Arkadiusz Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 No i ruszyły wspomnienia. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Geriatra ma czas na wspomnienie .Niektórzy nie mają czasu "taczki zaladować" Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Krzysiek, co Ty będziesz z tą kasą robił ? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Może w końcu załapał temat . Składa kasę na ZACNĄ Krzysiu ja w Ciebie wierzę , a nawet napiszę jestem dumny . Tylko pamiętaj jaki kolor ma być , . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 19 Lipca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Oooo!!! Upiory się pojawiły . Cicho siedzi bo z szamanem sprawy słabo załatwił, oj Witia popraw się chłopaku . Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Halo halo jest tu kto? Żyjecie? Pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 No witam, szanownych sąsiadów i się o zdrowie pytam? Jak tam, anginy itd. odpuściły? A u nas w regionie się lata i właśnie lecimy na obiadek do mamusi Pozdrowienia dla Wszystkich i miłej słonecznej niedzieli życzę, z całą rodzinką. I pisać trochę , pisać, ćwiczyć te palce przed zimową porą!!! Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 No siemka My odpoczywamy po sobocie ....hi,hi a wlasciwie to ja odpoczywam. Jolka w robocie Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 A my troche latamy, odpoczywać to nie ma za bardzo po czym,urlop mi się właśnie kończy Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 U mnie po anginie nie ma juz śladu. Wczoraj byłem na wiejskim festynie u nas w Powałkach. Fajnie było Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Krzysiek, co Ty będziesz z tą kasą robił ? Może w końcu załapał temat . Składa kasę na ZACNĄ Krzysiu ja w Ciebie wierzę , a nawet napiszę jestem dumny . Tylko pamiętaj jaki kolor ma być , . Jakiś nowy sprzęt muszę poszukać b kolejny kierowca 2oo w rodzinie już jest....Ale co będzie to nie wiem.Malaguta nie chcą Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 ...Ale co będzie to nie wiem.Malaguta nie chcą No i mają rację, Zacna to ludzka rzecz!!! Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 U mnie po anginie nie ma juz śladu. Wczoraj byłem na wiejskim festynie u nas w Powałkach. Fajnie było Krzycho trza bylo dać znać to by my przyjechali pozamiatać nóżką hi,hi... Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Nie chciał konkurencji .Sam chciał być mistrzem klepiska i pod remizom wyrywać .... Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Siemanko Oponka wymieniona,pieknie się kula Szamocik dzięki za pomoc w zakupie Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Nie ma sprawy nie Ci dobrze służy Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ta rybka była taka dobra... aż dzisiaj jak myślę to chce się tam jechać i jeść Czekam na zdjęcie mojego posiłku:P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi