snajper-psg1 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia To może w ten sposób? Waldek (deklaracja telefoniczna) Dorota Beata Mussum Saper Robbi Bienias (deklaracja na PW) Sławek1 snajper-psg1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Kwietnia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Kwietnia Też pięknie, frekwencja nie zapowiada się najgorzej. Stolik zamówiony, znajdzie się miejsce dla "partyzanta" - jakby co. 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Kwietnia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Kwietnia Spotkanie w toku, lokal Ok. 2
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 16 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 16 Kwietnia Po spotkaniu . Oczywiście przepony odpowiednio pracowały ze śmiechu a i nie brakło tych poważniejszych tematów. Do następnego razu 🛵 2
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Kwietnia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Kwietnia Spotkanie zakończone jakiś czas temu. Kolejne spotkanie ustalono na dzień 14.05.2026r. godzina 18.00 Restauracja Gościniec ul. Przemysłowa 3. O tutaj - KLIK..
Robbi Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Siemka Spotkanie zacne towarzystwo również zacne. Było również o nietoperzu co słuchał muzyki tylko do końca nie wiem jaka to była muzyka 🤔 😂😀🛵😉 Pozdrawiam
mussum Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Robbi za dużo rapu słuchasz, stanowczo za duużo😉🎶🦇 🎧🌳
Robbi Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 29 minut temu, mussum napisał(a): Robbi za dużo rapu słuchasz, stanowczo za duużo😉🎶🦇 🎧🌳 Ha ha😂👍
Klubowicze nietoperz Opublikowano 17 Kwietnia Klubowicze Opublikowano 17 Kwietnia 4 godziny temu, Robbi napisał(a): Siemka Spotkanie zacne towarzystwo również zacne. Było również o nietoperzu co słuchał muzyki tylko do końca nie wiem jaka to była muzyka 🤔 😂😀🛵😉 Pozdrawiam Kto mnie obgadywał ?
Robbi Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia 53 minuty temu, nietoperz napisał(a): Kto mnie obgadywał ? Cześć wszyscy co są na zdjęciach 😀😂 ale to o takim nietoperzu co lata w słuchawkach ale dogłębnie już Grzegorz Ci musi odpowiedzieć Pozdrawiam 😂😀🛵
Rekomendowane odpowiedzi