Klubowicze robson Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 Witajcie ponownie. Jakoś się doturlaliśmy do domu, tylko martwię się o Jarka_PL, dowiózł mnie do bazy ale nie mam żadnych wieści od niego, a już powinien być w Poznaniu. Ciacho odezwij się !!! A przy okazji dzięki wszystkim za świetną imprezkę, jak zwykle było !OKK !OKK !OKK . Arek i Ciacho dzięki Wam za transport w obie strony . Z ostatniej chwili - Jarek dojechał do Poznania bez przygód !YES .
Klubowicze Doktorek Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 Melduję sie dopiero teraz, do domu dotarłem przed g. !6, w drodze powrotnej zatrzymaliśy się z Bochosami w Borkach Wielkich gdzie zjedliśmy smaczny obiadek, w Mrągowie przy stacji benzynowej się pożegnaliśmy, oni pojechali dalej do Suwałk. Siemikowi i pozostałej braci Burgmaniackiej za miłą atmosferę podczas wspólnego spotkania i biesiady wielkie dzięki Przepraszam, że nie pożegnałem się ze wszystkimi ale wielu z Was nie mogłem przed odjazdem spotkać
Iga Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Kochani Piny meldują w się w domku (około 16 byliśmy), dziękujemy bardzo wszystkim za zajefajną zabawę, superanckie towarzystwo, rodzinną atmosferę, nocne naloty, nocne Burgmaniaków rozmowy do rana, ale przede wszystkim kochanemu naszemu Siemikowi za zorganizowanie tego wszystkiego buziak !OKK Najbardziej dziękuję wszystkim, nasz najmłodszy Burgmaniak, Romek i do wszystkich się szeroko uśmiecha
Administrator Artix Opublikowano 14 Października 2012 Administrator Opublikowano 14 Października 2012 No i jako ostatni tez dotarlismy do domu, no ale ostatni wyjechalismy nawet obsluga wczesniej wyjechala i osrodek zamkneli na glucho ale siekiera i piła zostawione na parapecie na terenie osrodka Siemik dzieki za zorganizowanie narzedzi haha poinformuj wlasciciela gdzie leza. No dobra glownie dzieki za impreze na ktorej i tak mialo nas nie byc ale nie zaluje ze w koncu udalo sie dojechac i wspolnie bawic. Dziekujemy wszystkim
Klubowicze bilety Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 I my właśnie dojechaliśmy, dzięki wszystkim za mile spędzony czas. Siemik ja już planuje następny wyjazd na Mierzeję.
Arkadiusz Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 No i ja co prawda byłem w domku już przed godziną 14 - tą, ale teraz dopiero mam czas co nie co skrobnąć. Na wstępie przepraszam Siemika, że się z nim nie pożegnałem, ale znaleźć kolegi nie mogłem, (jaki i wiele osób przepraszam). Oczywiście impreza jak zwykle super udana, szkoda, że czas tak szybko mija. Poznałem nowych uczestników, pogadałem ze starymi znajomymi, było po prostu zajefajnie. Tomekgdz, tak zwany (Suchy) SZACUN !!! O każdej porze można było z kolegą porozmawiać, nie tylko Marzenka z Ciebie jest dumna, bo ja też, zaskakujesz kolegów ciągle. Robson, dzięki za miłe towarzystwo w drodze na Mierzeję, (pomijam nocne obijanie się w pokoju), ale rozumiem kolegę, tak właśnie dobijają prawdziwe TANKOWCE do portu, po ciemku, pełne, ciężkie, sapiące z uszkodzoną łącznością, ja to jestem przy tobie dosłownie kajaczek, ba łódeczka taka malutka. Ogólnie dziękuję wszystkim uczestnikom za miłe pogaduchy, choć krótkie, ale nie da się z wszystkimi długo pogadać przy tak dużej ilości osób. Do następnego zobaczenia, ale wiem i czuję to w kościach, że będzie to większym gronie. Podziękowania za muzę, kilka razy, ale były moje ulubione utwory, co mnie wprawiło w miły nastrój, choć go nie brakowało. Dziękuję Wszystkim za super spotkanie. Do następnego razu!!! Zdjęcia jakieś tam mam, więc w wkrótce coś wstawię.
