Klubowicze frodka2 Opublikowano 13 Listopada Klubowicze Opublikowano 13 Listopada Miło było zobaczyć znajome twarze, choć do góry nogami jakby inaczej wyglądają 😛 Dziękujemy za miłe spotkanie i miejmy nadzieję, do zobaczenia na wiosnę 😃 Jurek i Aneta 2
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sławek1 Opublikowano 13 Listopada Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Listopada Dzięki wszystkim za spotkanie i miło spędzony czas. Jak zwykle śmiechu i pogaduszek nie brakowało . A i goście dopisali, 👍 3
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Listopada Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Listopada 52 minuty temu, frodka2 napisał(a): Miło było zobaczyć znajome twarze, choć do góry nogami jakby inaczej wyglądają (...) Bardzo przepraszam, ale próbowałem na różne sposoby odwrócić do normalnego poziomu, ale mój telefon za każdym razem wstawia "do góry nogami".
Klubowicze frodka2 Opublikowano 13 Listopada Klubowicze Opublikowano 13 Listopada Teraz, Saper napisał(a): Bardzo przepraszam, ale próbowałem na różne sposoby odwrócić do normalnego poziomu, ale mój telefon za każdym razem wstawia "do góry nogami". To wszystko przez Nietoperza! 🤣🤣🤣By nie zemdlał!!! 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Listopada Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Listopada No i wszystko jasne 🤣. 1
Rekomendowane odpowiedzi