Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano
23 godziny temu, EndriuBis napisał(a):

... A tak po za tym, kto planuje nie być ? ...

Więc przypomnę:

W dniu 3.02.2026 o 10:48, Saper napisał(a):

... udział w spotkaniu jest dobrowolny i NIEobowiązkowy i wcale nie trzeba się starać aby NIE być. Wystarczy po prostu NIE być.

Z pozostałymi - do zobaczenie wieczorem.

• Użytkownicy+
Opublikowano
1 godzinę temu, Saper napisał(a):

Więc przypomnę: ...

ja tam swoje wiem 😜 zawsze "trzeba się starać".  A z innej beczki. Dzisiaj w kalendarzu święto: Bernarda ? 😜  To może jednak będę ? 🤔

• Użytkownicy+
Opublikowano

Spotkanie zakończone,  frekwencja dopisała.

Kolejne spotkanie ustalono na dzień 16.04.2026r. godzina 18.00 Restauracja Gościniec ul. Przemysłowa 3. O tutaj - KLIK.

20260312_181334.jpg

20260312_181317.jpg

• Użytkownicy
Opublikowano

Ot i po spotkaniu . Ono zawsze szybko zleci ten czas jest nieubłagany. Jak zawsze dobra zabawa , śmiechy i te trochę poważniejsze tematy. Nowe ustalenia . Ale o nich to już Grzegorz i Andrzej coś napiszą. Dzięki za spotkanie i do następnych 🛵🛵🛵

IMG_6219.jpeg

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

Rekonesans w nowej miejscówce został zrobiony:

• parking jest z parkomatami, po zarejestrowaniu pojazdu numerem rejestracyjnym są dwie godziny darmowe, ale po zarejestrowaniu numeru rejestracyjnego pojazdu w lokalu przy bufecie trzy godziny są darmowe, co w mojej ocenie jest zupełnie wystarczające,
  • można zamawiać na indywidualne rachunki, płatność dokonywana jest przy bufecie, nie widzą w tym problemu,
  • są dwie sale ze stolikami, po zgłoszeniu ilości osób obsługa połączy stoliki, aby wystarczyło miejsca,
  • w związku z powyższym, będzie potrzebna deklaracja uczestnictwa, abym mógł zgłosić na ile osób mają przygotować stolik,
  • termin zgłoszenia uczestnictwa do dnia 15.04.2026r.
  • menu - KLIK.

20260316_103523.jpg

• Użytkownicy+
Opublikowano

Mnie to tam wszystko jedno gdzie mnie nie będzie 🤪 ale ....

Znaczy się że od teraz z partyzanta nie można wpaść ? 🤔

• Użytkownicy+
Opublikowano
Godzinę temu, EndriuBis napisał(a):

Mnie to tam wszystko jedno gdzie mnie nie będzie ...

Więc nie będzie to dla Ciebie problemem.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Akurat nie siebie miałem na myśli tylko tak zwanych "niespodziewanych gości". Są też tacy co przyjeżdżają na spotkania częściej jak ja, a na forum ich nie ma. 

Ok. Samo się wyklaruje. 

• Użytkownicy+
Opublikowano
10 minut temu, EndriuBis napisał(a):

Akurat nie siebie miałem na myśli ...

Więc wyrażaj się jaśniej.

• Użytkownicy
Opublikowano
18 godzin temu, EndriuBis napisał(a):

Znaczy się że od teraz z partyzanta nie można wpaść ? 🤔

Andrzejku nie popadajmy w skrajności. Zawsze można przyjechać bez  zapowiedzi. I chętnie zapraszamy takich " gości " Podanie ilości osób jest wstępne by można było ewentualnie dołożyć stolik i krzesła. A myślę że jak " Gościniec " się przyjmie to 🤔to dołożenie stolika na bieżąco nie będzie problemowe. Pozdrowionka i do zobaczyska 🛵

Opublikowano

Grzesiu dzięki za komplet informacji, lokal i menu wygląda całkiem sympatycznie. Do zobaczenia 16-tego.

• Użytkownicy+
Opublikowano

@mussum  musisz się określić do 15-go czy będziesz sam, czy z Beatką bo .....  no opisane wyżej  🙃  Ja (my) jeszcze nie mogę się określić - za wcześnie.

• Użytkownicy
Opublikowano
7 godzin temu, EndriuBis napisał(a):

@mussum  musisz się określić czy będziesz sam, czy z Beatką bo .....  no opisane wyżej  🙃  Ja (my) jeszcze nie mogę się określić - za wcześnie.

A ty dalej swoje🫢 Lubisz się droczyć. Do deklaracji jeszcze sporo czasu 😀🛵

Opublikowano

Siemka 

Andrzejku wiemy że lubisz się droczyć i to Ci sprawia przyjemność.

Przeczytaj ze zrozumieniem co napisał Grzegorz tam jest napisane że deklaracja wstępna uczestników dzień przed spotkaniem jest potrzebna aby obsługa restauracji wiedziała ile przygotować miejsc na spotkanie i aby przed samym spotkaniem nie było zamieszania z dostawieniem stolików.Nikt nikogo nie zmusza z tego co jest mi wiadomo spotkania są dobrowolnie.

Jeżeli się miejsce nie spodoba to przecież zawsze możemy spotykać się w Karczmie u Jana , zmiany w życiu są wskazane.Ślazacy spotykają się w różnych miejscach i jakoś żyją.

Temat Ja uważam za zakończony.

Życzę  Wszystkim Zdrowych spokojnym Świat Wielkanocnych🐣🛵

Pozdrawiam 

Opublikowano

Normalnie aż muszę przyjechać żeby poznać historie w karczmach spisane i w menu podane, tak burzliwy temat się robi!