Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Marca Autor Użytkownicy+ Opublikowano 12 Marca 23 godziny temu, EndriuBis napisał(a): ... A tak po za tym, kto planuje nie być ? ... Więc przypomnę: W dniu 3.02.2026 o 10:48, Saper napisał(a): ... udział w spotkaniu jest dobrowolny i NIEobowiązkowy i wcale nie trzeba się starać aby NIE być. Wystarczy po prostu NIE być. Z pozostałymi - do zobaczenie wieczorem. 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 12 Marca 1 godzinę temu, Saper napisał(a): Więc przypomnę: ... ja tam swoje wiem 😜 zawsze "trzeba się starać". A z innej beczki. Dzisiaj w kalendarzu święto: Bernarda ? 😜 To może jednak będę ? 🤔
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Marca Autor Użytkownicy+ Opublikowano 12 Marca Spotkanie zakończone, frekwencja dopisała. Kolejne spotkanie ustalono na dzień 16.04.2026r. godzina 18.00 Restauracja Gościniec ul. Przemysłowa 3. O tutaj - KLIK.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 12 Marca Użytkownicy Opublikowano 12 Marca Ot i po spotkaniu . Ono zawsze szybko zleci ten czas jest nieubłagany. Jak zawsze dobra zabawa , śmiechy i te trochę poważniejsze tematy. Nowe ustalenia . Ale o nich to już Grzegorz i Andrzej coś napiszą. Dzięki za spotkanie i do następnych 🛵🛵🛵
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Marca Autor Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca Rekonesans w nowej miejscówce został zrobiony: parking jest z parkomatami, po zarejestrowaniu pojazdu numerem rejestracyjnym są dwie godziny darmowe, ale po zarejestrowaniu numeru rejestracyjnego pojazdu w lokalu przy bufecie trzy godziny są darmowe, co w mojej ocenie jest zupełnie wystarczające, można zamawiać na indywidualne rachunki, płatność dokonywana jest przy bufecie, nie widzą w tym problemu, są dwie sale ze stolikami, po zgłoszeniu ilości osób obsługa połączy stoliki, aby wystarczyło miejsca, w związku z powyższym, będzie potrzebna deklaracja uczestnictwa, abym mógł zgłosić na ile osób mają przygotować stolik, termin zgłoszenia uczestnictwa do dnia 15.04.2026r. menu - KLIK.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca Mnie to tam wszystko jedno gdzie mnie nie będzie 🤪 ale .... Znaczy się że od teraz z partyzanta nie można wpaść ? 🤔
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Marca Autor Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca Godzinę temu, EndriuBis napisał(a): Mnie to tam wszystko jedno gdzie mnie nie będzie ... Więc nie będzie to dla Ciebie problemem.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca Akurat nie siebie miałem na myśli tylko tak zwanych "niespodziewanych gości". Są też tacy co przyjeżdżają na spotkania częściej jak ja, a na forum ich nie ma. Ok. Samo się wyklaruje.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Marca Autor Użytkownicy+ Opublikowano 25 Marca 10 minut temu, EndriuBis napisał(a): Akurat nie siebie miałem na myśli ... Więc wyrażaj się jaśniej.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 26 Marca Użytkownicy Opublikowano 26 Marca 18 godzin temu, EndriuBis napisał(a): Znaczy się że od teraz z partyzanta nie można wpaść ? 🤔 Andrzejku nie popadajmy w skrajności. Zawsze można przyjechać bez zapowiedzi. I chętnie zapraszamy takich " gości " Podanie ilości osób jest wstępne by można było ewentualnie dołożyć stolik i krzesła. A myślę że jak " Gościniec " się przyjmie to 🤔to dołożenie stolika na bieżąco nie będzie problemowe. Pozdrowionka i do zobaczyska 🛵
mussum Opublikowano Środa o 06:12 Opublikowano Środa o 06:12 Grzesiu dzięki za komplet informacji, lokal i menu wygląda całkiem sympatycznie. Do zobaczenia 16-tego.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Środa o 10:37 Użytkownicy+ Opublikowano Środa o 10:37 @mussum musisz się określić do 15-go czy będziesz sam, czy z Beatką bo ..... no opisane wyżej 🙃 Ja (my) jeszcze nie mogę się określić - za wcześnie.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Środa o 18:11 Użytkownicy Opublikowano Środa o 18:11 7 godzin temu, EndriuBis napisał(a): @mussum musisz się określić czy będziesz sam, czy z Beatką bo ..... no opisane wyżej 🙃 Ja (my) jeszcze nie mogę się określić - za wcześnie. A ty dalej swoje🫢 Lubisz się droczyć. Do deklaracji jeszcze sporo czasu 😀🛵
Robbi Opublikowano Piątek o 05:58 Opublikowano Piątek o 05:58 Siemka Andrzejku wiemy że lubisz się droczyć i to Ci sprawia przyjemność. Przeczytaj ze zrozumieniem co napisał Grzegorz tam jest napisane że deklaracja wstępna uczestników dzień przed spotkaniem jest potrzebna aby obsługa restauracji wiedziała ile przygotować miejsc na spotkanie i aby przed samym spotkaniem nie było zamieszania z dostawieniem stolików.Nikt nikogo nie zmusza z tego co jest mi wiadomo spotkania są dobrowolnie. Jeżeli się miejsce nie spodoba to przecież zawsze możemy spotykać się w Karczmie u Jana , zmiany w życiu są wskazane.Ślazacy spotykają się w różnych miejscach i jakoś żyją. Temat Ja uważam za zakończony. Życzę Wszystkim Zdrowych spokojnym Świat Wielkanocnych🐣🛵 Pozdrawiam
snajper-psg1 Opublikowano Piątek o 21:17 Opublikowano Piątek o 21:17 Normalnie aż muszę przyjechać żeby poznać historie w karczmach spisane i w menu podane, tak burzliwy temat się robi!
Rekomendowane odpowiedzi