Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jesień na Mierzei Wiślanej 12-14 października 2012r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli ktos bedzie wyjezdzal na mierzeje z dziecmi to niech zabierze jakies gry planszowe dla dzieci bo nuda

Dziwisz się? Do Nowego dworu niedaleko,tam Tesco na wlocie....
  • Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

25

• Arkadiusz

14

• szamot

11

• orzeł

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dopiero jutro o 16- stej mogę wyjechać z Chojnic.

Czekajcie na mnie w dobrej formie, bo noc będzie długa :) :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ktoś jeszcze planuje przyjazd na 2oo?

Nikt się nie odzywa... Chyba nie ma więcej takich głupich, jak ja. Krzytro, jak dziś usłyszał, to tylko popatrzył się dziwnie na mnie... ;)

Nic to! Będę jutro wcześniej niż planowałem, prawdopodobnie ok. 13-14.

Jak przyjadę proszę zaopiekować się zmarzniętym motocyklistą :drunk:

• Klubowicze
Opublikowano

Jack'u trzymam kciuki :lol1: - dasz radę, a i pewnie niejeden "garnuch" na miejscu będzie do wypicia. Miłej zabawy !piwko

Opublikowano

Nie mogę się do nikogo dodzwonić.

Musi być ostra impreza !!!!

Opublikowano

A ja się dodzwoniłem.....Impreza trwa w najlepsze. Życzę wszystkim super spotkania i wyśmienitej zabawy w doborowym towarzystwie.

Opublikowano

Może trzeba tam posłać wszystkie służby? Do karetek, przez straż po BOR. Brak wiadomości od 24 godzin źle wróży. A tacy fajni ludzie byli, będzie nam ich wszystkich brakować. Żal.

Opublikowano

Spoko impreza trwa. Nie ma czasu na pisanie. Po prostu szkoda czasu. Wszyscy zdrowi i się dobrze mają. Ba bardzo dobrze.

• Sympatycy
Opublikowano

Nie mogę się doczekać : fotek, filmików, relacji...

Bawcie się dobrze :):confused:

• Klubowicze
Opublikowano

Mile zostałem powitany przez Brać Burgmaniaków w Kątach Rybackich, atmosfera na tej imprezie jest wspaniała (czyli taka jak wsród Burgmanii), tą drogą pragnę jeszcze raz Wam Kochani za wspieranie mnie w powrocie do sprawnosci fizycznej i duchowej :):confused::)

• Klubowicze
Opublikowano

Życząc Wam samych szczęśliwych powrotów do domów, upraszam o foty i relacje z imprezy. Jakaś tajemnicza, mocno zkrapiana ta "Mierzeja" w tym roku. W przyszłym musimy zwizytować - nie Miętus ?

Pozdrawiam

Piootr

• Sympatycy
Opublikowano

W przyszłym musimy zwizytować - nie Miętus ?

Piootr musimy pojechać :)

Ciekawe jak wrażenia Jacka z podróży jednośladem ? Jako jedyny udał się na !scooter

Jeszcze parę godzin i zapewne pojawią się pierwsze fotki, relacje, poczekajmy .

Opublikowano

Dotarłem do domu cały i zdrowy

Impreza standardowa jak zwykle krótko Marzena jest bardzo dumna z mojej postawy

Dzięki wszystkim za udaną imprezę

Opublikowano

Orzełki meldują że wylądowały.

Dzięki wielki za super zabawę, miłą atmosferę i Siemikowi za organizację. Było ekstra tylko szkoda że tak krótko.

Opublikowano

Ja i Jolka cało wróciliśmy:)

Jeszcze był mały obiadzik flądrowy w Stegnie:)

Dziekuję Wam wszystkim,ze potrafiliście zaopiekować się Jolką:)

Za imprezę oraz nowo poznanych ludzi:)

• Sympatycy
Opublikowano

Strażaki meldują się w remizie domowej ,podziękowania dla kaowca Siemika za super organizacje i zabawę

Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i do zobaczenia gdzieś lecz nie wiadomo gdzie

Patrycja & Robert

• Klubowicze
Opublikowano

Ja już w domku od prawie 2 godzin. Kto mógł jechać na 2oo, a nie pojechał, ten trąba :D Rozumiem tylko tych, co byli 4oo z dziećmi, żonami lub kochankami :) Pogoda do jazdy wspaniała. Trasa "siódemka" trochę nudna. Siemik, dzięki za organizację. Pozdrawiam współbiesiadowiczów. Pozdrawiam tych, co nie byli, niech żałują.

Opublikowano

My też już doma.

Dziękuję wszystkim za miłą zabawę, Siemikowi za zorganizowanie imprezy i Upiorom za wspaniałe rytmy chodnikowej muzy :)

Opublikowano

Też dotarłem, Grzesiu dzieki za super imprezkę, Upiorek i młody Upiorek dzieki za muzyczkę i baloniki.

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

MAKI i MAKOWINKA od 17.30 w domku - dotarliśmy do bazy cali i zdrowi a towarzyszyli Nam do Giżycka Awanturnik i Wandalistka którym dziękujemy za wspólny wyjazd.

Dzięki Wszystkim za miłą atmosferę oraz zabawę - Do następnego obaczenia , A kto chętny to do spotkania Wigilijnego w gronie W-M i G-P w dniu 15- 16.12. 2012 w Wilkasach k.Giżycka .

P.S.

Siemik dzięki za przygotowanie impry ,Upiorkom za muzę (dla każdego coś miłego ) i Niech żałują Ci co nie byli.

• Klubowicze
Opublikowano

My też już w domku. Siemik i cała ekipa wielkie dzięki za jak zwykle wspaniałą imprezkę.

Opublikowano

Ja też już w domku,bylo fajnie,dzieki wszystkim za zabawe, chyba idę już spać,ten morski jod strasznie osłabia... :-)

• Klubowicze
Opublikowano

My rowniez juz w domciu... Siemik... pelen szacun za organizacje i milo mi bylo poznac Cie jak i wieksza czesc Burgmanii :) Pozdrawiam wszystkich.

• Klubowicze
Opublikowano

Dotarłem do domu 14.30 droga bez zadnych przygód.Duzy Szacun dla Siemika za przygotowanie imprezy.

Dzieki wszystkim za miła zabawe i atmosfere grupie warminsko-mazurskiej za pogaduchy przy !piwko .

• Klubowicze
Opublikowano

Domele od prawie 2 godzinek w domku. Dziękujemy wszystkim za super zabawę, fantastyczne towarzystwo !!! Siemik jak zwykle spisałeś się na medal. Do następnego .... Fotki jak się ogarnę :)