Użytkownicy sławek1 Opublikowano 15 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 15 Stycznia No i po spotkaniu😩 Nie było wielu osób a przepony i tak nieźle pracowały. Jak zawsze śmiechu co niemiara. To teraz przyjdzie nam będzie czekać do następnego 😀 1
Bienias Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Widzę że dzisiaj frekwencja nie dopisała. Szkoda że nie mogłem być 😒 osobiście i tylko myślami uczestniczyłem w dzisiejszym czwartkowym spotkaniu. Pozdrawiam Was SERDECZNIE 👍 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Stycznia Autor Użytkownicy+ Opublikowano 15 Stycznia Janusz nic się nie martw, Tobie nie pozwoliło zdrowie, innym obowiązki, jeszcze inni starali się nie być, aleeee.... Ci co byli, pojedli, popili, pośmiali, pogadali i ustalili, że kolejne odbędzie się w dniu 05.02.2026r. godzina 18.00 Karczma u Jana. 1
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 16 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 16 Stycznia Niestety awaria w pracy i trzeba było zostać na nockę .
Robbi Opublikowano 16 Stycznia Opublikowano 16 Stycznia W dniu 12.01.2026 o 14:47, Robbi napisał(a): Siemka ⛄❄️🛵❄️ Spotkanie tuż tuż jaka tak kto 🛵❄️🌨️ Siemka dzięki za spotkanie jak zwykle było dużo śmiechu a śmiech to zdrowie 😄. Spotkanie było bardzo ważne gdyż to pierwsze w tym 2026 roku Omówiono wiele spraw Grupy Podkarpackiej dotyczących wydarzeń które wypadają w tym roku , zarówno jak i podkarpackich wydarzeń jak i ogólno polskich. Dzięki pozdrawiam 🛵😊
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 3 Lutego Autor Użytkownicy+ Opublikowano 3 Lutego Dla odświeżenia pamięci 😉: W dniu 15.01.2026 o 21:22, Saper napisał(a): kolejne odbędzie się w dniu 05.02.2026r. godzina 18.00 Karczma u Jana. Jednocześnie przypominam, że udział w spotkaniu jest dobrowolny i NIEobowiązkowy i wcale nie trzeba się starać aby NIE być. Wystarczy po prostu NIE być.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 3 Lutego Grzegorz, "robim co możem". 🙂 Dla odmiany w tym tygodniu staram się by być, ale efekt końcowy i tak może być podobny jak wcześniej. 😗
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 3 Lutego Użytkownicy Opublikowano 3 Lutego A u mnie odmiany nie ma . Tak planuje by zawsze być 🤣 wiem, wiem nie pracuje więc mi łatwiej. Więc ja będę bo tak zaplanowałem 😀
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 3 Lutego @tomekstw ale planowo, czy nie planowo ? 🤔 😜 🤣 byle do wiosny. Jak jest ciepło, to wszystko jakoś łatwiej przychodzi 🙂
tomekstw Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego [mention=10598]tomekstw[/mention] ale planowo, czy nie planowo ? byle do wiosny. Jak jest ciepło, to wszystko jakoś łatwiej przychodzi Niestety planowo, pracodawca jest bezlitosny.
Robbi Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Siemka no to się widzimy z Tymi co będę 😊 Pozdrawiam
mussum Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Być albo nie być? O to jest pytanie? A nieeee to z innej bajki 😜i tak to Shakespear trafił pod strzechę u Jana 1
Użytkownicy ComoDo Opublikowano 3 Lutego Użytkownicy Opublikowano 3 Lutego Raczej mnie nie będzie. Od 18-tej jestem w robocie .
Bienias Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Niestety Nas znowu nie będzie. Akurat 5 lutego zaczynam turnus w Rymanowie Zdroju. Jadę na trzy tygodnie żeby się naprawić i wrócić do pełni sił 😉 Pozdrawiam 1
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sławek1 Opublikowano 5 Lutego Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 Lutego I po spotkaniu, frekwencja mniejsza lecz uśmiech z twarzy nie schodził. Do następnego panowie i panie 🛵 Dxieki za spotkanie 🛵🛵🛵 4
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 5 Lutego Autor Użytkownicy+ Opublikowano 5 Lutego Kolejne spotkanie ustalone zostało na dzień 12.03.2026r. godzina 18.00 Karczma u Jana. 1
Rekomendowane odpowiedzi