Klubowicze sonor Opublikowano 28 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2012 Przepraszam,ze tak pozno i moze za pozno...,ale strasznie zajety bylem,jestem... W sobotę (jutro/dzisiaj ) odbedzie sie festiwal Dobra Strona Rocka w Białołęckim Ośrodku Kultury - Ul. Van Gogha 1 Wstęp wolny wiec zapraszam wszystkich Zagram tam wraz z zespolem pare utworow autorskich. Będzie to pierwszy oficjalny występ grupy EXPERTYZA Zapraszam!!!
Klubowicze Piootr Opublikowano 28 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2012 Qurka rurka, szkoda, że tak późno piszesz. Może jakieś video zatem zamieścisz dla tych co nie mogą być. Powodzonka
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2012 Będziemy ze Strażakami i Roberto ok. 12.30. Sonor nie dopisał ale wcześniej mnie informował, że organizator zapraszał EKSPERTYZĘ na 12 więc ich występ może być planowany przed 13. Kamerkę zabiorę żeby tą Wielkopomną Chwilę zapisać i Burgmaniakom zaprezentować.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2012 Byliśmy, widzieliśmy, posłuchaliśmy i brawo Sensorowi biliśmy . Paweł nakręcił teledysk i pewnie go niebawem zapoda
Gość Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Powiem tak. Dochodzi druga nad ranem. To, co teraz Sonor wyprawia, to wie tylko parę osób. Nie ma tu publiki ani kamer, ale jest to na 100% dobra strona Rocka. Jak będę pamiętał, to opowiem na Mierzei.
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2012 Wspomnienie z przyszlosci Grupa EXPERTYZA celebruje przyznanie Grammy 2017! W związku z tym pragnę przypomnieć ich pierwszy publiczny występ:
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2012 Wszytko pięknie tylko nie widać publiki a przecież było nas tam ze 3 000 osób hehe
Jarek_PL Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Sonorku nie wiedziałem żeś Pan gwiazda taka Brawoooo
Sympatycy Miętus Opublikowano 30 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2012 Sonor szacuneczek dla Ciebie i całej Kapeli - co tu więcej pisać ... Czekam na Waszą pierwszą płytę Szkoda, że nie mogłem być osobiście i na żywo zobaczyć występu, walczę z przeziębieniem, gorączką
Klubowicze sonor Opublikowano 30 Września 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Września 2012 Ja tez nie wiedzialem Jareczku...
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2012 No proszę..brawo Poznaliśmy jeszcze jedną pasję "sensora"
Sympatycy orzeł Opublikowano 30 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Września 2012 Widzę sponsor ze umiesz trochę machać tymi kijkami
Klubowicze sonor Opublikowano 30 Września 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Września 2012 tak troszki...
Klubowicze Piootr Opublikowano 30 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2012 No ładny beat nabijasz Sonor. Dzięki za video relacje. Następnym razem chętnie obejrzę na lajfie. Pozdrawiam Piootr
Klubowicze sonor Opublikowano 30 Września 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Września 2012 Dam znac na pewno wczesniej... i juz w imieniu zespolu ZAPRASZAM na kolejny wystep.
Arkadiusz Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Sonor, patrzę na ten klip i powiedz mi, który to jesteś TY? Na garach ?
Klubowicze sonor Opublikowano 30 Września 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Września 2012 Tak "garowy" to Ja
Klubowicze sonor Opublikowano 30 Września 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Września 2012 S O N O RRRRRR
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2012 Jak ? Sponsor ?
Klubowicze sonor Opublikowano 1 Października 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Października 2012 Cormoran/Jumanji!! Nie fikaj...
Klubowicze PIN Opublikowano 1 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2012 "Sonibimb" fajnie pomykasz na ty bębenkach . Szkoda że czynniki rodzinne nie pozwoliły mi na obaczenia tego popisu na live. Ale jak widać na załączonym obrazku na Pegizi-ego można zawsze liczyć . Gratki.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2012 Sensor gracie cuś w ten weekend ? Bo może połączymy wypad TU INFO: http://www.forum.burgmania.net/topic/9698-a-moze-wypad-w-weekend/page__st__480
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2012 Panowie dla łatwiejszego zapamiętania SONOR – to niemiecki producent instrumentów perkusyjnych. Firma powstała w 1875 roku z inicjatywy Johannesa Linka Na instrumentach firmy Sonor grali tacy muzycy jak: Tommy Aldridge, Cindy Blackman, Dave Garibaldi, Will Kennedy, Russ Kunkel, Nicko McBrain, Tomas Haake, Steve Smith, Danny Carey, Phil Rudd, Christoph Schneider, Jack Dejohnette, Jojo Mayer, Gavin Harrison czy Will Calhoun i podejrzewam, że też nasz kolega jak mu tam Sensor, Sonar no dobra SONOR
Klubowicze sonor Opublikowano 1 Października 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Października 2012 Pieknie Ewik!!! Wszystko sie zgadza... Moje bebny sa marki SONOR z roku produkcji 1975-78 czyli vintage.
Rekomendowane odpowiedzi