Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

My w domku. Odwieźliśmy kolegę Szymqw-a do Boguchwały, chociaż raz nam zginął po drodze :), a chciałem go poprowadzić trochę inną drogą ;)  i spokojnym tempem wróciliśmy do Rzeszowa. Tempo było takie spokojne że Saper z tyłu prawie zasypiał :D

Krzysiu - dzięki za chlebek ze smalczykiem i ogóreczki :P  

Godzinę temu, Bogusz napisał:

......... . Moje moto już u fachowca . .........

kurcze, a liczyłem że Ci pomożemy i zrobimy sami. No i znalazłeś jakiś defekt w hamulcach ?

Opublikowano

Ja właśnie dotarłem do domu. Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie! Miło było Was poznać.

Endriu, Saper dziękuję za towarzystwko (hehe...sorry  :D źle Was zrozumiałem, myślałem że dużo wcześniej odbijacie i pognałem prosto przez centrum :P). Mam nadzieję, że wszyscy już szczęśliwie dotarli.

P.S.

Podnóżki się otworzyły teraz, zacina się po prostu to cięgno gdzieś na lince - na weekendzie popatrzę i spróbuje naprawić (no bo siara trochę, chcieliście zobaczyć otwieranie podnóżków a tu zonk :D)

• Użytkownicy+
Opublikowano
16 minut temu, Szymqw napisał:

Podnóżki się otworzyły teraz, zacina się po prostu to cięgno gdzieś na lince - na weekendzie popatrzę i spróbuje naprawić (no bo siara trochę, chcieliście zobaczyć otwieranie podnóżków a tu zonk :D)

Ja tylko mówiłem że to w tym sprzęcie mi się najbardziej podoba :) chociaż drugi cylinder też jest fajny :)  a co do wspólnego wyjazdu z Rzeszowa już dostałem opiernicz od mojej żony że trochę kiepsko się dogadaliśmy, dlatego dopadliśmy Cię na światłach i dalej już było OK

!scooter!scooter!scooter

Opublikowano

My z Krzychem też do domku bez problemowo. Fajnie się było spotkać w tak licznym gronie. 

Opublikowano

Hej chłopaki i dziewczyny. Dzisiaj byłem na egzaminie na A. Testy 74 /74. Teraz tylko zrobić jazdy i egzamin z praktyki.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano

No to trzymam kciuki !OKK.

Opublikowano

Ja rowniez trzymam kciuki . Jedynka i do przodu . Hej

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Endriu - nie ma za co, zorientowałem się przy kasie, że zapłaciłeś... więc to ja tobie dziękuje za chlebek ze smalczykiem i ogóreczki ;)

• Użytkownicy+
Opublikowano

Ale pomysł na smalczyk był Twój :)  jak miałem nie zapłacić, jak prawie wszystko sam zjadłem :D  a i jeszcze była cebulka :)  wszystkiej nie dałem rady wszamać więc pewnie dzisiaj rano ktoś tam na śniadanie opędzlował jajecznicę na cebulce :rolleyes: 

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

Dla przypomnienia, bo to już jutro i ma nie padać !jump.

Dnia 23.08.2018 o 21:46, Saper napisał:

Kolejne spotkanie ustalono na 27.09.2018 godzina 18.00, karczma w Zawadzie.

Opublikowano

Hej . Mnie nie bedzie - pies po operacji obu nog tylnych - rekonstrukcja zerwanych wiazadel krzyzowych . Nie wydole , choc jak Grzesiek mowi na jutro zapowiada sie piekna pogoda . A ...Szkoda .
Milego dla wszy#tkich :)

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Opublikowano
50 minut temu, Saper napisał:

Pamiętamy, pamiętamy.  Ja przepraszam, ale nie obiecuję, że uda mi się pojawić :( . Wrzesień mam wogóle prze...(khm)...any w robocie. Jutro na bank wcześniej nie wyjdę z pracy, a w piątek z rańca już delegacja do Wa-wy. Postaram się wpaść, ale nic nie mogę obiecać...

