Klubowicze frodka2 Opublikowano 13 Listopada Klubowicze Opublikowano 13 Listopada Miło było zobaczyć znajome twarze, choć do góry nogami jakby inaczej wyglądają 😛 Dziękujemy za miłe spotkanie i miejmy nadzieję, do zobaczenia na wiosnę 😃 Jurek i Aneta 2
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sławek1 Opublikowano 13 Listopada Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Listopada Dzięki wszystkim za spotkanie i miło spędzony czas. Jak zwykle śmiechu i pogaduszek nie brakowało . A i goście dopisali, 👍 3
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Listopada Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Listopada 52 minuty temu, frodka2 napisał(a): Miło było zobaczyć znajome twarze, choć do góry nogami jakby inaczej wyglądają (...) Bardzo przepraszam, ale próbowałem na różne sposoby odwrócić do normalnego poziomu, ale mój telefon za każdym razem wstawia "do góry nogami".
Klubowicze frodka2 Opublikowano 13 Listopada Klubowicze Opublikowano 13 Listopada Teraz, Saper napisał(a): Bardzo przepraszam, ale próbowałem na różne sposoby odwrócić do normalnego poziomu, ale mój telefon za każdym razem wstawia "do góry nogami". To wszystko przez Nietoperza! 🤣🤣🤣By nie zemdlał!!! 1
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Listopada Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Listopada No i wszystko jasne 🤣. 1
Użytkownicy Robbi Opublikowano Poniedziałek o 15:38 Użytkownicy Opublikowano Poniedziałek o 15:38 Siemka termin spotkania się zbliża to już w najbliższy czwartek jak tam kto🛵😊
Użytkownicy Bienias Opublikowano Poniedziałek o 17:21 Użytkownicy Opublikowano Poniedziałek o 17:21 Myślę że będę z Renatą. Do zobaczyska 👍
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Poniedziałek o 18:14 Użytkownicy Opublikowano Poniedziałek o 18:14 Ja jak ostatnimi czasy , obecność obowiązkowa , więc do zobaczyska mam nadzieję 🛵
tomekstw Opublikowano Poniedziałek o 18:43 Opublikowano Poniedziałek o 18:43 Myślę że będę z Renatą. Do zobaczyska Jadę solo bo Beata długo w pracy, mogę Was zgarnąć.
ComoDo Opublikowano Poniedziałek o 20:14 Opublikowano Poniedziałek o 20:14 Jak się plany w robocie nie zmienią to powinienem o tej porze wracać z Jasionki więc będę miał "prawie" po drodze.
gumis Opublikowano Czwartek o 08:46 Opublikowano Czwartek o 08:46 Dębica też się powinna pojawić, do zobaczenia
Użytkownicy+ Saper Opublikowano Czwartek o 11:02 Autor Użytkownicy+ Opublikowano Czwartek o 11:02 Frekwencja powinna być całkiem, całkiem, więc do zobaczenia wieczorem.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano Czwartek o 19:41 Autor Użytkownicy+ Opublikowano Czwartek o 19:41 Frekwencja faktycznie dopisała, śmiechu co niemiara, ale spotkanie zakończone. Kolejne spotkanie ustalono na 15.01.2026r. godzina 18.00 Karczma u Jana. 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Czwartek o 22:29 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 22:29 Wszystko co dobre , szybko się kończy. Frekwencja dopisała i jak zawsze , tematów nie brakowało i tych poważnych i tych śmiesznych. Było wyczuć że sezon w 2025 roku się zakończył lecz wszyscy tęsknimy już za nowym w 2026 roku. Termin następnego spotkania ustalony, więc tylko odliczać dni 👍🛵
snajper-psg1 Opublikowano Czwartek o 22:32 Opublikowano Czwartek o 22:32 Niedługo to tyle tego śmiechu będzie, że knajpy innej trzeba będzie poszukać
gumis Opublikowano wczoraj o 08:57 Opublikowano wczoraj o 08:57 jest knajpa z fajną obsługą ale w ... Wenecji xD 1
Rekomendowane odpowiedzi