Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Lublin Plac Zamkowy spoty czwartkowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamizelki są co najmniej o jeden rozmiar za duże. Czyli weź M.

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• palulint

75

• mimik1975

29

• toMMasz

19

• MarcinoV

12

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bierz M a tu masz namiary ja załatwiłem wszystko przez maila .

Skontaktuj się Kolego z:

Dorota Stępińska

Tel. +48 44 733 13 75

Tel. +48 44 789 07 37

Fax. +48 44 789 07 87

d.stepinska@jagatex.pl

i powiedz, że chcesz zamówić kamizelkę KMS-2 (z logo burgmanii i ewentualnie nick na rzep lub bez).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie szykować maszyny pogoda powoli się klaruje :lightbulb:

Opublikowano

Jutro w niedzielę planujemy przejazdżkę spotykamy się o 11.00 na Placu Zamkowym ,oczywiście jak pogoda dopisze

Opublikowano

Ja będę

Opublikowano

i jak? Było małe kulanko?

przeczytałem to dopiero dzisiaj o 13tej i chętnie bym gdzieś podskoczył ze Świdnika na pierwsze przegonienie YaMajki.

A tu się okazuje że było wcześniej :msn-wink:

Tak to jest jak się nie trzyma ręki na pulsie forum :)

Opublikowano

Niestety nie bo pogoda nie dopisała.

Opublikowano

Ano właśnie. U mnie też trochę kropiło.

Ale teraz mam nadzieję będzie lepiej i chciałem wyskoczyć tak gdzieś ok. 17tej na krótką przejażdżkę.

Myślałem że podjadę na Plac Zamkowy.

Jakby ktoś jednak chciał to odpiszcie i się spotkamy.

Czekam do 16:30 na ew.wpisy.

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich pasjonatów 2oo z Lublina i okolic ( bliskich i b.dalekich).

Ciesze się, że ktoś kontynuuje tradycje "ekipy Lublin" która nieformalnie zawiązała się chyba w 2003 roku podczas wyjazdu na zlot w Chmielnie. Nastepnie dwukrotnie podjęła sie organizacji zlotu w Firleju. Jeździliśmy na różne zloty i rajdy ( Burgmania, Góry Świętokrzyskie), ale ekipa powolutku się wysypywała i praktycznie ze starej paczki nikt nie pozostał. Dlatego bradziej cieszy że znowu jest kilku zapaleńców, ktorzy chcą razem pośmigać i utrzymują aktywność na tym forum. Ja z róznych przyczyn już dawno nic tu nie pisałem, ale widząc Wasze zaangażowanie postanowiłem się ujawnić.

Jeżeli czwartkowe spoty będą cykliczne to napewno kiedyś znajdę chwilę aby sie z Wami spotkać.

Życzę szerokości i pozdrawiam wszytkich.

Opublikowano

Ano właśnie. U mnie też trochę kropiło.

Ale teraz mam nadzieję będzie lepiej i chciałem wyskoczyć tak gdzieś ok. 17tej na krótką przejażdżkę.

Myślałem że podjadę na Plac Zamkowy.

Jakby ktoś jednak chciał to odpiszcie i się spotkamy.

Czekam do 16:30 na ew.wpisy.

Po konsultacjach telefonicznych odpuściliśmy sobie niedzielną przejażdżkę,pogoda nie pozwoliła ;) , a w sobotę dopóki nie popadało taka ładna pogoda była ,sprzęta po zimie odpaliłem ,wiatru w koła dopompowałem

Witam serdecznie wszystkich pasjonatów 2oo z Lublina i okolic ( bliskich i b.dalekich).

Ciesze się, że ktoś kontynuuje tradycje "ekipy Lublin" która nieformalnie zawiązała się chyba w 2003 roku podczas wyjazdu na zlot w Chmielnie. Nastepnie dwukrotnie podjęła sie organizacji zlotu w Firleju. Jeździliśmy na różne zloty i rajdy ( Burgmania, Góry Świętokrzyskie), ale ekipa powolutku się wysypywała i praktycznie ze starej paczki nikt nie pozostał. Dlatego bradziej cieszy że znowu jest kilku zapaleńców, ktorzy chcą razem pośmigać i utrzymują aktywność na tym forum. Ja z róznych przyczyn już dawno nic tu nie pisałem, ale widząc Wasze zaangażowanie postanowiłem się ujawnić.

Jeżeli czwartkowe spoty będą cykliczne to napewno kiedyś znajdę chwilę aby sie z Wami spotkać.

Życzę szerokości i pozdrawiam wszytkich.