Radi23 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Siemiku dzięki za super imprezkę. Wszystkim Burgmaniakom za wspólną zabawę a Upiorkowi za cała oprawę muzyczną. Iwa i Radi23
Klubowicze Molo Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 Valdi z Molo meldują się z domku. Wielki szacun Siemiczku , za jak zawsze świetnie zorganizowaną imprezę. Wszystkim za miło spędzony czas i dobrą zabawę Podziękowania dla towarzyszy podróży
Archie Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Od mniej wiecej godzinki i my w domku Co prawda jakos droga nam sie znowu pokrecila i zawiodla do Elblaga i Malborka, ale co tam Wielkie dzieki Siemiku za pilotaz do osrodka i zaj... organizacje. Do nastepnego razu (dzieciska juz mnie wypytuja, kiedy ta rzeczona nastepna raza bedzie )
resenok Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Dzięki Siemik za organizację tak wspaniałej imprezy, wszystkim Burgmaniakom dziękuję za wspaniałą atmosferę. Uć dojechała cała i zdrowa. Chłopaki pewnie jutro coś napiszą tzn. Zdun i Paździoch :-). Droga była spokojna i cicha nawet momentami senna tak mniej więcej do Włocławka gdzie spotkaliśmy się z Migiem ;-) Później już do samej Łodzi było wesoło, głośno i zapewniam Was, że nikt już oka nie zmrużył. W wyniku "losowania" kto kieruje do Łodzi to ja wyciągnąłem "szczęśliwy los".
Klubowicze sonor Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 No coz... czas zaczac relacje foto... Bo sie troszki dzialo... Bylo grupowo,spacerowo: Byla kapiel w morzu: byla jazdaaaaaaaa!!! Wiecej fotek pod adresem: https://picasaweb.google.com/107737940265665432711/Mierzeja2012#
Klubowicze lamus Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 Dotarliśmy do domku już jakiś czas temu. Dzięki Siemik za organizację, widać wpływowy z ciebie człowiek bo i pogoda dopisała. Impreza pierwsza klasa. Wszystkim biorącym udział w przygotowaniu pokoju niech bozia wynagrodzi ... dzięki Wam zabawa była przednia, a nawet zadnia ... !bicz
Jarek_PL Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 I ja dotarłem około 19-tej do Poznania. Akurat zdążyłem na skok Feliksa. Mogłem w końcu wypić piwko , i zaraz idę lulu. Jutro wieczorem powinienem być już w domu ( jeśli go jeszcze mam ) Pełna skrucha Dziękuje wszystkim za super zabawę , Siemikowi za to że to wszystko ogarną , i Mareczkowi że wytrzymał ze mną dwie nocki w jednym pokoju.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 14 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2012 My też dotarliśmy (kierowca nie dopisał i po 120km kazał se samemu jechać) Przepraszam współbiesiadników przy stole dla nowożeńców za moje wczorajsze zniknięcie - nie wiem co się stało ale tyłek mnie dzisiaj nie boli więc do Lamusa i Ravenki nie trafiłem Obudziłem się u boku brzemiennej kobiety, w której po przetarciu oczuf rozpoznałem swoją małżonkę. Na drugim łóżku coś niedużego i chudego chrapało jak parowóz - w tymże osobniku rozpoznałem swojego syna (moja szkoła chrapania). P.S. Organizatorowi podziękowałem osobiście więc nie będę się powtarzał. koniec transmissss ...,lkk ss ji
Klubowicze PIN Opublikowano 15 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2012 Kilka fotek reszta tu: https://picasaweb.go...feat=directlink
