zapomnieli zdjąć. Policja czai się za laskiem. Można zdrowo "zarobić".

Opublikowano

Dzięki bardzo za porady trasę tą robiłem w sobotę samochodem i co roku w wakacje. Mam już trzy fotki z jednego przejazdu z przed dwóch lat ( Bobolice, Biały Bór i Przydargiń ). Od tamtego czasu mam nauczkę. Mam tylko nadzieję iż majka wytrzyma wypadzik. Wyjazd to czysty spontan. Byliśmy u Syna w sanatorium na sobotę i niedzielę. Mieliśmy odebrać syna we wtorek do konsultacji lekarskiej w Toruniu i w środę odwieźć. Wszystkie ubrania zabrane do prania i wizyta odwołana przez profesora z Wa-wy. Więc trzeba ciuszki młodemu zawieźć. Żonka chciała wysłać paczkę a ja zaoferowałem podwózkę skuterkiem. Więc jadę :msn-wink:.

Pozdrawiam

Opublikowano

W Bobolicach przy "dobrym szcześciu" to 3 fotki za kazdy przejazd mozna mieć :msn-wink: Więc zobacz jakigo miałeś farta :clapping:

Opublikowano

Witam i serdecznie .

No to po Mierzei jeśli mogę tak napisać , gdyż większość nas tam była szkoda że nie wszystkim było dane tam być z takich czy innych przyczyn . Kochani muszę napisać parę słów w tym temacie , pragnę się podzielić z Wami kilkoma sprawami jest mi niezmiernie miło że potrafimy nie tylko my się zgrać w tematach i nie tylko .

Pragnę podziękować .

Michałowi i Bobasowi za pomoc przy zabawach i nie tylko .

Robertowi i Krzychowi za wsparcie wiemy o co chodzi .

Stefanowi osobiste podziękowania były na mierzei i nie tylko :) .

Steficzek jesteś wielki to co zrobiłeś jest dla mnie nie do ogarnięcia :) .

No i Tatulek jak mógłbym zapomnieć .

Tomek pamiętam nie bujaj , pomału .

Muszę jeszcze wspomnieć o Arku bo Koledze prawda się należy ,

Arek napiszę tak szacunek dla ciebie , jako jeden z nie licznych zadałeś pytanie czy wszystko jet cacy jeśli chodzi o wydatki .

Kochani jeśli kogoś opuściłem to przepraszam .

Podziękowania rzecz jasna dla Jolki .

Co prawda muszę osobiście przeprosić Jolkę , czy ja z Tobą zatańczyłem , ni jak nie pamiętam .

Jolka jak tylko trafi się okazja to nadrobimy .

To tyle pozdrawiam upiorek .

No a Mania i Łukasz byli widzieli i się bawili .

Co prawda Łukasz wracał padnięty trzy noce się biedak męczył :):lol1: :lol1: zawsze to jakieś nowe doświadczenie dla nie go .

A jeszcze jedno tak trochę żartem , na odjazd pyta się Alina a co z tymi ogórkami po co ja to brałam :lol1: , a ja na to a komu by się chciało w niedziele o jedenastej ogórków kiszonych .

Opublikowano

Ach, już jesień zawitała na całego.

Mierzeja za nami, ale niebawem opłatek.

Ja już w każdym razie jestem abstynentem.

Czas zadbać o zdrowie. Fajki rzucone, a z alkoholu tylko piwko zostaje.

Ale to dobrze :)

Opublikowano

Ja też Bobas się brzydzę pijakami, tak jak Tomek,

więc od dziś zostaję degustatorem.

Opublikowano

O kutffa co z wami tam robili? Degustatorami to od zawsze my jestesmy...

Opublikowano

Ja również zrobiłem rachunek sumienia i też zostaje degustatorem.

Upiorek jesteś z nas największy,jeszcze raz wielkie dzięki dla Upiorków za zorganizowanie całej oprawy i dodatków

Opublikowano

Degustatorami to od zawsze my jestesmy...

Ale my jesteśmy za darmo, bo tak chcemy, nie "za wsze"? :(

Opublikowano

Oj tam oj tam . Pogadamy na następnej biesiadzie

Opublikowano

Bo my degustatorzy trzymajmy się razem !!!

Ps. Robson, wiadomość z ostatniej chwili, na autostradzie za którą zapłaciłeś, śmigaliśmy z prędkością 140 km/h, ale ani Ty, ani ja nie wiedzieliśmy, że w Nissanie przednie koło było nie dokręcone. Więc czuwa nad nami jeszcze wszechmogący, pozostawił nas do naprawy, bo dobrych ludzi zabiera do siebie :shock:

Nie wiem czy to nie był sabotaż, jakaś mafia, czy coś ?

Być może ktoś chciał storpedować dwa tankowce !!!

Ale zastanawia mnie jedna myśl, czemu Ty chciałeś wracać z Jarkie_Pl a nie ze mną?

Krąg podejrzanych się zawęża ?

Opublikowano

Wow to widze że przeżyliście chwile grozy. Dobrze że wam nic sie nie stało.

• Klubowicze
Opublikowano

Spokojnie proszę kolegów, złych diabli nie biorą jak powiadają.

Arek, tak w sumie to mogliśmy jechać szybciej a na bramkach się nie zatrzymywać - co by nam zrobili, no może tylko :D .

Ciacho musiałem pilotować, bo miał chłopak jakieś lęki czy coś podobnego, sam zachodzę w głowę dlaczego ? :shock: .

Opublikowano

Spokojnie proszę kolegów, złych diabli nie biorą jak powiadają.

Arek, tak w sumie to mogliśmy jechać szybciej a na bramkach się nie zatrzymywać - ci by nam zrobili, no może tylko :chair: .

Ciacho musiałem pilotować, bo miał chłopak jakieś lęki czy coś podobnego, sam zachodzę w głowę dlaczego ? :shock: .

No to teraz wiem dla czego był rano w niedzielę taki wesoły ten nasz Jareczek :D:fireman2: .

Opublikowano

Taka piękna pogoda że myślę tylko jak tu usta zwilżyć, kto ma podobne podejście