RYSZARD wybieramy się w sobotę 20.04 na Motoserce do Łęcznej ,godzinę wyjazdu jeszcze ustalimy, miło by było się z spotkać i posłuchać o początkach ekipy lubelskiej

Opublikowano

Ja w niedzielę wstawiłem YaMajce nowe klocki na przód i przegoniłem ją testowo do Łęcznej po południu.

Szosa sucha jak w czasie suszy.

A dzisiaj już na dobre sezon zacząłem.

Właśnie przyjechałem do Wawy robiąc 200km przy +4stC.

Jechało się super.

Opublikowano

Może ustawmy się na spota pod zamkiem na wtorek lub środa. Co Wy na to?

Opublikowano

Może być jutro a o której godzinie?

Opublikowano

Jutro ma być łanie ;) ;) , mi każda godzina odpowiada piszcie o której wam pasi

Ustaliliśmy dzisiaj 17.30 Plac Zamkowy zapraszamy

Fajnie chłopaki było się spotkać ,przejażdżka była ,kamizelki przeszły test praktyczny ,lotnisko oglądnięte od środka ,w sobotę jedziemy na Motoserce do Łęcznej godz (10 -10.30) dokładnie jeszcze ustalimy wszystkich chętnych zapraszamy na wspólny wyjazd 160420132598.jpg

Opublikowano

Ładne kamizelki, ładne maszyny i ładne chłopaki :confused:

Tylko musieliście na wiosnę zrobić sobie fotkę na śniegu?

To już innej scenerii na cały lotnisku nie było?

Opublikowano

Fotka robiona była w pośpiechu , ochrona lotniska się nami zainteresowała (zakaz parkowania na kostce ) ,ale jak ten śnieg się utrzymał po takich opadach deszczu !!

Opublikowano

Panowie spotykamy się w sobotę 20.04 pod mosirem na zygmuntowskich przy wejściu do basenu o godz 10.00 , następnie jedziemy wspólnie na Plac Zamkowy i dalej do Łęcznej na Motoserce zapraszamy

Opublikowano

Witam.

O wyjeździe na motoserce nawet nie myślałem, gdyż ta sobota była juz dawno zaplanowana.

Dopiero dzisiaj po południu udało sie wyrwać trochę czasu dla siebie i pośmigać po okolicy.

Niestety nastepny czwartek już w delegacji więc nie będzie mnie na spocie. Ale mam cichą nadzieję, że w maju czwartki będą wolne, więc postaram się przyjechać.

Pozdrawiam i dziękuję za zaproszenie na wspólny wyjazd do Łęcznej.

Opublikowano

Panowie jak tam w czwartek spotykamy się ?

Opublikowano

Ja mogę być.

Opublikowano

jestem dzisiaj 18.00

Opublikowano

Co tam panowie taka ładna pogoda a pod zamkiem tak mało nas się spotyka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak ktoś ma ochotę dzisiaj na nocne polatanie to pisać lub dzw 533 873 504 ,spotykamy się ok 21

Nocne kulanko dzisiaj było , jak ktos chętny wybieramy się na przejażdżkę w niedzielę o 12 na Placu Zamkowym

260420132613.jpg

Opublikowano

Witam

Panowie kombinujecie coś na Piątek ?

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem pogodę i chyba nici będą z jazdy w piątek :)

taki to mamy weekend majowy żona na dworze robi grilla a ja w domu pale w kozie :Jumpy:

Opublikowano

Panowie wybieram się jutro do Zawieprzyc będę ruszał o 13 z Mosiru .

Historyczna majówka w Zawieprzycach

fot. kajakisternik.pl

HISTORYCZNA MAJÓWKA W ZAWIEPRZYCACH - PROGRAM

Zespół pałacowo – parkowy w Zawieprzycach, gmina Spiczyn

10.00 – Rozpoczęcie

10.15 – Uroczysta Msza św. w Kaplicy na wzgórzu

11.30 – Prezentacja drużyn rycerskich

12.30 – Inscenizacja bitwy pod Cieszanowem 1672 r.

13.30 – Pokaz XVII-wiecznych tańców szlacheckich

14.00 – Inscenizacja „Wokół Victorii Wiedeńskiej”

15.00 – Musztra

15.20 – Pokazy konne

15.50 – Pokazy sokolnicze

16.20 – Ogłoszenie wyników konkursu wiedzy historycznej

16.30 – Napad na orszak Królowej Marysieńki

17.00 – Bitwa na Błoniach Zawieprzyckich

19.30 – Koncert Eweliny Lisowskiej

21.00 – Fire show