GrzechoCnik Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Poproszę o małe sprostowanie terminu, ponieważ napisałem, że nie mogę wziąć urlopu w czwartek ale sobie go wezmę na piątek. Tak więc wyruszam w czwartek po południu (urywając się trochę z roboty). Szkoda Flyman, że ruszasz dopiero w piątek - pokulali byśmy razem.
Klubowicze Domel Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Siemanko, ja kulam w piątek jak by co, ale co do czasu startu to jeszcze za wcześnie, co by tylko pogada nie poustawiała nam wszystkiego P.S. E nie do końca tak źle z tą pogodą.
Klubowicze Jack Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Czemu, qurde, tak rano ruszamy??? Dostosuję się do większości, ale wolałbym wyjazd o 7,00.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Czemu, qurde, tak rano ruszamy??? Dostosuję się do większości, ale wolałbym wyjazd o 7,00. Jacek bo "kto rano wstaje temu Pan Bóg daje " hehe . Szkoda po prostu dnia i więcej jedzenia będzie dla nas Przeniosłem listę na sam początek co by nie szukać po całym temacie.
Sympatycy orzeł Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2012 ej kormoran. ja tam jeszczee nie pisałem sie na żadną liste społeczną!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ej kormoran. ja tam jeszczee nie pisałem sie na żadną liste społeczną! A ja myślałem że jak pisałeś że o 4.00 rano chcesz jechać to jak napiszę że o 6.00 to się wyśpisz hehe , to rozumiem że nie pasuje ci godzinka ? Pogoda na razie zapowiada się super http://www.weatheron...&R=0&NOREGION=1
Klubowicze Jack Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jacek bo "kto rano wstaje temu Pan Bóg daje " hehe . Szkoda po prostu dnia i więcej jedzenia będzie dla nas Jedzenia nie przejesz, wódki nie przepijesz. A "kto rano wstaje, temu i Salomon nie naleje" Czy jakoś tak... Albo prościej: kto rano wstaje, ten się nie wysypia! Nie lubię jechać niewyspany w długą trasę. Ale niech już będzie
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Nie lubię jechać niewyspany w długą trasę. Ale niech już będzie Ja myślę że po prostu pogadamy sobie w czwartek na spocie i wtedy ustalimy . Pojawiły się bowiem głosy że może niektórzy pojadą w środę, może w czwartek po robocie. My chcemy ruszyć w czwartek rano a o której to jeszcze się zgadamy
Klubowicze Ravenka Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2012 My planujemy wyruszyć w czwartek koło 10 z wawki. W razie czego będziemy mieć zapasowy olej do stuki puki
RONIN Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 do Flyman & Domel dajcie znać jak będziecie wiedzieć o której w piątek lecicie, my możemy tak około 12 wyjechać z Łodzi to gdzieś może się spotkamy w drodze
Klubowicze krzytro Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jakby co to ja jadę o 7 rano
Sympatycy Miętus Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Potwierdzam obecność 7.00
Sympatycy Cormoran Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Poprawiam pierwszy post wg ustaleń.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Strażaki też obecni o 7:00 a może nawet troszku wcześniej
Klubowicze Jack Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No i gitara! 7,00
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2012 Ja niestety wcześniej niż o 9:00 nie dam rady. Muszę rano młodą zawieść do szkoły i dopiero będę "wolny". Nie śmiem pytać wszystkich o opóźnienie wyjazdu, ale może części z Was by to pasowało. Ja będę o 9:00 w McD Janki.
pilot Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Ja niestety wcześniej niż o 9:00 nie dam rady. Muszę rano młodą zawieść do szkoły i dopiero będę "wolny". Nie śmiem pytać wszystkich o opóźnienie wyjazdu, ale może części z Was by to pasowało. Ja będę o 9:00 w McD Janki. Znając możliwości grupy sądzę że przy płynnej i systematycznej jeździe dogonisz ich na trasie to tylko moja taka sugestia.( i wcale nie musisz szybko jechać to taka reguła która w wielu przypadkach się sprawdza). Spokojnej i bezpiecznej drogi dla wszystkich.
Gość Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 W grupie uciekającej jest Roberto! Goniący nie mają szans hi hi.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Września 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Września 2012 my będziemy sobie jechać tak by czerpać z tego przyjemność . Chociaż muszę muszę powiedzieć że po ostatnim spocie , jak była tzw. szarańcza to moja Hondzia nie była najgorsza Mam nadzieje że pogoda nam dopisze i po drodze zrobimy sobie kilka fajnych przystanków.
Gość Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Kurde, Roberto, przecież to napisałem. Czerpać przyjemność... grupa goniąca nie ma szans. Roberto zaczyna czerpać przyjemność przy 120 km/h, szczytuje przy 150 km/h, zamyka oczy z rokoszy przy 180 km/h. Nie ma w tej grupie Aprilii Sprint 500, więc nic go nie powstrzyma. Aaaa, Miętus ma być, ale On się podporządkuję, bo dla niego, to jak pierdnąć.
Klubowicze sonor Opublikowano 2 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2012 Flyman!!! Jestes The Best!!!
Sympatycy Miętus Opublikowano 2 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2012 Flyman, ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do Baru , podporządkuję się ... :)
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Września 2012 Chłopaki napiszcie jaką traską lecicie.
Sympatycy Miętus Opublikowano 2 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2012 Na moje oko będziemy jechać najkrócej jak się da około 420 km tj. Radom, Ostrowiec Świętokrzyski, Rzeszów, Sanok i Ustrzyki Dolne :)
Rekomendowane odpowiedzi