Klubowicze valdi Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jak zawsze obecni,sztuk 2 Valdi na Molo
Radi23 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Siemiku, proszę o dopisanie do listy Radi23 i Iwa. Pozdrawiam Radi
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Września 2012 Administrator Opublikowano 5 Września 2012 Wszystko wskazuje na to, że w tym terminie powinienem mieć wolny weekend... więc jeśli wiatry będą pomyślne to stawiam się... na jednej z najciekawszych imprez Klubu Burgmania na Mierzei Wiślanej Proszę o dopisanie: MariuszBurgi + Weronika (lat 11) Ps. Co do kręcenia śmigłem to obiło mi się o uszy, że pojawiają się na rynku słabej jakości podróbki. Ostatnio ktoś próbował naśladować mistrza tej dyscypliny... a to nieładnie. Toż to jakby podrabiać Boss' a czy Versace
Krzyżak Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Proszę o dopisanie: Krzyżak + Magda
dr.big Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Bede sie staral, prosze o dopisanie ...
Mareczek Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Proszę o dopisanie również mnie. Mareczek szt. 1
Klubowicze PIN Opublikowano 10 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2012 Właśnie negocjuje urlop na 12, w związku z tym proszę o dopisanie: Iga+Pin+Romek (będzie miał 5 miesięcy )
Klubowicze Aga Opublikowano 10 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2012 Właśnie negocjuje urlop na 12, w związku z tym proszę o dopisanie: Iga+Pin+Romek (będzie miał 5 miesięcy ) No w końcu Siemiczku, czy mógłbyś poprawić wiek mojego dziecka - Jachu ma 9 lat Domel nie wpisał, a Tobie się chyba troszeczkę pomyliło
Sympatycy Kisiel Opublikowano 10 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2012 Dobra namówiliście mnie: 1.Kisiel 2 i 3.Hauskommando (Kinga, Zofia, Władźka, Miećka jak kto lubi ) 4 i5.Dziecka 7+11 (Maciek, Julka) P.S. Jaka dopłata za kobitę w ciąży (uwaga potrafi zjeść )
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Września 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Września 2012 Aga, przepraszam - poprawiłem. Teraz do Pina - czekaj na pocztę z niespodzianką. Kisiel - sorki ale nie zakumałem ile osób mam dopisać. Sorki ale wyższą szkołę skończyłem kilkanaście lat temu a potem tylko w dół jako krawężnik robiłem. Napisz proszę bardziej zrozumiale, Pozdrawiam Siemik
Sympatycy Kisiel Opublikowano 11 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2012 Wiedziałem Hauskommando = moja żona. Jest jedna ale w dwóch osobach (z dziedzicem części fortuny w brzuchu) stąd numery 2i3 na liście oraz zapytanie o dopłatę za ciężarną. Resztę chyba już ogarniasz Przykładowy wygląd listy uczestników po wpisaniu mojej familiji: x.Kisiel x+1.Kinga x+2.Julka (lat 11) x+3.Maciek (lat7) Eny kłeszczyns?
Klubowicze Aga Opublikowano 11 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2012 Aga, przepraszam - poprawiłem. Pozdrawiam Siemik Ależ ja się nie gniewam, wiem, że Janek wygląda na starszego Pozdrowienia dla całej rodzinki
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 11 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2012 Proszę o dopisanie do listy obecności Strażak i Patrycja(Strażaka)
Sympatycy zdun13m Opublikowano 12 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2012 Grzesiu proszę o dopisanie do mojej rodzinki, Sara lat 12 i Karol lat 5.
Archie Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Powitać To i ja poproszę o dopisanie: Archie + kobiełka + Ola (4 latka) + Michałek (7 lat) Pzdr.
Arkadiusz Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Grzesiek, to dopisz i mnie ? w końcu. Jak ZACNY skład to zacny. A weekend szykuje się wolny. Na razie : Arkadiusz, Sebastian lat 12
Sympatycy siemik Opublikowano 12 Września 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Września 2012 Areczku myślałem że zapomniałeś o mojej rodzince. Czekałem z niecierpliwością na ten wpis. Teraz z wielką przyjemnością otwieram sobie Taterkę i machnę duszkiem za twoje zdrowie. Pozdrawiam Siemik
bogdan201 Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Grzesiu to dopisz i mnie : 1. bogdan201, 2. Bartek lat 12
Sympatycy Cormoran Opublikowano 14 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2012 Proszę o wprowadzenie na listę: Roberto Aga
Arkadiusz Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Areczku myślałem że zapomniałeś o mojej rodzince. Nie ma szans, jesteście skazani na mnie !!!
upiór Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Nie ma szans, jesteście skazani na mnie !!! Wazelina jak nic !piwko :laughing: .
Sympatycy siemik Opublikowano 16 Września 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Września 2012 Siemka W związku z dość dużą frekwencją na 99% będzie dodatkowa atrakcja, którą postara przygotować właściciel ośrodka czyli - Przejażdżki konne dla dzieci i wozami konnymi po lesie dla dorosłych i dzieci.
Abach Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Nie, no konie mnie przekonały A serio... proszę dopisać - Smerfetka i Abach, opcja full wypas od piątku do niedzieli Co prawda w sobotę wyskoczę z rana do roboty, ale postaram się szybko wrócić Przelew leci... tym razem bez zwrotów Za poprzedni jeszcze raz przepraszam
kiero Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Proszę o dopisanie dwie osoby to są moi przyjaciele-ADAM i Monika .Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi