Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jesień na Mierzei Wiślanej 12-14 października 2012r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a my za Wami...

PS. MAKI wejdź na PAŹDZIERNIK W-M , dogadamy szczegóły.

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siemik

25

• Arkadiusz

14

• szamot

11

• orzeł

10

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzechotek,

kasa przelana. Będę z Anią w piątek ok. 16- stej.

Jeśli to możliwe to proszę o pokój 2 osobowy, bo rzadko udaje nam się razem wyrwać z domu, a mamy trochę spraw nocą do obgadania :) .

Opublikowano

Poz.46 na liście -wymiękli nie jadą.Poz.28 na liście czyli Kiero-jestem bez mojego SKARBA czyli Agi w czwartek wiczorem ok.22.Kasa-170 przelana.Pozdrawiam.

Opublikowano

Czy może coś mi umknęło? :) :) .................... :)

Opublikowano

Czy może coś mi umknęło? :confused::boxing: .................... :Jumpy:

Michale ja normalnie nie nadążam ten jeden kozę sprzedał i zmądrzał :fireman2: .

No ale że Jolka jedzie z tym Gościem z Braniewa to normalnie jakieś czary mary :confused: .

Musowo nad Morze pojechać i odpocząć .

Ten świat szaleje jak nic :laughing: .

P.S.

Może jest tak jak piszesz że Ci coś umknęło . :o:laughing:

Opublikowano

Nic nie umknęło, jadę z Jolą:confused:

Opublikowano

Nic nie umknęło, jadę z Jolą :laughing:

Ty ty Jolka jedzie z Michem oj oj .

Krzycho Ty sobie chyba grabisz :laughing: w razie czego to się nie znamy i ja uciekam :confused: .

• Klubowicze
Opublikowano

Grzesiu mam nadzieje że jak uć dojedzie to będzie jeszcze z kim pogadać :confused:

• Sympatycy
Opublikowano

Siemka

Ja od jutra stanę się abstynentem.

Mam prośbę do osób, które jeszcze nie wpłaciły aby już nie robić mi żadnych przelewów tylko o uregulowanie na miejscu. Jutro na rano idę do pracy a zaraz po pracy wyjeżdżam na mierzeję i nie będę miał możliwości sprawdzenia kto wpłacił.

Pozdrawiam Siemik

• Sympatycy
Opublikowano

Pazdzioch my trenujemy od wtorku tak wiec z dnia na dzien jestesmy bardziej wytrzymali

Opublikowano

Pazdzioch my trenujemy od wtorku tak wiec z dnia na dzien jestesmy bardziej wytrzymali

To się dopiero obaczy, tzn. sprawdzi!!! :confused:

Motorówki do portu może i dotarły, ale Tankowce są w drodze. :laughing:

• Klubowicze
Opublikowano

Orzełku tylko nie zamęcz Gienki i nie pomykaj 200 bo jest ślisko. Do jutra ok 22.00 !tut .Arek pięknie to ująłeś.

• Klubowicze
Opublikowano

nie pomykaj 200 bo jest ślisko.

Gdzie ślisko?? Chyba nie. Jak się pogoda strasznie nie zepsuje, to zamierzam przyjechać 2oo. Póki co, najgorszy jest silny wiatr.

Ktoś jeszcze planuje przyjazd na 2oo?

Opublikowano

Michale ja normalnie nie nadążam ten jeden kozę sprzedał i zmądrzał :fireman2: .

No ale że Jolka jedzie z tym Gościem z Braniewa to normalnie jakieś czary mary :confused: .

Musowo nad Morze pojechać i odpocząć .

Ten świat szaleje jak nic :laughing: .

P.S.

Może jest tak jak piszesz że Ci coś umknęło . :o:laughing:

Nic nie umknęło, jadę z Jolą :)

Czy może coś mi umknęło? :confused::boxing: .................... :Jumpy:

Nic wam nie umknęło , bo to ja jadę z Jolką :) :) :)

Opublikowano

Siemiku, niestety nie przyjedziemy z Marzenką z powodów losowych.

Zwalnia się nasze miejsce na liście, więc kogoś możesz tam wcisnąć :(

Udanych baletów!

• Sympatycy
Opublikowano

Arek krowa ktora duzo muczy.malo mleka daje :-) .tak wiec Obaczymy :(

Opublikowano

Orzełku zgadzam się z Arkiem

Dziś o 6:35 z portu Antwerpia wypłyną niszczyciel i kieruje sie na

Kąty Rybackie

• Klubowicze
Opublikowano

He he, no my już w blokach startowych, ale czytając co się zapowiada, to ja chyba z Iga płyniemy kajakiem :( no najwyżej pontonem.

Bardzo proszę przy porcie uwzględnić zakaz falowania ;) no ale po przybiciu to już falowo :).

• Sympatycy
Opublikowano

Siemik sorry za offtop (nawet mi nie ma kto przyp..... ;) )

Nie wiem jak to się stało, ale jakimś cudem zostało mi 3 bańki oleju z tematu http://www.forum.bur...o-dobrej-cenie/

Zarzucam na auto - jak ktoś zainteresowany dawać znać - liczy się kolejność zgłoszeń - kasę przepijemy :(

Opublikowano

Tez jestem za zakazem falowania bo mam chorobę morską. Nas wypatrujcie wieczorową porą w porcie tam się wynurzymy gdyż przybędziemy okrętem podwodnym :)

• Klubowicze
Opublikowano

Siemik sorry za offtop (nawet mi nie ma kto przyp..... ;) )

Nie wiem jak to się stało, ale jakimś cudem zostało mi 3 bańki oleju z tematu http://www.forum.bur...o-dobrej-cenie/

Zarzucam na auto - jak ktoś zainteresowany dawać znać - liczy się kolejność zgłoszeń - kasę przepijemy :)

A tak przy okazji ,co z moimi filtrami oleju?

• Sympatycy
Opublikowano

My już na miejscu jako drudzy. Zjechaliśmy na bazę o 1.30 w nocy ze strażakami :fireman2: . Patrzymy z daleka a przed bramą jakiś gościu macha lampą że to tu ;) . Podjechaliśmy bliżej a tu się okazuje że to nasz kumpel Orzeł od 2 godzin czeka na nas pod bramą :). Po gorącym nocnym przywitaniu z rodziną Orłów gruchneliśmy po "garnuchu" i poszliśmy spać. Czekamy na resztę uczestników z informacją że pogoda na razie jest troszkę słoneczna z delikatną mżawką.

Do zobaczyska.

• Klubowicze
Opublikowano

Roberto a czym przypłynęliście :)

• Sympatycy
Opublikowano

Jezeli ktos bedzie wyjezdzal na mierzeje z dziecmi to niech zabierze jakies gry planszowe dla dzieci bo nuda

Opublikowano

Zarzucam na auto - jak ktoś zainteresowany dawać znać - liczy się kolejność zgłoszeń - kasę przepijemy :)

Pierwszy ! Chętny na olej