papcioch Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Tak się zastanawiamy tutaj nad legalnością dodatkowego oświetlenia. Dzisiaj widziałem ciekawe rozwiązanie oświetlenia tylnej tablicy rejestracyjnej w aucie, które mnie wyprzedziło. Tablica była podświetlona najprawdopodobniej listwami LED bardzo jasnymi na całym obwodzie. Poprostu z tyłu widziałem jaskrawo-białą plamę i tyle. Nie oślepiała tylko mocno rzucała się w oczy. Numery przy takim oświetleniu w nocy byłe nieczytelne, nie wiem jak w dzień. Ale oświetlenie tablicy rejestracynej jest jak najbardziej wskazane i pożądane . Smarciu, zauważyłeś ten samochód?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2012 Przyznaj się Artur, że biorą Cię za patrol policji i o to Ci chodziło. Nie ukrywam ale nie zmienia to faktu że jestem zauważalny z przodu bardzo dobrze a z tyłu zadowalająco(można zawsze zdjać kufer)
morgan2000 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Nie ukrywam ale nie zmienia to faktu że jestem zauważalny z przodu bardzo dobrze a z tyłu zadowalająco(można zawsze zdjać kufer) bardzo mi się podoba takie rozwiązanie
szczepanj23 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Dawno ,dawno temu gdy miałem MZ niebieska ( kolor standard ) z dużą szybą i biały kask to też po zatrzymaniu się na poboczu lub na trasie reakcje kierowców 4oo były czasami dość nerwowe no ale nie dziwiło mnie to bo wtedy moto- Milicja była w takich barwach. tak KOLOR to potęga
Rekomendowane odpowiedzi