Opublikowano

Reprezentacja Dębicy w składzie szt 2, powinna się pojawić.

• Użytkownicy+
Opublikowano

a ja chyba wpadnę sam i to pewnie prosto z roboty auuutem .

Opublikowano

tylko nie zatrzaśnij kluczyków :ph34r:

• Użytkownicy+
Opublikowano
2 godziny temu, EndriuBis napisał:

a ja chyba wpadnę sam i to pewnie prosto z roboty auuutem .

No to będzie "bal samców".

Telefon i samochód odzyskałeś?

• Użytkownicy+
Opublikowano
Godzinę temu, Saper napisał:

No to będzie "bal samców".

Nie "bal samców" tylko zrobimy "spotkanie biznesowe" :) lepiej brzmi :D 

Godzinę temu, Saper napisał:

Telefon i samochód odzyskałeś?

Czekam na kuriera z zapasowymi kluczykami. Na razie żona łaskawie użyczyła mi swojego samochodu, a w robocie na "ten czas" dostałem jakąś Pandę :)  - taki dziwny niby samochód co to lewarek od biegów ma gdzieś w okolicach radia :D

a swoją drogą, kuźwa - jak trzeba w sierpniu płacić ubezpieczenie to ponoć jestem właścicielem dwóch samochodów, ale jak mi się uziemił ten trzeci - służbowy to się okazuje że tamte dwa nie moje :( 

• Użytkownicy+
Opublikowano
Godzinę temu, EndriuBis napisał:

... kuźwa - jak trzeba w sierpniu płacić ubezpieczenie to ponoć jestem właścicielem dwóch samochodów, ale jak mi się uziemił ten trzeci - służbowy to się okazuje że tamte dwa nie moje 

Takie czasy Panie, jak trzeba ponieść koszty, to Twoje, ale jak korzystać, to już niekoniecznie, najważniejsze żebyś zapłacił, jeździć możesz autobusem.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Kolejne spotkanie,  :gathering:  tym razem biznesowe przeszło do historii. Frekwencja dopisała, byłem Ja i EndriuBis,  był Paweł i Gumiś i przyjechali Grzesiek i Saper :)  a z pojazdów był jeden skuter (ale za to jaki :) ) !scooter , jedno 4oo z trumną na dachu  i jeden wózek inwalidzki !wchair  !w00t  ale wesoło było jak zawsze, jak zwykle pogadaliśmy o wszystkim, a na koniec wyszło że o niczym :)   Do następnego razu - ciekawe czy w październiku jeszcze jakiś !scooterprzyjedzie ? 

• Użytkownicy+
Opublikowano

To fakt, spotkanie przeszło...

Kolejne spotkanie zostało ustalone na:

18.10.2018r. godzina 18.00 - Karczma u Jana

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

No Panowie, pełna mobilizacja - bo to już jutro.  I co ciekawe chyba ostatni dzwonek aby się jeszcze przejechać na !scooter    kto się melduje jutro u Jana ?  Ja chyba będę sam - Baśka dochodzi do siebie po niedzieli.  :(   

Opublikowano
No Panowie, pełna mobilizacja - bo to już jutro.  I co ciekawe chyba ostatni dzwonek aby się jeszcze przejechać na !scooter    kto się melduje jutro u Jana ?  Ja chyba będę sam - Baśka dochodzi do siebie po niedzieli.     

Hej .
Robie wszystko bym był jutro . :)
Miłego !scooter

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Ja też postaram się być.

Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano

Powinienem być, planuję !scooter.

• Użytkownicy+
Opublikowano
22 minuty temu, Szymqw napisał:

Ja też postaram się być.

Szymon, tylko dobrze się ubierz, albo weź coś do kufra, bo wieczorkiem znowu może być chłodno.

Chociaż np. wczoraj wieczorek wydawał się spoko :)  ale co innego spacerek między blokami, a co innego jazda na 2oo za miastem.