krzys-68 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Jak słonka przygrzało teraz to na max,33C w cieniu mam.Nawet "garnka" się nie chce załozyć. Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 żyję tu ktoś?? Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 A no żyje potem sie zalewam i nie widze co pisze po za tym kapie mi z czoła na klawiature a czoło duże. Sie jeździ tylko upał jak cholera Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Tomek Szaman działa , troszkę się poprawił . Ale za ten monitor to i tak ma wrypy , niech go tylko dopadnę . P.S . Teraz w Toruniu jest cacy pogoda . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Dzisiaj rono trochę popadalo , nawet się przyjemnie jechalo w letnim deszczyku . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja tam wstałem to tylko mokro było i też przyjemnie Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja tam wstałem to tylko mokro było i też przyjemnie P.S. Tomek mokro no co Ty . Agdzie tak było mokro ? . Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Oo i przysnęli na chwilę Słoneczko znowu świeci, przed chwilą lało, nie wiadomo jak się ubrać na moto. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Nie przysneli nie ,nie jeżdżą jeżdżą , oststnio nawet nie zmoklem Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 P.S. Tomek mokro no co Ty . Agdzie tak było mokro ? . Jak to gdzie - w majtasach. Leciał z koksem na obszczańca Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Jak to gdzie - w majtasach. Najnowszy patent, moi drodzy by nie zmoknąć włącznie z majtkami, trzeba jeździć w stringach Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Eee tam w stringach najlepiej bez majtasów różnego rodzaju i będzie dobrze a tak po za tym pogoda szaleje raz ulewa raz wichura, masakra jakaś normalnie Pozdrawiam żyjecie? Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 A żyjemy tylko kulamy kilometry, wiater dmucha jak cholera trzeba w pochyle jeździć. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 wiater dmucha jak cholera trzeba w pochyle jeździć. Ładne mi dmuchanie, mam nadzieję, że kujawiaki, burgmaniaki nie ucierpieli w wyniku trąby? Odnośnik do komentarza
MartinT Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Wracalem wczoraj z Bydzi do Gdańska - gonilem tę trąbę. Widok niesamowity !!! A wiatr był taki, ze momentami musiałem nisko kłaść burgiego... Szok !!! Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 A co chciałeś się załapać na darmowy lot i być szybciej w domu czy widoki z góry oglądać , a tak na poważnie to dobrze ,że ona Cie nie gonił i nie dorwała. Widoczek na pewno był niesamowity. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 U nas bez strat ale "blisko było" Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 A ja mam cholera anginę ropną, zaj...... gorączkę i leżę w łóżku. A nie powiem, też bym po winkielkach pofruwał !scooter Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 A ja mam cholera anginę ropną, zaj...... gorączkę i leżę w łóżku. A nie powiem, też bym po winkielkach pofruwał !scooter chopie ty wstawaj z tego luzka i na koze wsiadaj , moze ci przejdzie . Tak poważnie kuruj się szybko Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Właśnie bobasku kuruj się Pozdrawiam Wichura nie tak daleko mnie masakra normalnie Łążek i Stara Rzeka aż strach bierze! Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Bobas, chłopaku, taki duży chłopak a się jakiejś anginie dał!!! To tak samo jak by Szamot nie dał rady Upiorkowi No zaraz mi się dostanie, cieszę się, że taki kataklizm ominął nas wszystkich. Bobasek kuruj się, bądź dzielny i nie dawaj się chorobie, jak byś nie dawał rady, pisz, pojedziemy z cepami i wybijemy tą chorobę z Ciebie!!! Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Walczę jak lew. Angina już przegrywa 2: 1 Ale jaja z tymi trąbami powietrznymi !!!! Niedaleko nas zabierało domy i samochody Odnośnik do komentarza
PJS Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 6 kilosów od mojej działki. Jak się zaczęło to zawołałem połowicę aby zobaczyła jaka dziwna burza. Zero wiatru. A kawałek dalej w Łążku szalała trąba Pozdrawiam. PJS Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Trąby trąbami.... Gdzie Wy łazita lepiej napiszta, bo się martwić o marazm w regionie zaczynam. AAAAAA, wakacje sa , zapomniałem https://picasaweb.go...feat=directlink ALE TAM BYŁO ZAJEFAJNIE !!! Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Trąby trąbami.... Gdzie Wy łazita lepiej napiszta, bo się martwić o marazm w regionie zaczynam. AAAAAA, wakacje sa , zapomniałem https://picasaweb.go...feat=directlink ALE TAM BYŁO ZAJEFAJNIE !!! Jak nie jak tak ,o potokowiance nie wspomnieć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi