Użytkownicy Bienias Opublikowano 10 Marca Użytkownicy Opublikowano 10 Marca Tym razem będę sam bo Renata ma w tym tygodniu drugą zmianę. Może Tomek z Beatką dołączą jak będą mogli . Mam taką nadzieję 😉
ComoDo Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Klątwa drugich zmian . U mnie znowu to samo . Coś ciężko się wstrzelić z terminem ale spokojnie - jeszcze tylko 18 lat i emerytura . Wtedy powinno być łatwiej
snajper-psg1 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Albo klątwa "bardziej niż pierwszych" - w piątek przed świtem ruszam w delegację, więc pasuje się zregenerować, a z tym ostatnio ciężko. Ale, może na chwilkę się uda zajrzeć.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 11 Marca Użytkownicy Opublikowano 11 Marca Zgłaszam , swą gotowość 🛵 nie może mnie zabraknąć 🛵. Oczywiście-„ jak dożyję „🤣😂🤣 - powiedział by „ ktoś „ 🤣😂🤣🛵🛵🛵🛵🛵🛵🛵
ComoDo Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Jak tam impreza ? Ja tu muszę zamulać w robocie a coś bym z karczmy na ruszt zarzucił 😉
Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Saper Opublikowano 13 Marca Autor Użytkownicy+ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Marca Spotkanie zakończone, dzisiaj trochę poważniejsza atmosfera, bo i temat sztafety to nie bajka 😉. Ustalono, że w miesiącu kwietniu spotkania "karczemnego" nie będzie. Ognisko Podkarpackie Wiosenne być może się odbędzie, przymierzamy się do 13.04.2025r. ale tak trochę niezobowiązująco, bo Sztafeta jest priorytetem. Aha, zapomniałem o zdjęciach, więc: 4
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sławek1 Opublikowano 13 Marca Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Marca Dziękuję wszystkim obecnym za spotkanie. Śmiechu jak zawsze co niemiara. A i poważnych tematów nie zabrakło. 🛵 Dorzucam zdjęcie z innego punktu widzenia 😂 3
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arturo-bb Opublikowano 13 Marca Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 Marca 2 godziny temu, Saper napisał(a): Ognisko Podkarpackie Wiosenne być może się odbędzie, przymierzamy się do 13.04.2025r No to jak by co to My obstawiamy 27.04.2025 (wstępnie 😉) 3
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Marca Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Marca Godzinę temu, arturo-bb napisał(a): No to jak by co to My obstawiamy 27.04.2025 (wstępnie 😉) Mam nadzieję, że "niezobowiązująco" i "wstępnie" 😁. Bo w tym roku plan jest "naszpanowany" do granic wytrzymałości.🤣
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 14 Marca Dzięki za spotkanie i za zaangażowanie w organizację sztafety. 😀 końcówkę już widać, damy radę. 15 godzin temu, tomekstw napisał(a): Takim to dobrze... Noooo... , kurcze. Pierogi bez omasty, prosto z wody 😬 no ale ja miałem "pokutę" do "odbycia" 😜 za to wesoło i gwarno było jak zawsze 🤣
Rekomendowane odpowiedzi