Krzychu13 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 a wątek to:"RADARY VS SKUTERY ?" czy : "Już żaden policjant nie zatrzyma twoich dokumentów" bo można się pogubic
Wombat Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 odebranie dokumentów może być konsekwencją pomiaru radarem - więc jakby w temacie
Klubowicze Jack Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kiedyś jadę sobie Silverem obwodnicą Serocka. Lajtowo, bez pośpiechu. Wyśmignęła mnie grupa na szlifierkach. Myślę sobie: co, ja gorszy?! Odkręciłem rolgaz i za nimi. Oni przelecieli, a do mnie zdążył wybiec misiak z suszarką. Zatrzymuje mnie i pokazuje na suszarce 169 kmph. Ja na to: - Co? Skuteeerem? Niemożliiiwe! Popatrzył na mnie, pooglądał prawo jazdy. Mówi: - Panie Jacku... To my tu tych gówniarzy na ścigaczach łapiemy, a Pan... poważy człowiek... Eh, jedź Pan, tylko wolniej!
Pan rypak Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Kiedyś jadę sobie Silverem obwodnicą Serocka. Lajtowo, bez pośpiechu. Wyśmignęła mnie grupa na szlifierkach. Myślę sobie: co, ja gorszy?! Odkręciłem rolgaz i za nimi. Oni przelecieli, a do mnie zdążył wybiec misiak z suszarką. Zatrzymuje mnie i pokazuje na suszarce 169 kmph. Ja na to: - Co? Skuteeerem? Niemożliiiwe! Popatrzył na mnie, pooglądał prawo jazdy. Mówi: - Panie Jacku... To my tu tych gówniarzy na ścigaczach łapiemy, a Pan... poważy człowiek... Eh, jedź Pan, tylko wolniej! Hehe poważny człowiek-Jacek bez urazy
Rekomendowane odpowiedzi