Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

No to się wyjaśniła tajemnica ksywki Kolegi. Ale nie sądzę, żeby to coś zmieniło w kwestii jej przekręcania :down:

Aż mi się dowcip wymyślił... :photo: Ale to już w innym wątku.

• Klubowicze
Opublikowano

Hmm, tych wymienionych przez Ewika to nie bardzo kojarzę ale SONORA to tak, tego gościa to znam.

• Klubowicze
Opublikowano

Wszystko pięknie, ładnie, tylko coś Sonor nic nie pisze o wynikach tego przeglądu ...

Czyżby zajęli I miejsce i czekają na redaktora z Rolling Stone'a żeby na jego łamach to ogłosić?

Sonor, szybciutko meldunek prosimy!

• Klubowicze
Opublikowano

Na drugi dzien wystapily zespoly na duuuuzo lepszym sprzecie i z duuuuzo lepszym dorbkiem... Jakas grupa z Bialorusi wygrala,ktora nagrala kilka plyt i koncertuje po Europie. Tyle wiem :)

• Klubowicze
Opublikowano

To na czym polega "garażowość" tego przeglądu?

Sadziłem, że garażowe to są kapele które jeszcze nie mają dorobku.

Ja na Waszym miejscu to wniósłbym protest. A jak nie rozpatrzą (po Waszej myśli) to zrobimy tam Burgmanię 2013!

• Klubowicze
Opublikowano
:) Kij im w ucho... Pokazalimy sie,zagralimy i bylo gites :)
Opublikowano

Jakbyście wygrali za pierwszym razem, to by wam odbiło. A potem – alkohol, prochy, baby, chłopcy, aids i wszy. Powoli, małymi kroczkami zdobędziecie słuchaczy, rynek mediów i będziesz tak często na spotach, jak Pollack.

• Sympatycy
Opublikowano

Jakbyście wygrali za pierwszym razem, to by wam odbiło. A potem – alkohol, prochy, baby, chłopcy, aids i wszy. Powoli, małymi kroczkami zdobędziecie słuchaczy, rynek mediów i będziesz tak często na spotach, jak Pollack.

Kurna myślałem że się zleje jak to przeczytałem :) Flymon :D szacun

Opublikowano

Flyman, szaczun, to samo miałem napisać, a śledzę ten wątek od początku.

• Klubowicze
Opublikowano

...ten jak cos napisze,to sie posikac idzie :) wariat!!! :D