szamot Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Siemik nie cukruj, nie cukruj co kot ci zpier......lił.. czy kolegów szukasz? (ja chyba bardziej nie mogę się doczekać więc jestem wcześniej, i to ja będę miał ten zaszczyt przywitam ciebie na Mierzeji !piwko To rozpal ognisko i podtrzymuj ino ogień,żeby zimno nie było.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 8 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2012 Kaska poleciała.Kup sobie Grzesiu coś ładnego i zamów słoneczko
Krzyżak Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 KASA POSZŁA. JESTEŚMY W PIĄTEK 13-15
Klubowicze bargacz Opublikowano 8 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2012 Kasa poszła. Będziemy w piątek po południu Bargacz Ela i Kira
boochos Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Ruszyła w drogę sałata z Suwałk do Malborka !!!! PS.uff zdążyłem przed Jaro_4setką
jaro_4setka Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 czekałem aż boochos przeleje kase,bo on to lubi wykręcać sie z takich imprez ,kasa poleciała ode mnie , Piotrek i Agnieszka też przelali... ps.poprosze pokoik jaro_4setka jedyneczka (jak bedzie trzeba to dopłace za taki luksus ), Piotrek i Agnieszka dwuosobowy, z góry dziękuje i do zobaczenia
Archie Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Powitał Kasiorrra w drodze, a ze bank ten sam, powinna szybko doleciec Bedziemy w piatek wieczorkeim i prośba o pokoik 3 lub 4 osobowy - jako ze familija liczna Pzdr - Archie
avanturnik Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Kasa od wandalistki i avanturnika również poleciała na konto. Jeśli można prosimy o pokoik 2-osobowy. Przybędziemy wieczorkiem w piątek z boochosem i Makim
Klubowicze robson Opublikowano 8 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2012 Tak przy okazji - czy ktoś z państwa będzie leciał na Mierzeję w piątek przez Włocławek - Toruń ?
Klubowicze Ravenka Opublikowano 8 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2012 Lamus musi być w czwartek rano w Elblągu - więc wygląda na to, że będziemy wcześniej niż przed północą
Klubowicze morwa37 Opublikowano 9 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2012 Prosze o dopisanie do listy; Morwa,Ala,Magdalena,Adam /10 lat/ należność ureguluje na miejscu planowany przyjazd piatek około 17-stej.
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Października 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Października 2012 Prosze o dopisanie do listy; Morwa,Ala,Magdalena,Adam /10 lat/ należność ureguluje na miejscu planowany przyjazd piatek około 17-stej. Siemka Dopisałem na listę pod nr. 6
Arkadiusz Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Dopisałem na listę pod nr. 6 To ja poproszę pod numerem 1!!! Bez Sebastiana. Tak przy okazji - czy ktoś z państwa będzie leciał na Mierzeję w piątek przez Włocławek - Toruń ? Tak, ja będę przejeżdżał, a o co chodzi ? Mogę Cię zabrać, synu !!! Płacisz za autostradę i jedziesz !!!
EMIL B Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Kasa poleciała. Do zobaczenia na miejscu. Planowany przyjazd piątek około 17 .
Komar Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Bzzzzzzzz Przelew w drodze. Powinienem dotrzeć !TAZ !wchair w czwartek po południu. Do zobaczenia.
Jarek_PL Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Tak przy okazji - czy ktoś z państwa będzie leciał na Mierzeję w piątek przez Włocławek - Toruń ? Tak, ja będę przejeżdżał, a o co chodzi ? Mogę Cię zabrać, synu !!! Płacisz za autostradę i jedziesz !!! Boguś ja tam bym z tym Panem nie jechał. On podobno niebezpieczny jest ! Zemną płacisz za autostradę , a przyjemności masz gratis. A tak serio to w Toruniu będe w czwartek późnym wieczorem , albo w piątek rano. Jutro będe już wiedział Gdyby Arkadiusz z różnych przyczyn cię nie zabrał , to ja zapraszam.
krzysurban Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Oznajmiam wszem i obecnym,że zagoszczę na mierzeji. Proszę dopisać Krzysurban + Jola Do zobaczyska
Klubowicze robson Opublikowano 9 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2012 Boguś ja tam bym z tym Panem nie jechał. On podobno niebezpieczny jest ! Zemną płacisz za autostradę , a przyjemności masz gratis. A tak serio to w Toruniu będe w czwartek późnym wieczorem , albo w piątek rano. Jutro będe już wiedział Gdyby Arkadiusz z różnych przyczyn cię nie zabrał , to ja zapraszam. Ale wypas - mam do wyboru dwóch kompanów podróży, tylko którego obawiać się bardziej mam !pomidor . P.S. Jarek - wyślij mi nr. telefonu na PM, jak będziesz w Toruniu to jakoś się spikniemy . P.S. 2 - Grzecho, przelew właśnie poleciał.
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Października 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Października 2012 Oznajmiam wszem i obecnym,że zagoszczę na mierzeji. Proszę dopisać Krzysurban + Jola Do zobaczyska Krzyś dopisałem Was pod nr. 30. Oczywiście na liście a ile numerków wyjdzie to zobaczymy po spotkaniu. Z wielką przyjemnością pozwoliłem sobie dopisać Valdiego z Molo, gdyż lekarze z ZSRR poskładali biedaczka po spotkaniu z lokomotywą parową i teraz czuje się jak nowo narodzony.
Sympatycy orzeł Opublikowano 9 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2012 Chlopaki dawac szybko na mierzeje pogoda super barowa pada leje.wieje
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Października 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Października 2012 Chlopaki dawac szybko na mierzeje pogoda super barowa pada leje.wieje Siemka Przedzwoń jutro rano do mnie.
resenok Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Cześć, Siemik pozycja nr 7 przyjeżdża ale z płcią piękną (prośba o dopisanie) poproszę o pokój "dwójeczkę" Kaskę wysłać na konto czy dać sobie spokój i wręczyć osobiście organizatorowi?? Uć przyjedzie razem Zdun+Paździoch+Resenok :-) Do zobaczenia
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Października 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 9 Października 2012 Cześć, Siemik pozycja nr 7 przyjeżdża ale z płcią piękną (prośba o dopisanie) poproszę o pokój "dwójeczkę" Kaskę wysłać na konto czy dać sobie spokój i wręczyć osobiście organizatorowi?? Uć przyjedzie razem Zdun+Paździoch+Resenok :-) Do zobaczenia Daj sobie już spokój z kontem, nawet nie wiesz ile to czasu zajmuje a uwierz że nie mam go za wiele. Pozdrawiam Siemik ps. dopisano
Bobas Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Oznajmiam wszem i obecnym,że zagoszczę na mierzeji. Proszę dopisać Krzysurban + Jola Do zobaczyska Przecież Jola jedzie z Michem
Klubowicze MAKI Opublikowano 10 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2012 No i stało się ---- Kaaaassskkaaa poszła !!! Grześ tak jak kolega Avanturnik pisał - przyjeżdżamy wieczorkiem ! Odliczamy czas - START ! Do miłego zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi