boochos Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 a my za Wami... PS. MAKI wejdź na PAŹDZIERNIK W-M , dogadamy szczegóły.
Bobas Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Grzechotek, kasa przelana. Będę z Anią w piątek ok. 16- stej. Jeśli to możliwe to proszę o pokój 2 osobowy, bo rzadko udaje nam się razem wyrwać z domu, a mamy trochę spraw nocą do obgadania .
kiero Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Poz.46 na liście -wymiękli nie jadą.Poz.28 na liście czyli Kiero-jestem bez mojego SKARBA czyli Agi w czwartek wiczorem ok.22.Kasa-170 przelana.Pozdrawiam.
michu Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Czy może coś mi umknęło? :) ....................
upiór Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Czy może coś mi umknęło? .................... Michale ja normalnie nie nadążam ten jeden kozę sprzedał i zmądrzał . No ale że Jolka jedzie z tym Gościem z Braniewa to normalnie jakieś czary mary . Musowo nad Morze pojechać i odpocząć . Ten świat szaleje jak nic . P.S. Może jest tak jak piszesz że Ci coś umknęło .
krzysurban Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Nic nie umknęło, jadę z Jolą
upiór Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Nic nie umknęło, jadę z Jolą Ty ty Jolka jedzie z Michem oj oj . Krzycho Ty sobie chyba grabisz w razie czego to się nie znamy i ja uciekam .
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2012 Grzesiu mam nadzieje że jak uć dojedzie to będzie jeszcze z kim pogadać
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Października 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Października 2012 Siemka Ja od jutra stanę się abstynentem. Mam prośbę do osób, które jeszcze nie wpłaciły aby już nie robić mi żadnych przelewów tylko o uregulowanie na miejscu. Jutro na rano idę do pracy a zaraz po pracy wyjeżdżam na mierzeję i nie będę miał możliwości sprawdzenia kto wpłacił. Pozdrawiam Siemik
Sympatycy orzeł Opublikowano 10 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2012 Pazdzioch my trenujemy od wtorku tak wiec z dnia na dzien jestesmy bardziej wytrzymali
Arkadiusz Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Pazdzioch my trenujemy od wtorku tak wiec z dnia na dzien jestesmy bardziej wytrzymali To się dopiero obaczy, tzn. sprawdzi!!! Motorówki do portu może i dotarły, ale Tankowce są w drodze.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2012 Orzełku tylko nie zamęcz Gienki i nie pomykaj 200 bo jest ślisko. Do jutra ok 22.00 !tut .Arek pięknie to ująłeś.
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2012 nie pomykaj 200 bo jest ślisko. Gdzie ślisko?? Chyba nie. Jak się pogoda strasznie nie zepsuje, to zamierzam przyjechać 2oo. Póki co, najgorszy jest silny wiatr. Ktoś jeszcze planuje przyjazd na 2oo?
szamot Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Michale ja normalnie nie nadążam ten jeden kozę sprzedał i zmądrzał . No ale że Jolka jedzie z tym Gościem z Braniewa to normalnie jakieś czary mary . Musowo nad Morze pojechać i odpocząć . Ten świat szaleje jak nic . P.S. Może jest tak jak piszesz że Ci coś umknęło . Nic nie umknęło, jadę z Jolą Czy może coś mi umknęło? .................... Nic wam nie umknęło , bo to ja jadę z Jolką :)
GrzechoCnik Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Siemiku, niestety nie przyjedziemy z Marzenką z powodów losowych. Zwalnia się nasze miejsce na liście, więc kogoś możesz tam wcisnąć Udanych baletów!
Sympatycy orzeł Opublikowano 10 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2012 Arek krowa ktora duzo muczy.malo mleka daje :-) .tak wiec Obaczymy
Jarek_PL Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Orzełku zgadzam się z Arkiem Dziś o 6:35 z portu Antwerpia wypłyną niszczyciel i kieruje sie na Kąty Rybackie
Klubowicze PIN Opublikowano 11 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2012 He he, no my już w blokach startowych, ale czytając co się zapowiada, to ja chyba z Iga płyniemy kajakiem no najwyżej pontonem. Bardzo proszę przy porcie uwzględnić zakaz falowania no ale po przybiciu to już falowo .
Sympatycy Kisiel Opublikowano 11 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2012 Siemik sorry za offtop (nawet mi nie ma kto przyp..... ) Nie wiem jak to się stało, ale jakimś cudem zostało mi 3 bańki oleju z tematu http://www.forum.bur...o-dobrej-cenie/ Zarzucam na auto - jak ktoś zainteresowany dawać znać - liczy się kolejność zgłoszeń - kasę przepijemy
szamot Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Tez jestem za zakazem falowania bo mam chorobę morską. Nas wypatrujcie wieczorową porą w porcie tam się wynurzymy gdyż przybędziemy okrętem podwodnym
Klubowicze krzytro Opublikowano 11 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2012 Siemik sorry za offtop (nawet mi nie ma kto przyp..... ) Nie wiem jak to się stało, ale jakimś cudem zostało mi 3 bańki oleju z tematu http://www.forum.bur...o-dobrej-cenie/ Zarzucam na auto - jak ktoś zainteresowany dawać znać - liczy się kolejność zgłoszeń - kasę przepijemy A tak przy okazji ,co z moimi filtrami oleju?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2012 My już na miejscu jako drudzy. Zjechaliśmy na bazę o 1.30 w nocy ze strażakami . Patrzymy z daleka a przed bramą jakiś gościu macha lampą że to tu . Podjechaliśmy bliżej a tu się okazuje że to nasz kumpel Orzeł od 2 godzin czeka na nas pod bramą . Po gorącym nocnym przywitaniu z rodziną Orłów gruchneliśmy po "garnuchu" i poszliśmy spać. Czekamy na resztę uczestników z informacją że pogoda na razie jest troszkę słoneczna z delikatną mżawką. Do zobaczyska.
Klubowicze PIN Opublikowano 11 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Października 2012 Roberto a czym przypłynęliście
Sympatycy orzeł Opublikowano 11 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2012 Jezeli ktos bedzie wyjezdzal na mierzeje z dziecmi to niech zabierze jakies gry planszowe dla dzieci bo nuda
Jarek_PL Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Nie wiem jak to się stało, ale jakimś cudem zostało mi 3 bańki oleju z tematu http://www.forum.bur...o-dobrej-cenie/ Zarzucam na auto - jak ktoś zainteresowany dawać znać - liczy się kolejność zgłoszeń - kasę przepijemy Pierwszy ! Chętny na olej
Rekomendowane odpowiedzi