Klubowicze Jack Opublikowano 1 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2012 No to się wyjaśniła tajemnica ksywki Kolegi. Ale nie sądzę, żeby to coś zmieniło w kwestii jej przekręcania Aż mi się dowcip wymyślił... Ale to już w innym wątku.
Klubowicze Domel Opublikowano 1 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2012 Hmm, tych wymienionych przez Ewika to nie bardzo kojarzę ale SONORA to tak, tego gościa to znam.
Klubowicze pgizi Opublikowano 2 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2012 Wszystko pięknie, ładnie, tylko coś Sonor nic nie pisze o wynikach tego przeglądu ... Czyżby zajęli I miejsce i czekają na redaktora z Rolling Stone'a żeby na jego łamach to ogłosić? Sonor, szybciutko meldunek prosimy!
Klubowicze sonor Opublikowano 2 Października 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2012 Na drugi dzien wystapily zespoly na duuuuzo lepszym sprzecie i z duuuuzo lepszym dorbkiem... Jakas grupa z Bialorusi wygrala,ktora nagrala kilka plyt i koncertuje po Europie. Tyle wiem
Klubowicze pgizi Opublikowano 2 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2012 To na czym polega "garażowość" tego przeglądu? Sadziłem, że garażowe to są kapele które jeszcze nie mają dorobku. Ja na Waszym miejscu to wniósłbym protest. A jak nie rozpatrzą (po Waszej myśli) to zrobimy tam Burgmanię 2013!
Klubowicze sonor Opublikowano 2 Października 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2012 Kij im w ucho... Pokazalimy sie,zagralimy i bylo gites
Gość Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Jakbyście wygrali za pierwszym razem, to by wam odbiło. A potem – alkohol, prochy, baby, chłopcy, aids i wszy. Powoli, małymi kroczkami zdobędziecie słuchaczy, rynek mediów i będziesz tak często na spotach, jak Pollack.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2012 Jakbyście wygrali za pierwszym razem, to by wam odbiło. A potem – alkohol, prochy, baby, chłopcy, aids i wszy. Powoli, małymi kroczkami zdobędziecie słuchaczy, rynek mediów i będziesz tak często na spotach, jak Pollack. Kurna myślałem że się zleje jak to przeczytałem Flymon szacun
Arkadiusz Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Jakbyście wygrali za pierwszym razem, to by wam odbiło. A potem – alkohol, prochy, baby, chłopcy, aids i wszy. Powoli, małymi kroczkami zdobędziecie słuchaczy, rynek mediów i będziesz tak często na spotach, jak Pollack. Flyman, szaczun, to samo miałem napisać, a śledzę ten wątek od początku.
Klubowicze sonor Opublikowano 2 Października 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Października 2012 ...ten jak cos napisze,to sie posikac idzie wariat!!!
Rekomendowane odpowiedzi