Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Niewidzialni na skuterach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się zastanawiamy tutaj nad legalnością dodatkowego oświetlenia. Dzisiaj widziałem ciekawe rozwiązanie oświetlenia tylnej tablicy rejestracyjnej w aucie, które mnie wyprzedziło. Tablica była podświetlona najprawdopodobniej listwami LED bardzo jasnymi na całym obwodzie. Poprostu z tyłu widziałem jaskrawo-białą plamę i tyle. Nie oślepiała tylko mocno rzucała się w oczy. Numery przy takim oświetleniu w nocy byłe nieczytelne, nie wiem jak w dzień. Ale oświetlenie tablicy rejestracynej jest jak najbardziej wskazane i pożądane :drunk:.

Smarciu, zauważyłeś ten samochód?

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• greegi

5

• siekier01

5

• RONIN

4

• arturo-bb

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Przyznaj się Artur, że biorą Cię za patrol policji i o to Ci chodziło.

Nie ukrywam ale nie zmienia to faktu że jestem zauważalny z przodu bardzo dobrze a z tyłu zadowalająco(można zawsze zdjać kufer)

• 1 rok później...
Opublikowano

Nie ukrywam ale nie zmienia to faktu że jestem zauważalny z przodu bardzo dobrze a z tyłu zadowalająco(można zawsze zdjać kufer)

bardzo mi się podoba takie rozwiązanie :)

Opublikowano

Dawno ,dawno temu gdy miałem MZ niebieska ( kolor standard ) z dużą szybą i biały kask to też po zatrzymaniu się na poboczu lub na trasie reakcje kierowców 4oo były czasami dość nerwowe no ale nie dziwiło mnie to bo wtedy moto- Milicja była w takich barwach. tak KOLOR to potęga