Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kto i kiedy w Bieszczady ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

No to pojechał jak zawsze :). Mam prośbę o kwaterę w dużej odległości od Flymana bo będzie mnie brzuch ze śmiechu bolał i nie będę mógł pokulać w Bieszczadach

szczytuje przy 150 km/h, zamyka oczy z rokoszy przy 180 km/h.

przecie tyle to nawet Aprilla nie pogoni :) a co dopiero Hondzia 400 :) no i nici ze szczytowania :) . hehe

PS

trasa podana przez Miętusa mi pasuje, nie wiem jak reszta ? Chyba że Krzytro coś zaproponuje bo już jechał :)

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cormoran

20

• Jack

7

• Miętus

5

• krzytro

5

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piootr, nie pytaj się jaką trasą lecą, tylko w jakich barach będą stawać i na jakich stacjach tankować.

Dogonisz ich na bank.

Ja niestety nie mam szans, bo ruszam dopiero około 13tej z Wilanowa.

Łapie się ktoś na taką godzinę?

Jak ja będę ruszał to wy już będziecie za Rzeszowem.

Piszcie tam na postojach jak trasa i na co trzeba uważać, a gdzie roboty, korki i błoto.

• Klubowicze
Opublikowano

Oki,bedziemy Cie na biezaco informowac... :) aaaaaaa moze i Ty nas dojdziesz na koniec trasy?? :D

Opublikowano

No dobra, ja dziś wyruszam o 17:00. Pierwszą knajpę będę miał w Newark, potem dwa noclegi w New York, następny przystanek w Warszawie. Tu się będę musiał kimnąć. A już w piątek daję rurę do Ustrzyk przez Radom, Ostrowiec Świętokrzyski, Rzeszów, Sanok. Najprawdopodobniej dopadnę Was gdzieś za Sanokiem. Chyba, że będziecie niemiłosiernie pędzić, to przepadłem. Wszystkim życzę bezpiecznej drogi. Oby mi się nic nie zepsuło. Mam w końcu 15 tysi kilometrów z groszami. Będę tu jeszcze zaglądał po drodze. Nara.

• Klubowicze
Opublikowano

No to pojechał jak zawsze :clapping:. Mam prośbę o kwaterę w dużej odległości od Flymana bo będzie mnie brzuch ze śmiechu bolał i nie będę mógł pokulać w Bieszczadach

przecie tyle to nawet Aprilla nie pogoni :msn-wink: a co dopiero Hondzia 400 :frusty: no i nici ze szczytowania :blush: . hehe

PS

trasa podana przez Miętusa mi pasuje, nie wiem jak reszta ? Chyba że Krzytro coś zaproponuje bo już jechał :msn-wink:

Możemy jechać przez Lublin,ale powiem szczerze ,nie wiem jaka droga jest od Lublina

• Sympatycy
Opublikowano

Nie polecam drogi przez Lublin, od Lublina do Kraśnika jest nierówna, masakryczna i zapchana droga. Sama droga do Lublina może nie jest najgorsza, ale bardzo zatłoczona i dość niebezpieczna, poza tym jest dalej (no i nie ma żadnej ekspresówki). Ja zawsze jeżdżę do Rzeszowa (i dalej w Bieszczady) przez Radom, Ostrowiec... Tuż przed Rzeszowem (przed budową autostrady) w Małej Rudnej macie po prawej słynny zajazd "Cztery Pory Roku" w którym polecam obiad (a jak ktoś lubi steki to będzie zadowolony).

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Ponieważ wielkimi krokami zbliża się termin Waszego wyjazdu w malownicze Bieszczady, a różne grupki stratują w różnym czasie, myślę że to najlepszy moment na złożenie Wam życzeń bezpiecznej drogi, wyśmienitej zabawy i niezapomnianych wrażeń związanych z ,,pięknymi okolicznościami przyrody’’.

Oby każdy winkiel zaczynał się i kończył tą samą, wertykalną pozycją!

Strasznie Wam zazdroszczę i niezmiernie żałuję że nie mogę współuczestniczyć w tej imprezie, więc liczę na obszerną relację po szczęśliwym powrocie.

• Sympatycy
Opublikowano

No to Panie ( Patrycja i Gienka :) ) i Panowie :ninja: u mnie nic się nie zmieniło i jutro melduję się o 7.00 w Jankach i wio :( . :chair:

• Klubowicze
Opublikowano

My z Orłem i Mańkiem możemy się troszkę spóżnić

• Sympatycy
Opublikowano

My z Orłem i Mańkiem możemy się troszkę spóżnić

Poczekamy , na dojazd mamy cały dzień

Opublikowano

... a różne grupki stratują w różnym czasie, ...

Kogo stratują, kogo? To ja się nie piszę na grupki :photo:

Życzenia dobrej drogi zawsze się miło czyta i przyjmuje. THX

• Klubowicze
Opublikowano

Poczekamy , na dojazd mamy cały dzień

Ej, jakie "poczekamy"?! Można z 15 minut, ale później to chyba ruszamy. Kto się spóźni, niech goni :photo:

A w ogóle to mnie już nosi, nie mogę się doczekać :fish:

• Sympatycy
Opublikowano

Ej, jakie "poczekamy"?! Można z 15 minut, ale później to chyba ruszamy. Kto się spóźni, niech goni :)

A w ogóle to mnie już nosi, nie mogę się doczekać :lol1:

No poczekamy studencki kwadrans :fish: fotkę sobie na starcie zrobimy i w długą :ninja:. Nie jesteś sam, mnie też nosi :photo:

Opublikowano

Ja mam 2 godziny opoznienia. Ale sie nie martwie, tez nadgonie.

Opublikowano

Na moje oko będziemy jechać najkrócej jak się da około 420 km tj. Radom, Ostrowiec Świętokrzyski, Rzeszów, Sanok i Ustrzyki Dolne :photo::fish:

Chętnie dołączę do grupy w Opatowie (za Ostrowcem Św.) gdzieś tak na 172 kilometrze Waszej trasy.

O której mniej więcej tam będziecie ?

• Klubowicze
Opublikowano

O której mniej więcej tam będziecie ?

Heh... wiem tyle, co i Ty. Policz sobie mniej więcej.

Może czekaj gdzieś po trasie. Jak postawisz skuter gdzieś w widocznym miejscu z kamizelką na szybie, to na pewno się zatrzymamy.

• Klubowicze
Opublikowano

Rumak objuczony, napojony, jeździec prawie gotowy. Jestem na zbiórce jutro przed 7 na McD Janki. Czkałem na ostatnią chwilę z informacją - jadę w Wami !!! Udało się !!! :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

Piotrek - Ja wiedziałem, że tak będzie! Aha, aha. Ja wiedziałem...! :Jumpy:

Czy Oakowski ostatecznie nie jedzie? Wie ktoś?

• Sympatycy
Opublikowano

Torba spakowana, kucyk napojony do zobaczenia jutro 7.00 MC Janki.

Cieszę się Piootr, że polecisz z nami jak to mówią w kupie raźniej :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

No to juz nas jest 8-ka :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

Czy Oakowski ostatecznie nie jedzie? Wie ktoś?

Oakowsky jedzie! - ale niestety nie moge w czwartek z grupa "bardzo poranna".

Zasile tak zwana druga fale w piatek z Flymanem i innymi kolegami. Dalem juz sygnal na priva do Piootra i Flymana. Trzymajcie miejsce w pokoju jesli dacie rade. Jak nie to gdzies mam nadzieje znajde miejsce :-)

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

To chyba można już zamknąć temat :confused: chyba że zostawiamy go do przyszłego roku i znów będziemy się umawiać :confused:

• Klubowicze
Opublikowano

Można temat wykorzystać pod wyjazd na Mierzeję :msn-cry:

• Sympatycy
Opublikowano

Można temat wykorzystać pod wyjazd na Mierzeję :clapping:

No właśnie nie wiem jak to zawsze bywało. Czy temat się zamykało i tworzyło się nowy ? Czy zmieniało się np; temat i leciało dalej ? a nie chciałbym narazić się administracji :clapping:

Opublikowano

Masz oczywiście rację ;) . Zamykam.

PS. Od siebie chciałbym dodać, że umawianie się na imprezy powinno odbywać się w osobnych tematach... Wyjątkiem tu są np. spoty, bo ciężko raz na tydzień zakładać nowy temat :( .

Ale już "Bieszczady 2012" czy później "Bieszczady 2013" wymagają (choćby dla przejrzystości) założenia osobnego wątku :) . Podobnie tak, jak nie ma co mieszać wyjazdu w Bieszczady z wyjazdem na Mierzeję...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...