Sympatycy siemik Opublikowano 3 Października 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 3 Października 2012 P. Babciu - Janeczko. Wiedząc że zaszczyci nas Pani swoją obecnością próbuję zakombinować dodatkową atrakcję tylko dla Pani i jeśli uda mi się, to gwarantuję Pani przejażdżkę czymś naprawdę zajefajnym po naszej mierzei w doborowym towarzystwie przyjaciół z Burgmani. Pozdrawiam Siemik ps. Przelewy sprawdzę jutro . Autko już kupiłem teraz zbieram na silnik lotniczy do niego .
szamot Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Miło będzie się znowu zobaczyć.Pozdrawiam Grzesiu zamontuj do tego pędzidła lepiej jakiś silnik ze śmigłem
Klubowicze Doktorek Opublikowano 3 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2012 Propnowałem mojej Mamie wyjazd na nasze spotkanie,ale nie stety w piątek ma jedno dniowe badanie okulistyczne w Olsztyńskim szpitalu, po którym wróci do domu.
Klubowicze sonor Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Prosze od dopisanie na liste Sonor + Dorota + Maja (3lata) Kaske przeleje na dniach...
Sympatycy zdun13m Opublikowano 4 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2012 Kasa poleciała. Do zobaczenia na miejscu.
Arkadiusz Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Grzesiu zamontuj do tego pędzidła lepiej jakiś silnik ze śmigłem Ja się piszę na ten helikopter
Klubowicze Roni Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Powiem szczerze, że myślałem że mnie ktoś namówi na tą mierzeję ......a tu zonk! W związku z powyższym, oświadczam co następuje: Sam się namawiam na tą imprezę i dlatego proszę o dopisanie do listy na tegoroczną mierzeję wiślaną osobników o nickach Roni i Ania.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2012 Roni ty pieszczochu to Ciebie trzeba namawiać?
Arkadiusz Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Sam się namawiam na tą imprezę i dlatego proszę o dopisanie do listy na tegoroczną mierzeję wiślaną osobników o nickach Roni i Ania. Wyskoczyłeś jak zwykle przed szereg, miałem Cię namawiać od poniedziałku dopiero, oj Ty niecierpliwy, oj Ty.
Samba Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Proszę dopisać do listy Sambę. Do zobaczenia.
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2012 Bardzo proszę o dopisanie nick melmacie
Klubowicze Roni Opublikowano 5 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2012 Wrzonio, Arek na Was zawsze można liczyć. To co? idziemy się pożalić? ps. kasa leci
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2012 Idziemy, tylko kto nas wysłucha.
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Października 2012 Jest taki dział na forum Idziemy, tylko kto nas wysłucha.
Tomekgdz Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Panowie czekam w czwartek a kolega zagraniczny, jako pierwszy
krzys-68 Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Panowie czekam w czwartek a kolega zagraniczny, jako pierwszy Nie znasz dnia ani godziny,mam taki chytry plan ale pewnie wyjdzie :"ak zawsze"
Sympatycy orzeł Opublikowano 5 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2012 Tomku hola hola. To my czekamy na was wszystkich już od wtorku. (Trzeba napalić w piecu, żeby wam gnaty reumatyzmu się nie nabawiły na starość )
upiór Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Oj oj ty malutki z Piotrkowa Trybunalskiego Ty byś sobie taki temat odpuścił . Tego z Duninowa możesz nabierać i tego od ZACNEJ marki ze Stolicy . Roni po prostu boi się Ani , brawo za decyzję . Ja i tak jestem pewien że to Ania Go na mówiła . . Pewnie było tak choć kruszynko choć pojedzmy nad może . No starczy bo jak mnie dopadnie ten Malutki to będzie zemną krucho . P.S. Grześ kasa poleciała fru .
dr.big Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 (...)To my czekamy na was wszystkich już od wtorku(...) Kurcze, ale luksusy . PS. A co do pomysłu przyjazdu skuterami... Ja niestety 650 km przejadę samochodem... To już nie te letnie temperatury. Edit: Grzesiu, przelew zaraz robię... Zlecenie poszło, ale kaskę będziesz miał najwcześniej w poniedziałek...
Klubowicze krzytro Opublikowano 6 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2012 Kaska poszła
Sympatycy siemik Opublikowano 7 Października 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Października 2012 Siemka Nawet nie wiecie jak przeżywam nasze spotkanie. Moja cała rodzinka nie może się doczekać. Ja przesunąłem sobie urlop aby nacieszyć się waszym towarzystwem. Pozdrawiam Siemik.
Sympatycy orzeł Opublikowano 7 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2012 Siemik nie cukruj, nie cukruj co kot ci zpier......lił.. czy kolegów szukasz? (ja chyba bardziej nie mogę się doczekać więc jestem wcześniej, i to ja będę miał ten zaszczyt przywitam ciebie na Mierzeji !piwko
michu Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Grzesiu Przelewik właśnie poleciał frrrrrrrrrrrrr
Mareczek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Kasa w drodze. Ja będę w piątek około godziny 17,00
Klubowicze Domel Opublikowano 7 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Października 2012 Kasa pooleciała.
Rekomendowane odpowiedzi