Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Lublin Plac Zamkowy spoty czwartkowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

No wreszcie jakas przyzwoita pogoda.

Niestety ja zebrałem się dopiero ok. 16.00. Jednak przez póltorej godziny kręcenia wokół LBn i po mieście nie spotkałem nikogo z ekipy.

Pewnie każdy , tak jak mimik1975, miał już wczesniej jakieś plany.

Pozdrawiam i do zobaczenia.

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• palulint

75

• mimik1975

29

• toMMasz

19

• MarcinoV

12

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak tam jutro ze spotkaniem ,mi by pasowało tak później około 19.30-20.00

Opublikowano

Ok. Moze byc

Opublikowano

Mam wielka nadzieje ze i ja sie zjawie jezeli sie wyrobie ze wszystkim. Jezeli macie zamiar wyruszac z pod zamku to poczekajcie do 20:00 :)

Opublikowano

To o 20.00

Pogadaliśmy ,pojeździliśmy nocą do następnego razu :)

090520132622.jpg

Opublikowano

Jak tam panowie jutro ,może na lody skoczymy do Nałęczowa :Jumpy:

możemy się umówić o 19.00

Jak ktoś chętny to umówiliśmy się o 19.00 na Nałęczowskiej pod MotoGp i lecimy do Nałęczowa :pepsi:

Opublikowano

160520132630.jpg

160520132627.jpg

Opublikowano

Udało mi się zrobić mini spocik w Lublinie wczoraj ok.19tej. Na rondzie przed Lubomelską spotkałem kolegę na AN650 z naklejkami Burgmanii i blachami LPU.

Niestety jakoś za mało czasu było na wymianę nicków, więc pozdrawiam tutaj.

Opublikowano

Jakoś nam się nie udało jeszcze tego burgmaniaka spotkać na lubelskich drogach ,może się ujawni

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie z góry przepraszam za zaśmiecanie, jest prośba, potrzebuję kontakt do architekta w celu współpracy przy realizacji projektu wraz z uzyskaniem pozwolenia na budowę domu jednorodzinnego w miejscowości Wilczopole, gmina Głusk, woj. Lubelskie, informacje proszę na priv, z góry dziękuje

Opublikowano

Spotykamy się dzisiaj o 19 na Placu Zamkowym

Dzięki chłopaki za pogaduchy i kulanko

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wybiera się ktoś może jutro?

sobota

1. 14 - 14:30 przyjazd uczestników pikniku na plac przy stadionie ul. Sportowa

2. 14:30 - 16:30 popisy stunterów i konkurencja stadionowa dla panów. (wskazane obuwie sportowe)

3. 16:30 - 17 przejazd przez miasto na parking przy torze krosowym.

4. 17 wyścigi na torze krosowym w wykonaniu motocyklistów z miejscowego klubu,

konkurencja dla pań (tu specjalny strój nie jest potrzebny)

5. Po zakończeniu konkurencji dla pań przejazd na plac przy ruinach zamku, biesiada przy ognisku i muzyce.

A co będzie działo się dalej zależy przede wszystkim od Was.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę ekipa na Bieszczady się zbiera :blush:

Jak tam dzisiaj wieczorem chłopaki z czasem ,może byśmy polatali ?

Opublikowano

Ja dzisiaj jadę z Wawy i tak myślę, że około 18:30 +-kilka minut będę w okolicy placu. Jak zobaczę na forum, że się będziecie dzisiaj SPOT-ykać to chętnie dołączę.

Niestety na sobotę i niedzielę nie mam szans na kulanie, bo mam wypad na imprezkę.

Opublikowano

Ja mogę być

Opublikowano

Ja dzisiaj jadę z Wawy i tak myślę, że około 18:30 +-kilka minut będę w okolicy placu. Jak zobaczę na forum, że się będziecie dzisiaj SPOT-ykać to chętnie dołączę.

Niestety na sobotę i niedzielę nie mam szans na kulanie, bo mam wypad na imprezkę.

Grzesiek spotykamy się dzisiaj o 18.30 na Placu Zamkowym ,jak Ci się czas jazdy wydłuży napisz smsa to wyjedziemy w twoją stronę

Opublikowano

Ja też dzisiaj się wypieram.

Opublikowano

Pogoda na wieczór się wyklarowała ,pogadaliśmy pojeździliśmy odprowadziliśmy GrzechoCnik-a do domu ,było jak zawsze fajowo do następnego spotkania ;)

050720132736.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

jak tam panowie z wyjazdem w bieszczady bo trza by było pomyśleć o kwaterze.

Opublikowano

Dzisiaj na Placu Zamkowym spotykamy się o 19.00

Opublikowano

Lecimy dzisiaj nad jeziorko .spotykamy sie na orlenie o16.15. ,kąpielówki obowiązkowe

Środa godz 14 narodził się pomysł wyskoczyć nad jeziorko ,szybka wymiana sms i 16 tankowanie i w drogę po kilkudziesięciu minutach jazdy relaks w wodzie jeziora Zagłębocza070820132793.jpg070820132795.jpg070820132794.jpg070820132799.jpg

Opublikowano

I woda w jeziorku wyssała wszystkie siły z lublinian, bo w dzień organizacyjny na Placu - nikogo.... Poczekałem chwilę, wpuszczając korzenie, przepędziłem kilku pracowników od bułeczek ("Panby pożyczył mi złotówkę na bułeczkę, bezdomny jestem..." albo "Mógby pan poratować, choć 20 groszy... A chcesz bułeczkę? Nocopan, na co mi bułeczka..."), odpisałem zaległe maile i powlekłem się zpowrotem...

Opublikowano

I woda w jeziorku wyssała wszystkie siły z lublinian, bo w dzień organizacyjny na Placu - nikogo.... Poczekałem chwilę, wpuszczając korzenie, przepędziłem kilku pracowników od bułeczek ("Panby pożyczył mi złotówkę na bułeczkę, bezdomny jestem..." albo "Mógby pan poratować, choć 20 groszy... A chcesz bułeczkę? Nocopan, na co mi bułeczka..."), odpisałem zaległe maile i powlekłem się zpowrotem...

jakoś tak wyszło że czwartkowe spotkanie przełożyliśmy na środę ,decyzja była szybka i spontaniczna ,jak się spotkamy wymienimy num tel ,jest nas mała grupa zainteresowanych wspólnymi przejażdżkami i nieraz umawiamy się telefonicznie

mam propozycję na dzisiaj wieczorem się spotkać godz 20.00 mosir zygmuntowskie może pooglądamy Sztuk-Mistrzów http://www.e-teatr.p...uly/166373.html

jak ktoś będzie chętny to pisać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W czwartek o 19.00 spotykamy się pod zamkiem

Opublikowano

A jak z jutrzejszą środą? O której?

Napisałem w tym samym czasie co pojawiła sie odpowiedź - też fart...