Bobas Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Grześ, udało mi się przekonać moją drugą połowę. Proszę dopisać do Bobasa Anię. Do zobaczyska.
Sympatycy orzeł Opublikowano 19 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Września 2012 Grzesiiuu! Proszę dopisać do listy społecznej: Orła z Gieńką + orlątka (Robert lat 9 i Julka lat12)
Sympatycy siemik Opublikowano 20 Września 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 20 Września 2012 W dniu 19.09.2012 o 18:46, Bobas napisał(a): Grześ, udało mi się przekonać moją drugą połowę. Proszę dopisać do Bobasa Anię. Do zobaczyska. Siemka Lista uzupełniona.
avanturnik Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Proszę o dopisanie do listy - wandalistka i avanturnik
Jarek_PL Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Jak patrzę kto już się zapisał i domyślam się kto jeszcze może , to wydaje mi się że jeden niewypał jaki dałem z Bieszczadami to wystarczy. Proszę o dopisanie do listy nicku jarek_pl ps. Siemik nie ulokuj mnie please w zbiorówce Cenie sobie prywatność, a poza tym w nocy zachowuje się głośno.
Klubowicze PIN Opublikowano 28 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2012 Kaska poszła. Nie ma odwrotu Doczekać się już nie można no
Klubowicze MAKI Opublikowano 28 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Września 2012 A więc decyzja zapadła !! Grześ Proszę o dopisanie ! MAKI + MAKOWINKA
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Września 2012 Siemka Lista uzupełniona, wpłaty zaznaczam plusikiem " + "
Arkadiusz Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 W dniu 27.09.2012 o 18:17, Jarek_PL napisał(a): a poza tym w nocy zachowuje się głośno. Tak, potwierdzam, znam to z Lęborka Grześ, przelew został wykonany, wyglądaj na przelew.
boochos Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 chciałbym dopisać jeszcze jedno swoje dziecko- Amelka-lat 3. Mam też pytanie- skoro będziemy we dwoje dorosłych + dwójka dzieci 11 i 3 lata- to w jakim pokoju(ilu osobowym) możemy liczyć na nocleg?
Tomekgdz Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 Panie siemiku kasa poleciała pytanie drugie, kto przyjedzie po Tomeczka i go odwiezie do domku pozdrawiam chętnych Mowa oczywiście od czwartku
Sympatycy orzeł Opublikowano 28 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2012 Grzesiu. Kasiorę przelałem za trzech burgmaniaków czyli (orzeł,gieńka i jarek_pl ). Do zobaczyska na miejscu
Arkadiusz Opublikowano 28 Września 2012 Opublikowano 28 Września 2012 W dniu 28.09.2012 o 20:16, orzeł napisał(a): przelałem za trzech burgmaniaków czyli (orzeł,gieńka i jarek_pl ). Orzeł, macie znów dziecko ? Jarek, ładnie imię Gienia, gratulację !!!
Sympatycy siemik Opublikowano 28 Września 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 28 Września 2012 - boochos Pokój na pewno będzie co najmniej czteroosobowy. - Tomekgdz Przyjechać to może nie przyjadę ale zagwarantować Ci mogę że w czwartek odpuszczę każdemu PKSowi jadącemu z Grudziądza do Malborka. Ja będę już w czwartek od 16tej. Pozdrawiam Siemik
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2012 Kasa poszła. Do zobaczyska.
Tomekgdz Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 - Tomekgdz Przyjechać to może nie przyjadę ale zagwarantować Ci mogę że w czwartek odpuszczę każdemu PKSowi jadącemu z Grudziądza do Malborka. Siemik bardzo dziękuję za tak przychylne załatwienie sprawy
Sympatycy orzeł Opublikowano 1 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2012 siemik dlaczego nie ma plusika przy jarku_pl przecież zapłaciłem za nasze i jego gębę
Sympatycy siemik Opublikowano 1 Października 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 1 Października 2012 Sorki ale Jarka "gęba" poszła na nadgodziny dla mnie. hi.hi. Nie zdążyłem jeszcze enter wcisnąć a ty już napisałeś. Pozdrawiam Siemik
Klubowicze Doktorek Opublikowano 1 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2012 Kasę na zakończenie sezonu w Kątach juz przelałem na konto Siemika
Klubowicze Jack Opublikowano 2 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2012 Proszę o dopisanie do listy. Zakwaterowanie w miarę możliwości z jakimiś przygłuchymi staruszkami bo chrapię! Przyjeżdżam prawdopodobnie w piątek ok. godz. 18,00. Kaskę pcham za chwilę.
Sympatycy spinka Opublikowano 3 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2012 Po uzgodnieniach Babcia Janka czyli Pani Stenia prosi o dopisanie do listy uczestników, od piątku. Szykować kremy z filtrem ma być słoneczko. Do zobaczenia. p.s. kasa właśnie leci
Klubowicze Ewik Opublikowano 3 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2012 Tak się cieszę z obecności Babci Janki
Bobas Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Fajosko, że pani Janka zaszczyci nas swoją obecnością
upiór Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 W dniu 3.10.2012 o 07:18, spinka napisał(a): Po uzgodnieniach Babcia Janka czyli Pani Stenia prosi o dopisanie do listy uczestników, od piątku. Szykować kremy z filtrem ma być słoneczko. Do zobaczenia. p.s. kasa właśnie leci Spineczko myślę że to Twoja zasługa że Babcia zaszczyci nas swoją osobą . Będzie nam wszystkim niezmiernie miło . Do spotkania pozostało 236 godzin ;) .
Rekomendowane odpowiedzi