szamot Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Dalej montuj pełno metrażowy to na Oskara się załapiesz tylko się pospiesz
Klubowicze Doktorek Opublikowano 26 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2012 Zbyszek widać, że się napracowałeś przy filmiku ale szkoda, ze taki krótki ten filmik, pozdrawiam
Klubowicze PIN Opublikowano 27 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2012 Akcja z kołem w 17 sek. normalnie mnie powaliła, posikałem się ze śmiechu . Rewelacja w 99,5% oddaje klimat
Klubowicze Domel Opublikowano 27 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Listopada 2012 Zwiastum filmu bardzo dobrze zapowiada jego całość. Super sprawa przypomieć sobie to co sie tam działo. Zybex proponuję zmontować film tak by akcja z kołem była na samym końcu - to będzie dobre posumowanie wydarzenia
Jarek_PL Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Ooo jakie znajome klimaty ! Zybex klej długometrażówkę , bo zwiastun dobrze zwiastuje.
Lucjan73 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja wiem co autor chciał nam przekazać filmik to projekcja z pamięci biesiadników !piwko na Mierzeii - tyle zapamiętali z pobytu - tylko przebłyski ale w przecież w życiu liczą się tylko chwile...
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Listopada 2012 Zbyszek. Rewelka. Fajnie powspominać w taki sposób.
upiór Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zbyszek. Rewelka. Fajnie powspominać w taki sposób. Grześ wspomnienia , wspomnieniami ale Ty to może zacznij pomału planować temat . Jesień na Mierzei 2013 ROKU . No i powiem Ci że za dużego wyboru to ty nie masz :msn-wink: . Myślę że ogrom Koleżanek i Kolegów zgodzi się ze mną . To jesienne już spotkanie wskoczyło w cykl spotkań całego sezonu .
Arkadiusz Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Siemik Upiór dobrze prawi, masz p........ne!!! A jak nie będziesz organizował to i tak pojadę. Hi, hi już tak z przyzwyczajenia. Te spacery, te biesiady!!!
Drek Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mam cały film z Mierzeji. Jednak wymaga jeszcze korekty.
Jarek_PL Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Dajcie jakiś pomysł jak to wrzucić. Wiem,bo sam wkładam długie filmy na YouTube że jest to możliwe , a jak ? Myślę że musisz dać go do wrzucenia komuś kto ma aktywne konto na tym portalu.
Administrator Artix Opublikowano 16 Grudnia 2012 Administrator Opublikowano 16 Grudnia 2012 ehh Mierzeja co za denny zlot, sila mnie zmusili zebym pojechal, za rok jak nikt nie zmusi to sam pojade, bo kara musi byc do tego filmiki phi, zwiastun fajny a gdzie premiera, zerkne na "chomika" moze juz jest w wersji NCAM. A jesli ktos pamieta ze biegalem po plazy i szukalem korzenia do akwarium wszem i wobec oswiadczam ze znalazlem, i prezentuje sie tak: nie na darmo spacerowalem po plazy z siekiera i piłą
Drek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Korzeń jest a gdzie ryby? A film nie przeszedł cenzury sorry.
szamot Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Wisisz mi piwo które zakupiłem na seans filmowy, to miał być miły wieczór a taki nie był bo filmu nie ma.
Klubowicze valdi Opublikowano 17 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Grudnia 2012 Korzeń jest a gdzie ryby? Ryby były po grecku na stole wigilijnym
Rekomendowane odpowiedzi