Dribeck Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam. Czy któryś z kolegów mógłby mi poradzić gdzie / lub z kim / mógłbym w sobotę obejrzeć przed zakupem Burgmana w Gdańsku? Pozdrawiam, Dribeck.
donio Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 A jaki to burgman i który rok? Jest szansa abyś podjechał nim w okolice Kartuz. Z gdańska jakies 20km.
Dribeck Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2012 Niestety nie. Wizyte w serwisie mogę zrobić dopiero w poniedziałek. A tak to albo jakiś warsztat 3miasto albo wizyta u właściciela Niestety nie znam żadnego warsztatu Gdańsk/Gdynia specjalizującego się w Burgmanach.
krzysurban Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jakiego Ty Burgmana chcesz obejrzeć? Model, rok.
krzysurban Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Jak coś to podaj linka do aukcji lub zdjęć, może gdzieś go widziałem.
pawelneos Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Może napisz do MARECZEK on jest z Gdańska i ma też takiego burgmana na pewno Ci pomoże a tym bardziej że ma pojęcie o skuterach Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi