Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kto i kiedy w Bieszczady ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poproszę o małe sprostowanie terminu, ponieważ napisałem, że nie mogę wziąć urlopu w czwartek ale sobie go wezmę na piątek.

Tak więc wyruszam w czwartek po południu (urywając się trochę z roboty).

Szkoda Flyman, że ruszasz dopiero w piątek - pokulali byśmy razem.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cormoran

20

• Jack

7

• Miętus

5

• krzytro

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Siemanko, ja kulam w piątek jak by co, ale co do czasu startu to jeszcze za wcześnie, co by tylko pogada nie poustawiała nam wszystkiego :(

P.S. E nie do końca tak źle z tą pogodą.

• Klubowicze
Opublikowano

Czemu, qurde, tak rano ruszamy??? Dostosuję się do większości, ale wolałbym wyjazd o 7,00.

• Sympatycy
Opublikowano

Czemu, qurde, tak rano ruszamy??? Dostosuję się do większości, ale wolałbym wyjazd o 7,00.

Jacek bo "kto rano wstaje temu Pan Bóg daje " hehe :) . Szkoda po prostu dnia :D i więcej jedzenia będzie dla nas :D

Przeniosłem listę na sam początek co by nie szukać po całym temacie.

• Sympatycy
Opublikowano

ej kormoran. ja tam jeszczee nie pisałem sie na żadną liste społeczną! :clap:

• Sympatycy
Opublikowano

ej kormoran. ja tam jeszczee nie pisałem sie na żadną liste społeczną! :clap:

A ja myślałem że jak pisałeś że o 4.00 rano chcesz jechać to jak napiszę że o 6.00 to się wyśpisz hehe :) , to rozumiem że nie pasuje ci godzinka ?

Pogoda na razie zapowiada się super

http://www.weatheron...&R=0&NOREGION=1

• Klubowicze
Opublikowano

Jacek bo "kto rano wstaje temu Pan Bóg daje " hehe :) . Szkoda po prostu dnia :Jumpy: i więcej jedzenia będzie dla nas :)

Jedzenia nie przejesz, wódki nie przepijesz. A "kto rano wstaje, temu i Salomon nie naleje" :) Czy jakoś tak... Albo prościej: kto rano wstaje, ten się nie wysypia!

Nie lubię jechać niewyspany w długą trasę. Ale niech już będzie :Jumpy:

• Sympatycy
Opublikowano

Nie lubię jechać niewyspany w długą trasę. Ale niech już będzie :)

Ja myślę że po prostu pogadamy sobie w czwartek na spocie i wtedy ustalimy :) . Pojawiły się bowiem głosy że może niektórzy pojadą w środę, może w czwartek po robocie. My chcemy ruszyć w czwartek rano a o której to jeszcze się zgadamy :)

• Klubowicze
Opublikowano

My planujemy wyruszyć w czwartek koło 10 z wawki. W razie czego będziemy mieć zapasowy olej do stuki puki :rolleyes:

Opublikowano

do Flyman & Domel dajcie znać jak będziecie wiedzieć o której w piątek lecicie, my możemy tak około 12 wyjechać z Łodzi to gdzieś może się spotkamy w drodze

• Klubowicze
Opublikowano

Jakby co to ja jadę o 7 rano

• Sympatycy
Opublikowano

Potwierdzam obecność 7.00

• Sympatycy
Opublikowano

Poprawiam pierwszy post wg ustaleń. :)

• Sympatycy
Opublikowano

Strażaki też obecni o 7:00 a może nawet troszku wcześniej

• Klubowicze
Opublikowano

No i gitara! :P 7,00

• Klubowicze
Opublikowano

Ja niestety wcześniej niż o 9:00 nie dam rady. Muszę rano młodą zawieść do szkoły i dopiero będę "wolny". Nie śmiem pytać wszystkich o opóźnienie wyjazdu, ale może części z Was by to pasowało. Ja będę o 9:00 w McD Janki.

Opublikowano

Ja niestety wcześniej niż o 9:00 nie dam rady. Muszę rano młodą zawieść do szkoły i dopiero będę "wolny". Nie śmiem pytać wszystkich o opóźnienie wyjazdu, ale może części z Was by to pasowało. Ja będę o 9:00 w McD Janki.

Znając możliwości grupy sądzę że przy płynnej i systematycznej jeździe dogonisz ich na trasie to tylko moja taka sugestia.( i wcale nie musisz szybko jechać to taka reguła która w wielu przypadkach się sprawdza).

Spokojnej i bezpiecznej drogi dla wszystkich.

Opublikowano

W grupie uciekającej jest Roberto! Goniący nie mają szans hi hi.

• Sympatycy
Opublikowano

my będziemy sobie jechać tak by czerpać z tego przyjemność :pizza: . Chociaż muszę muszę powiedzieć że po ostatnim spocie , jak była tzw. szarańcza :) to moja Hondzia nie była najgorsza :)

Mam nadzieje że pogoda nam dopisze i po drodze zrobimy sobie kilka fajnych przystanków.

Opublikowano

Kurde, Roberto, przecież to napisałem. Czerpać przyjemność... grupa goniąca nie ma szans. Roberto zaczyna czerpać przyjemność przy 120 km/h, szczytuje przy 150 km/h, zamyka oczy z rokoszy przy 180 km/h. Nie ma w tej grupie Aprilii Sprint 500, więc nic go nie powstrzyma. Aaaa, Miętus ma być, ale On się podporządkuję, bo dla niego, to jak pierdnąć.

• Klubowicze
Opublikowano

Flyman!!! :) Jestes The Best!!! :)

• Sympatycy
Opublikowano

Flyman, ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do Baru :pizza:, podporządkuję się ... :) :)

• Klubowicze
Opublikowano

Chłopaki napiszcie jaką traską lecicie.

• Sympatycy
Opublikowano

Na moje oko będziemy jechać najkrócej jak się da około 420 km tj. Radom, Ostrowiec Świętokrzyski, Rzeszów, Sanok i Ustrzyki Dolne :) :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...