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 15 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2012 Ja również dzięki za fajną impreze.Pozdrowienia dla organizatora oraz wszystkich biesiadników. Ps.Tak się wczoraj leczyłem,że dzisiaj o 7 rano wydmuchałem 0,2 i musiałem opóznić swój przyjazd do pracy o 2 godzinki.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 15 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2012 Grzesiu wielkie dzięki za udane spotkanie. Wszystkim innym dziękuję za wspólnie spędzony czas. Pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 15 Października 2012 Administrator Opublikowano 15 Października 2012 Wczoraj jako jedni z ostatnich, pełni pozytywnych wrażeń opuszczaliśmy ośrodek w Kątach Rybackich. Co tu dużo pisać... było super... i to zarówno dla nas zgredów jak i młodzieży dorastającej, która patrzy jak bawi się Klub, więc jak to mówią: czym skorupka za młodu... itd Siemik z Sylwią odwalili jak zwykle kawał dobrej roboty za co chciałem im także w tym miejscu podziękować Specjalne THX dla Ewika i Wrzonia za bezpieczny transport i wspólną podróż 4oo. Krótka fotorelacja z wybranymi obrazami statycznymi Były "qń'ki" i radocha dla młodych i... niektórych dorosłych. Co prawda niektórym "zrobionym" było czasem niedobrze po jazdach... no ale wiadomo- przeciążenia na takiej bryczce są nieziemskie. Siemik starał się wszystko "ogarnąć" ale czasem sytuacja go przerastała No ale cóż... kierownik nie okiełznał mocy quada i poszedł po bandzie jak Kubica w łuku Z drugiej strony Pit Stop działał błyskawicznie Siemik próbował nawet kierować ruchem... Za co prawie przypłacił własnym zdrowiem . Na szczęście koledzy byli w pobliżu i wszystko skończyło się dobrze Pojawiła się też niespodzianka o zbliżającym się ślubie Karo-linki i Jordana więc była okazja do kolejnych toastów... Spinka pomimo, że w chwilowej niesprawności także dotarła na Mierzeje Zresztą był też drugi inwalida Valdi... ale fotki ręcznego bumeranga nie zarejestrowałem Były też serco- lampiony... ... i spacery po plaży A i tak to tylko maleńki wycinek tego co się działo w ostatni weekend w Kątach Rybackich, gdzie bawiła się Burgmania Kto nie był ma czego żałować. Kto był wie o czym mówię Do zobaczenia... już niebawem Ps. Czekam na grupen- fotki made in Abach Studio
Gieńka Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 A tu kilka naszych fotek https://picasaweb.google.com/102048944298087924548/Mierzeja2012
Klubowicze krzytro Opublikowano 15 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2012 A tu kilka naszych fotek https://picasaweb.go...48/Mierzeja2012 Link nie działa
jaro_4setka Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 jak ktoś bedzie chciał obejrzeć fotorelacje boochosa, zamieścił on ją w regionie Warminsko-Mazurskim . w temacie Pazdziernik #57... http://www.forum.bur..._40#entry267757
Klubowicze Jordan Opublikowano 15 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2012 Dziękujemy przede wszystkim Siemikowi ale też innym którzy się przyczynili do organizacji spotkania Wszystkim za to że byli i mogliśmy ich zobaczyć Dziękujemy szczególnie Ani i Roniemu za pomoc. Dziękujemy także za pięknie udekorowany Waszymi podpisami obrus i życzenia oraz niespodziankę lampionową. Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu Karo-Linka i Jordan
boochos Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Jaro - uprzedziłeś mnie Chciałem najpierw ładnie podziękowac za spotkanie i w ogóle, a potem zaprosic do obejrzenia, a Ty już!!! - Jednak fama, która chodzi po Białymstoku - prawdę głosi: "Szybki i bez gry wstępnej" A tak na serio: Pierwszy raz byłem na tak dużej imprezie w gronie Burgmanii i muszę powiedziec, że żałuję jednej rzeczy - dlaczego wcześniej nie jeździłem ???? Cieszę się, że mogłem poznac LIVE wielu forumowiczów, których dotychczas kojarzyłem tylko z nick'a i avatara (na żywo jesteście jeszcze bardziej przystojni ), szkoda, że nie ze wszystkimi udało mi się zamienic chociaż kilku słów. Atmosfera panująca w Kątach Rybackich cały czas była taka, jaką zawsze chciałoby się widziec na tego typu spotkaniach - przyjacielsko-rodzinna! Muszę też podkreślic, jako któryś z kolei, że organizacja całej imprezy zasługuje na medal. W tym miejscu dziękuję raz jeszcze Siemikowi i jego Żonie za trud i chęc. Maki+Avanturnik - tnx za nawigację i wspólną trasę - w kierunku "na mierzeję" Doktorek - dzięki za wspólny rajd w kierunku powrotnym. Tak na marginesie - to ja myślałem, że będę musiał jakoś specjalnie ostrożnie jechac, a tu, okazało się, że Przemo nie dośc, że siedział mi ciągle na ogonie - to w końcu mnie wyprzedził !!! Z drugiej strony - to dobrze, bo zajechaliśmy na obiad do przydrożnego zajazdu na PYYYSZNĄĄĄ GOLONĘĘĘ - ja pewnie bym ominął ten zajazd. W czasie drogi powrotnej, już po obiedzie, kiedy walczyłem ze zmęczeniem (gdzieś tak na 250 km), pomyślałem, że jednak nie jest tak strasznie - przypomniałem sobie , że JarekPL miał 1300km do domu, a pewnie i drBig parę setek... SZACUN. Jaro_4setka - dzięki, że tańczyłeś z moją Amelką - teraz wymyśl co mam odpowiedziec na : "Ja chcę tańczy z wujkiem "LARKIEM", dzisiaj !!!" - z tupnięciem nogą jest to wypowiadane... Reasumując - Impreza "Jesień na Mierzei Wiślanej 2012" sprawiła, że tegoroczny szary październik zapamiętam jako KOLOROWY i słoneczny. Dzięki wszystkim !!! PS.Powtarzając za Makim i Czaro 69 : Wszystkich chętnych zapraszamy na weekendową imprezę pt "Wigilia W-M i GP" , która odbędzie się w terminie 14-16.12.2012, w hotelu "TAJTY" w Giżycku - słynie on ze wspaniałego SUSHI, które przygotowują z ryb z mazurskich jezior. Oprócz wspaniałej atmosfery i zabawy - dodatkową atrakcją jest sauna. Acha, jeszcze jedno - na naszą wigilię przychodzi prawdziwy Mikołaj !!! Link do info o imprezie: http://www.forum.burgmania.net/topic/16229-spotkanie-wigilijne-2012/ Wkrótce Czaro69 będzie tworzył listę chętnych - zapraszamy tym razem w nasze strony...
Abach Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Tak się bawi, tak się bawi... Burgmania Miło było znów zobaczyć Wasze mordki Więcej zdjęć: https://picasaweb.go...CKyO9srcu_nYqgE Sylwia i Siemik wielkie dzięki za super imprezę
Klubowicze Roni Opublikowano 15 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Października 2012 Taaaak.... pojaśniało, pociemniało i już byłem w domku. A tak na poważnie to wielkie dzięki dla Siemików i WAS wszystkich, bo to Wasza zasługa, że na mierzeji czas płynie jakby szybciej zostawiając gdzieś z boku troski i zmartwienia dnia codziennego. ps. Karo-linka, Jordan na obrusie wpisaliśmy się tuż nad Wami. To co jest tam napisane to szczera prawda. Pozdrawiamy jeszcze raz serdecznie tegoroczną ekipę mierzeji wiślanej. Roni i Ania
Rekomendowane odpowiedzi