Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Lublin Plac Zamkowy spoty czwartkowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedziela godz 11.00 Plac Zamkowy ,może ktoś ma jakieś propozycje na cel podróży ,może jakieś ognisko i kiełbaska

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• palulint

75

• mimik1975

29

• toMMasz

19

• MarcinoV

12

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O tym samym myslałem

w zalesiu za niemcami jest fajny parking w lesie z miejscem na ognisko

Opublikowano

Dzisiaj byliśmy sprawdzić tą miejscówkę w Zalesiu na ognisko i jest super jak pogoda dopisze za tydzień można w tym miejscu spotkanie zorganizować ,następnie pojechaliśmy na małą objazdówkę jezior na pojezierzu https://picasaweb.go...feat=directlink111120122487.jpg111120122491.jpg

Miejsce na spotkaniehttps://maps.google.pl/maps?saddr=Aleja+Sp%C3%B3%C5%82dzielczo%C5%9Bci+Pracy%2FTrasa+19&daddr=Nieznana+droga&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.289728,22.598877&spn=0.042512,0.110378&sll=51.2588,22.59922&sspn=0.042541,0.110378&geocode=FRZRDgMd9HBYAQ%3BFSQREAMdMxFZAQ&oq=lublin&t=h&mra=dme&mrsp=0&sz=13&z=13

Opublikowano

Pogoda zaskakuje, a ja żałuję, że już odstawiłem na zimowanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj byliśmy sprawdzić tą miejscówkę w Zalesiu na ognisko i jest super jak pogoda dopisze za tydzień można w tym miejscu spotkanie zorganizować ,....

Miejsce na spotkaniehttps://maps.google....sp=0&sz=13&z=13

Byłem tam we wrześniu na rowerach. Za pobliskim drzewem znaleźliśmy sporo kijów na kiełbaski. Po użyciu odniosłem na miejsce :frusty: Dokończyli rozwijać już ten nowy asfalt w kierunku zachodnim i południowym?

Opublikowano

Byłem tam we wrześniu na rowerach. Za pobliskim drzewem znaleźliśmy sporo kijów na kiełbaski. Po użyciu odniosłem na miejsce :) Dokończyli rozwijać już ten nowy asfalt w kierunku zachodnim i południowym?

Kijki na kiełbaski były za drzewem ,dywanik nowy jeszcze równy

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak tam panowie szykujecie sprzęty na sezon ,dzisiaj widziałem pierwsze maxi rano jak pomykało po ulicy

Opublikowano

ja wczoraj rozpocząłem sezon

Opublikowano

Ja na przerwie w pracy skoczyłem do Piask, minąłem 3 moto i kilka skuterów 50 w centrum. Ale pogoda się psuje więc na razie zostawiam sprzęta w robocie.

Opublikowano

Ja niestety czekam na rolki

Sprzęt gotowy w piwnicy stoi .

mam nadzieje ze przyszły tydzień będzie aby mroźny a potem już wyciągam sprząta z kopalni

Opublikowano

Swojego sprzęta wybudziłem ze snu zimowego w zeszłym tygodniu, nie mogłem dłużej wytrzymać :)

Jeśli tylko nie zapowiada się snieg czy mróz jeżdżę :batman:

Opublikowano

Kruker widziałem Cię chyba wczoraj na nowym świecie rano ok 8-9 jak jechałeś

Michał to Ty jechałeś wieczorem ok 17,30 po jaczewskiego widziałem z tyłu z daleka

Opublikowano

Michał to Ty jechałeś wieczorem ok 17,30 po jaczewskiego widziałem z tyłu z daleka

Po Jaczewskiego to ja przelatywałem :question:

Fajnie się wczoraj jeździło, szkoda że pogoda się zepsuła...

Opublikowano

Ja też tamtędy jechałem o tej porze wracałem z nad zalewu

Opublikowano

Kruker widziałem Cię chyba wczoraj na nowym świecie rano ok 8-9 jak jechałeś

Jechałem nowym światem ale przed 8 :msn-wink:

Najbliższy tydzień zapowiada się niestety znowu na 400 :(

Opublikowano

Witam

Widze Koledzy juz pomalutku roPoczynaja sezon.

I ja mialem w palnach ten weekend zaczac jednak pogoda .d.u.p.a pozdrawiam i dozobaczenia na 2oo

Opublikowano

Panowie sezon się zbliża ,jak tam z naszym grupowym zakupem kamizelek odblaskowych

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sprawę kamizelek może dogadamy na Czwartkowym Spocie. Lepiej się rozmawia on face:)

Czeka mnie szybka wymiana oleju i jak pogoda pozwoli jestesm gotowy do jazdy:)

Opublikowano

Tylko czasu za wiele nie mamy ,nie wiem jaki jest termin realizacji zlecenia a sezon tuż tuż

Opublikowano

Jaki sezon? Jaki sezon? Widzicie to białe?

A propos kamizelek to oni je wykonują raczej szybko. Nawet w tydzień od zamówienia.

Spokojnie zdążycie.

Opublikowano

Grzechu a jak tam z rozmiarami tych kamizelek ,jak mam kurtkę rozmiar L to kamizelka też L ka ,tak się zastanawiam czym się sugerować w tych rozmiarach kamizelek ?

Opublikowano

Ja zamawiałem w grudniu bo miałem luźną kasę na zamówienie czeka się około dwóch dni a co do rozmiaru to wziąłem L i paski mam zapięte do końca także powinienem wziąść M.Koszt kamizelki to chyba 82zł plus przesyłka .

Opublikowano

To chyba będę brał M kę