krzys-68 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Jezeli ktos bedzie wyjezdzal na mierzeje z dziecmi to niech zabierze jakies gry planszowe dla dzieci bo nuda Dziwisz się? Do Nowego dworu niedaleko,tam Tesco na wlocie....
Bobas Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Ja dopiero jutro o 16- stej mogę wyjechać z Chojnic. Czekajcie na mnie w dobrej formie, bo noc będzie długa :)
Klubowicze Jack Opublikowano 11 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2012 Ktoś jeszcze planuje przyjazd na 2oo? Nikt się nie odzywa... Chyba nie ma więcej takich głupich, jak ja. Krzytro, jak dziś usłyszał, to tylko popatrzył się dziwnie na mnie... Nic to! Będę jutro wcześniej niż planowałem, prawdopodobnie ok. 13-14. Jak przyjadę proszę zaopiekować się zmarzniętym motocyklistą
Klubowicze Piootr Opublikowano 12 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Października 2012 Jack'u trzymam kciuki - dasz radę, a i pewnie niejeden "garnuch" na miejscu będzie do wypicia. Miłej zabawy !piwko
Bobas Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Nie mogę się do nikogo dodzwonić. Musi być ostra impreza !!!!
czaro69 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 A ja się dodzwoniłem.....Impreza trwa w najlepsze. Życzę wszystkim super spotkania i wyśmienitej zabawy w doborowym towarzystwie.
Gość Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Może trzeba tam posłać wszystkie służby? Do karetek, przez straż po BOR. Brak wiadomości od 24 godzin źle wróży. A tacy fajni ludzie byli, będzie nam ich wszystkich brakować. Żal.
Arkadiusz Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Spoko impreza trwa. Nie ma czasu na pisanie. Po prostu szkoda czasu. Wszyscy zdrowi i się dobrze mają. Ba bardzo dobrze.
Sympatycy Miętus Opublikowano 13 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2012 Nie mogę się doczekać : fotek, filmików, relacji... Bawcie się dobrze
Klubowicze Doktorek Opublikowano 13 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2012 Mile zostałem powitany przez Brać Burgmaniaków w Kątach Rybackich, atmosfera na tej imprezie jest wspaniała (czyli taka jak wsród Burgmanii), tą drogą pragnę jeszcze raz Wam Kochani za wspieranie mnie w powrocie do sprawnosci fizycznej i duchowej
Klubowicze Piootr Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 Życząc Wam samych szczęśliwych powrotów do domów, upraszam o foty i relacje z imprezy. Jakaś tajemnicza, mocno zkrapiana ta "Mierzeja" w tym roku. W przyszłym musimy zwizytować - nie Miętus ? Pozdrawiam Piootr
Sympatycy Miętus Opublikowano 14 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2012 W przyszłym musimy zwizytować - nie Miętus ? Piootr musimy pojechać Ciekawe jak wrażenia Jacka z podróży jednośladem ? Jako jedyny udał się na !scooter Jeszcze parę godzin i zapewne pojawią się pierwsze fotki, relacje, poczekajmy .
Tomekgdz Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Dotarłem do domu cały i zdrowy Impreza standardowa jak zwykle krótko Marzena jest bardzo dumna z mojej postawy Dzięki wszystkim za udaną imprezę
Gieńka Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Orzełki meldują że wylądowały. Dzięki wielki za super zabawę, miłą atmosferę i Siemikowi za organizację. Było ekstra tylko szkoda że tak krótko.
krzysurban Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Ja i Jolka cało wróciliśmy:) Jeszcze był mały obiadzik flądrowy w Stegnie:) Dziekuję Wam wszystkim,ze potrafiliście zaopiekować się Jolką Za imprezę oraz nowo poznanych ludzi:)
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 14 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2012 Strażaki meldują się w remizie domowej ,podziękowania dla kaowca Siemika za super organizacje i zabawę Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i do zobaczenia gdzieś lecz nie wiadomo gdzie Patrycja & Robert
Klubowicze Jack Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 Ja już w domku od prawie 2 godzin. Kto mógł jechać na 2oo, a nie pojechał, ten trąba Rozumiem tylko tych, co byli 4oo z dziećmi, żonami lub kochankami Pogoda do jazdy wspaniała. Trasa "siódemka" trochę nudna. Siemik, dzięki za organizację. Pozdrawiam współbiesiadowiczów. Pozdrawiam tych, co nie byli, niech żałują.
Bobas Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 My też już doma. Dziękuję wszystkim za miłą zabawę, Siemikowi za zorganizowanie imprezy i Upiorom za wspaniałe rytmy chodnikowej muzy
szamot Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Też dotarłem, Grzesiu dzieki za super imprezkę, Upiorek i młody Upiorek dzieki za muzyczkę i baloniki. Pozdrawiam
Klubowicze MAKI Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 MAKI i MAKOWINKA od 17.30 w domku - dotarliśmy do bazy cali i zdrowi a towarzyszyli Nam do Giżycka Awanturnik i Wandalistka którym dziękujemy za wspólny wyjazd. Dzięki Wszystkim za miłą atmosferę oraz zabawę - Do następnego obaczenia , A kto chętny to do spotkania Wigilijnego w gronie W-M i G-P w dniu 15- 16.12. 2012 w Wilkasach k.Giżycka . P.S. Siemik dzięki za przygotowanie impry ,Upiorkom za muzę (dla każdego coś miłego ) i Niech żałują Ci co nie byli.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 My też już w domku. Siemik i cała ekipa wielkie dzięki za jak zwykle wspaniałą imprezkę.
jaro_4setka Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 Ja też już w domku,bylo fajnie,dzieki wszystkim za zabawe, chyba idę już spać,ten morski jod strasznie osłabia... :-)
Klubowicze sonor Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 My rowniez juz w domciu... Siemik... pelen szacun za organizacje i milo mi bylo poznac Cie jak i wieksza czesc Burgmanii Pozdrawiam wszystkich.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 Dotarłem do domu 14.30 droga bez zadnych przygód.Duzy Szacun dla Siemika za przygotowanie imprezy. Dzieki wszystkim za miła zabawe i atmosfere grupie warminsko-mazurskiej za pogaduchy przy !piwko .
Klubowicze Aga Opublikowano 14 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2012 Domele od prawie 2 godzinek w domku. Dziękujemy wszystkim za super zabawę, fantastyczne towarzystwo !!! Siemik jak zwykle spisałeś się na medal. Do następnego .... Fotki jak się ogarnę
Rekomendowane odpowiedzi